furio123 23.06.09, 10:33 Ja bym nie kupil mulriplayer battlestations nie dlatego ze nie lubie empire total war ale dla tego ze po prostu sie nie opyla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
furio123 Re: Na szybko - kupując DLC 23.06.09, 10:34 troche duzo napisalem tego nie no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łiii:) Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 10:39 nie, no nie Odpowiedz Link Zgłoś
falcion Re: Na szybko - kupując DLC 23.06.09, 10:50 Wow i zaczyna sie zabawa w zwyklych grach pod tytulem "kto ma kase ten rzadzi". Kupowanie przewagiw rgach multi tylko dlatego ze ktos bedzie mial na to akse a drugi nie jest po prostu chamska, ciesze sie ze nie skusilem sie na empire total war. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Na szybko - kupując DLC 23.06.09, 10:53 falcion -> Nie przesadzajmy. Te jednostki to nie są formacje, które przechylą szansę zwycięstwa na jedną ze stron. To nie jest tak, jak w niektórych MMO, gdzie kupując konto premium dostaję dostęp do najlepszego sprzętu itp. i inni mogą mi tylko kapcie całować . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tian Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:10 gdybyscie sami tworzyli gry tez chcielibyscie z nich jakis profit ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sex Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:20 sex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kefir Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:21 ja już kiedyś pisałem, że mam średnie doświadczenia z DLC - zakupiłem takowe do najnowszego PoPa i mimo, iż gra mi się bardzo podobała to uważam, że pobieranie za tamto DLC 36zł było zdzierstwem! a zakończenie "oryginału" i DLC było niemalże takie samo... tylko kto inny co innego powiedział, a dokładnie w ten sam sposób zostało niedopowiedziane "robimy 2kę, czekajcie". to jak to jest z tym patchem w końcu? w nim jest te 14 jednostek i kolejne 14 jest za 2,5 euro czy dodatkowe jednostki wyłączyli z zawartości patcha?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seawolf Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.one.pl 23.06.09, 11:25 no ja wczoraj też dokonałem tej szalonej rzeczy i pierwszy raz kupiłem DLC przez net i przez steam (i ogólnie nie tylko DLC bo wcześniej też nie kupiłem niczego w dystrybucji cyfrowej czy jak to się zwie). z jednej strony te 2,5 euro to niewiele i chciałem mieć wiecej jednostek dla urozmaicenia, a z drugiej strony chciałem sprawdzić jak ten steam działa i z czym go się je - 2,5 euro to jest koszt, który mogę zaryzykowac i nabyć nowe doświadczenie w usługach nowej ery i jestem zadowolony. co prawda jednostek jeszcze wszystkich nie obejrzałem tylko kilka minut pograłem bo z rana do roboty trzeba było iść, ale dzisiaj planuje się nimi pobawić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexkaktus Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.centertel.pl 23.06.09, 11:27 Nie. Dodatkowych jednostek nie wyłączyli z zawartości patcha. Jest 14 jednostek w patchu + 14 jednostek w DLC. To teraz czekamy na 2-3 DLC i wersje pudełkową "dodatków". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seawolf Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.one.pl 23.06.09, 11:28 @Kefir: w patchu jest 14 jednostek za free, a te w DLC - Elitarne jednostki zachodu - za 2,5 euro to inne (w tym jest jedna jednostka dla RON-u). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaVek Re: Na szybko - kupując DLC IP: 91.197.155.