polychessman 12.06.09, 15:34 Aczkolwiek niektórzy dalej będą marudzić choćby nie wiem co. Ja w każdym razie w pamięci zaznaczam sobie tą datę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xbox-maniak Re: Assassin`s Creed 2 z datą 12.06.09, 15:43 Ja sobie już zaznaczyłem w notatniku gorące daty tzw. holiday season. Prócz Assassina mam zaznaczone: Splinter Cell Conviction i Halo 3 ODST - we wrześniu, Forza 3 w październku i 10 listopada Modern Warfare 2. Mafia 2 i Dead Rising 2 raczej nie wyjdą w tym roku, choć Amazon twierdzi inaczej. Tak czy siak jak zwykle będzie w co grać na jesieni i w zimie. Plejaki dostaną jeszcze genialnego Uncharted 2. Odpowiedz Link Zgłoś
czezare_pl Re: Assassin`s Creed 2 z datą 12.06.09, 18:13 Jesli gra zostanie spolszczona na takim wysokim poziomie jak poprzedniczka to kupie ja na milion procent. Odpowiedz Link Zgłoś
theigor666 Re: Assassin`s Creed 2 z datą 12.06.09, 18:46 Mam nadzieje ze ni utną historii w polowie (tak jak to mialo miejsce w jedynce) bo do momentu kiedy sie pojawily creditsy nie wiedzialem ze to juz koniec Odpowiedz Link Zgłoś
polychessman Re: Assassin`s Creed 2 z datą 12.06.09, 19:06 No to cię muszę rozczarować bo na 90% utną, końcówka będzie w 3 części Odpowiedz Link Zgłoś