cypisek.com Re: Maxim zamiast EGM dla prenumeratorów 16.06.09, 13:03 a co jeśli prenumeratorem była jakaś feministka? Odpowiedz Link Zgłoś
scorpinor Re: Maxim zamiast EGM dla prenumeratorów 16.06.09, 13:14 Pewnie czytelnicy EGM ucieszą się teraz bardziej niż z kolejnych numerów swego dawnego magazynu Odpowiedz Link Zgłoś
toread Re: Maxim zamiast EGM dla prenumeratorów 16.06.09, 14:12 E tam. Ucieszy ich myśl, że pieniądze nie przepadły zupełnie i coś tam się dostanie. Pytanie tylko, czy do Polski też mi wyślą. Anyway - dalej mam dylemat, czy teraz zaprenumerować EDGE, czy GameInformera Odpowiedz Link Zgłoś
werty101 Re: Maxim zamiast EGM dla prenumeratorów 16.06.09, 14:18 @toread & cypisek.com "a co jeśli prenumeratorem była jakaś feministka?" "Ucieszy ich myśl, że pieniądze nie przepadły zupełnie i coś tam się dostanie." Wystarczy dokładnie przeczytać: "Na szczęście prenumeratę można wymienić na ekwiwalent pieniężny." Odpowiedz Link Zgłoś
aromp4 Re: Maxim zamiast EGM dla prenumeratorów 16.06.09, 14:23 Stacy, fajna dupa, była Diva WWE Odpowiedz Link Zgłoś
fantasmagieria.net Re: Maxim zamiast EGM dla prenumeratorów 16.06.09, 15:26 Wlasnie, Piotrek, czy od czasu ostatniego EGM z Wolvie'im dostales jakikolwiek numer czegokolwiek? Ja po wykupieniu rocznej prenumeraty dostalem trzy numery i nawet slowa informacji, ze to koniec (to oczywiscie ogloszono przez Internet). Gdzie moge sie zgosic w sprawie tej 'zaginionej' prenumeraty? Nie ma juz strony EGM... Odpowiedz Link Zgłoś
lee_van_dowski Re: Maxim zamiast EGM dla prenumeratorów 16.06.09, 16:39 ^^ Na pewno masz w tych pismach dane kontaktowe wydawnictwa. Tam bym sugerował. Odpowiedz Link Zgłoś
fantasmagieria.net Re: Maxim zamiast EGM dla prenumeratorów 17.06.09, 12:46 Właśnie numery dla europejskich prenumeratorów były drukowane w Nowej Zelandii bez informacji i kodu kreskowego indeksujacego magazyn. Dodatkowo na stronie Ziff Davis nie ma śladu po EGM, a odkąd sprzedali prawa do tytułu jego oryginalnemu zalozycielowi umywaja ręce kompletnie. Poza tym, chyba wiesz że adres redakcji, czyli biura 1up zostały sprzedane razem z marka do UGO. Kolejny slept zaułek. Odpowiedz Link Zgłoś