pablohp 11.06.09, 16:39 Ważne, że wyspa do Burnout Paradise jest już na dysku mojej konsoli. Na vidZone mogę poczekać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiszkas Re: Fatal Error, czyli VidZone nie dla nas 11.06.09, 16:41 Ładnie sobie SCEE pogrywa. Dla nich Europa składa się z 6 państw. Odpowiedz Link Zgłoś
majk_pe Re: Fatal Error, czyli VidZone nie dla nas 11.06.09, 17:01 Wszystko da sie obejść, slyszaliscie o czyms takim jak Relakks? Odpowiedz Link Zgłoś
ajwer-hfp Re: Fatal Error, czyli VidZone nie dla nas 11.06.09, 17:06 no i dodatek do KZ2 jest:] Odpowiedz Link Zgłoś
chips_bekonowy Re: Fatal Error, czyli VidZone nie dla nas 11.06.09, 17:28 majk_pe a oświeć może wszystkich jak bez pomocy PC'ta uruchomić relakks na PS3, co? Odpowiedz Link Zgłoś
brahrp Re: Fatal Error, czyli VidZone nie dla nas 11.06.09, 18:15 Nie będę sobie IP zmieniał przez programy SCEE powinno brać Polskę od razu pod uwagę. Nie wiem jakie są tego przyczyna, ale czemu zawsze My dostajemy w D**Ę!! Odpowiedz Link Zgłoś
ivy36 Re: Fatal Error, czyli VidZone nie dla nas 11.06.09, 18:17 powiem wam ze to vidZone zadna rewelacja,poprostu mozesz sobie obejrzec pare teledyskow i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
shim-en-core Re: Fatal Error, czyli VidZone nie dla nas 11.06.09, 18:21 Niby nie rewelacja ale zawsze miło mieć 10000 teledysków pod ręką do obejrzenia - niż ich nie mieć Odpowiedz Link Zgłoś
maciek930 Re: Fatal Error, czyli VidZone nie dla nas 11.06.09, 18:22 tak może i to żadna rewelacja ale chcielibyśmy mieć do tego dostęp teraz a nie za pół roku znając sony. Odpowiedz Link Zgłoś
wasylhh Re: Fatal Error, czyli VidZone nie dla nas 11.06.09, 18:29 Tak czytam i nie wierze... Ludzie zeby sobie sprawdzic VidZone wystarczy odpalic ta aplikacje na tym koncie na ktorym sciagneliscie....Jednak ostrzegam mimo to bedzie wam wywalac rozne bledy ale po kilku(nastu) probach sie polaczycie.. Jak sie juz polaczycie to co? Ano wlasnie...NUDA! i teledyski w formacie 4:3... Odpowiedz Link Zgłoś
ivy36 Re: Fatal Error, czyli VidZone nie dla nas 11.06.09, 18:38 'teledyski w formacie 4:3...' jest tez pelny ekran;p Odpowiedz Link Zgłoś
tidus_pl Re: Fatal Error, czyli VidZone nie dla nas 11.06.09, 19:36 Mi nie działało, nawet jak włączałem będąc zalogowanym na konto UK. Odpowiedz Link Zgłoś
pankonewka Re: Fatal Error, czyli VidZone nie dla nas 11.06.09, 19:57 Taaa... fajnie. Osobiście ciągle czekam na demo SW The Force Unleashed. ;] Odpowiedz Link Zgłoś
majk_pe Re: Fatal Error, czyli VidZone nie dla nas 11.06.09, 23:35 Musicie zalozyc konto na relakks.com, nastepnie utworzyc nowe polaczenie w PC. PS3 musi byc podlaczone do PC (rj45) i miec udostepniona siec z polaczenia relakks. Odpowiedz Link Zgłoś
pixelgater Re: Fatal Error, czyli VidZone nie dla nas 17.06.09, 15:44 Pier*** polska jak zwykle zacofani ze i we wszystkim tak bylo jest i bedzie niestety i nie ma co robic sobie juz nadzieji!Trudno sie dziwic ludzia ktorzy wyjezdzaja z tego zadupia za przeproszeniem.Sam niedlugo do nich dolacze a i ja nie twierdze ze polska jest okropna i ze nie kocham swojego narodu ale to juz przesada ile mozna to znosic... za co to wszystko? poprostu brak mi slow! Odpowiedz Link Zgłoś