* 23.06.09, 11:29 a ja poczekam z DLC do Empire, pewnie jeszcze trochę wydadzą, kupie pakiet jeśli będzie możliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Na szybko - kupując DLC 23.06.09, 11:40 seawolf -> Niestety Valve coś nawaliło i po zainstalowaniu update'u do Steama jednostki się nie pojawiają . Poszperam, może jest na to jakieś rozwiązanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kefir Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:41 no to jak nic pozostaje tylko przypomnieć sobie hasło do Steama i zainstalować od nowa Empira Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzZZZzzz Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.chello.pl 23.06.09, 11:43 Za parę lat to dla przykładu w takim csie zwykły gracz będzie mógł korzystać z glocka i mp5, a jak zabuli dodatkowo 50zeta to będzie mógł korzystać z deagla, m4a1 i kałacha - kwestia czasu. Tak samo było z grą multiplayer - powoli zaczęła zanikać w gierkach możliwość gry po lanie i teraz jak np zniesiemy z kumplami 6 kompów do jednego pomieszczenia, żeby se pograć w towarzystwie to i tak musimy grać przez neta. Czekam na Diablo3 - jak każą za niego płacić abonament to będzie porażka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DMG Re: Na szybko - kupując DLC IP: 212.180.146.* 23.06.09, 11:49 Btw. coś się zmieniło na + w single playerze jeśli chodzi o grywalność po patchach? Odbilem się od tej gry (zaraz po jej wydaniu) z powodu koszmarnie długich czasów ładowania i czekania na ruch przeciwników, oraz nudy panującej na mapie taktycznej =/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niesmak Re: Na szybko - kupując DLC IP: 212.160.234.* 23.06.09, 11:50 A mnie Empire skutecznie zniechęciło do czegokolwiek z nim związanego Po prostu spaprali grę i żadna łatka temu nie pomoże. Sama koncepcja oparcia rozgrywki o jednostki walczące na dystans była strasznie błędna. Wolę pograć w Medievala II. Przynajmniej coś się dzieje w tych bitwach a nie... idziesz, stajesz, strzelasz, idziesz dalej. Zero finezji. Do tego konnica to chyba tylko po to jest żeby była A MIAŁO BYĆ TAK PIĘKNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pops Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.kolornet.pl 23.06.09, 11:52 DLC ? A po polsku to już nie łaska ? Nie mówiąc już o rozwinięciu skrótu ? Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Na szybko - kupując DLC 23.06.09, 11:55 Niesmak -> Wybacz, ale to co piszesz, to nieprawda . Przynajmniej jak dla mnie walki są ciekawsze niż te w Medievalu . Trzeba tylko umieć mądrze wykorzystać jednostki . DMG -> Łatka dodaje wsparcie dla wielordzeniowych procesorów, więc tury powinny lecieć szybciej. Poza tym zacząłem grać Holandią a już w pierwszych latach rozpoczęła się wojna Prusy - RON, Prusy - Austria, Turcja - Austria, Turcja - RON, Rosja - Szwecja, Ja - Hanower, więc sporo się dzieje. Do SP polecam kilka modów, m.in. na dym, o dziwo o wiele się fajniej gra z nim i z nowymi dźwiękami . Ale to opiszę jutro. Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Na szybko - kupując DLC 23.06.09, 12:03 pops -> Teraz powinno być lepiej. Niesmak -> Trochę przesadziłem z tą nieprawdą, w końcu to twoja opinia . Ale walki w Empire wcale nie są takie prostackie, na jakie wyglądają . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RaVek Re: Na szybko - kupując DLC IP: 91.197.155.* 23.06.09, 12:04 'Łatka dodaje wsparcie dla wielordzeniowych procesorów' słodko, akurat nowego kompa z 4 rdzeniowym prockiem kupiłem Czekam na tekst o Empire Odpowiedz Link Zgłoś
bialygolabek Re: Na szybko - kupując DLC 23.06.09, 12:28 Słodko, ten darmowy patch z 14 jednostkami zciąga się ze steam-a automatycznie czy trzeba coś kombinować? A może nie ma go na steam-ie? Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Na szybko - kupując DLC 23.06.09, 12:36 bialygolabek -> Automatycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alexkaktus Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.centertel.pl 23.06.09, 12:40 Ściąga się automatycznie. Tylko niektórzy piraci myślą, że jeśli dodadzą skrót z empire do steama to będą mieli jak oryginał... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.chello.pl 23.06.09, 13:59 Już nie mogę się doczekać aż zagram (gra będzie na dniach ). Tymi wszystkimi artykułami o Empire narobiliście mi niezłego smak. PS Myślałem, że dzisiejsze "Na szybko" będzie o Dniu Ojca,a tu klops. Odpowiedz Link Zgłoś