loola_kr 02.06.09, 10:12 Wiecie może o co chodzi z tym umieszczaniem koni w niebie? Bo to kosztuje 400 E... Po co się tam wsadza? Bo jak się nie ma kasy to może koń leżeć "odłogiem" i nic nie kosztuje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lenkaaa Re: Konie - heaven 02.06.09, 12:35 Nie, to nie tak. Tam sie sprzedaje konia za stala stawke 400eq i juz go nigdy nie mozesz potem odkupic. Ludzie tam sprzedaja, jak nie moga sprzedac na aukcji za 500 a nie chca juz konia, za to potrzebuja kasy. To jest "save HAVEN" a nie "heaven". Do tego ostatniego wysylasz konia jak juz umrze po 30-ce i wtedy dostajesz pasa. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Konie - heaven 02.06.09, 13:05 aha, dzięki to ja nie wiedziałam. A jak koń po 30-tce zejdzie to nie idzie sam? Mam nadzieję, że mój Marcello jeszcze długo pociągnie - na razie w dobrym zdrowiu. Raz mi tylko koń zachorował jak coś zeżarł na pastwisku. A tak to wszystkie zdrowe na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
lenkaaa Re: Konie - heaven 02.06.09, 13:26 Podobno sam nie idzie, trzeba kliknac zeby poszedl. Tez jeszcze nie doszlam do tego etapu i musze konie przetrzymac, bo na 8 poziomie trzeba miec 20 sztuk, to zamiast nowe kupowac, to przetrzymam jeszcze te starsze. I tak musze jeszcze sporo dokupic, siedem chyba. Odpowiedz Link Zgłoś