Dodaj do ulubionych

Na szybko - kupując DLC

23.06.09, 10:33
Ja bym nie kupil mulriplayer battlestations nie dlatego ze nie lubie empire total war ale dla tego ze po prostu sie nie opyla
Obserwuj wątek
    • furio123 Re: Na szybko - kupując DLC 23.06.09, 10:34
      troche duzo napisalem tego nie
      no nie?
    • Gość: łiii:) Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.09, 10:39
      nie, no nie
    • falcion Re: Na szybko - kupując DLC 23.06.09, 10:50
      Wow i zaczyna sie zabawa w zwyklych grach pod tytulem "kto ma kase ten rzadzi".
      Kupowanie przewagiw rgach multi tylko dlatego ze ktos bedzie mial na to akse a drugi nie jest po prostu chamska, ciesze sie ze nie skusilem sie na empire total war.
    • d_pawel Re: Na szybko - kupując DLC 23.06.09, 10:53
      falcion -> Nie przesadzajmy. Te jednostki to nie są formacje, które przechylą szansę zwycięstwa na jedną ze stron. To nie jest tak, jak w niektórych MMO, gdzie kupując konto premium dostaję dostęp do najlepszego sprzętu itp. i inni mogą mi tylko kapcie całować smile.
    • Gość: tian Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:10
      gdybyscie sami tworzyli gry tez chcielibyscie z nich jakis profit ;P
    • Gość: sex Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:20
      sex
    • Gość: Kefir Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:21
      ja już kiedyś pisałem, że mam średnie doświadczenia z DLC - zakupiłem takowe do najnowszego PoPa i mimo, iż gra mi się bardzo podobała to uważam, że pobieranie za tamto DLC 36zł było zdzierstwem! a zakończenie "oryginału" i DLC było niemalże takie samo... tylko kto inny co innego powiedział, a dokładnie w ten sam sposób zostało niedopowiedziane "robimy 2kę, czekajcie".

to jak to jest z tym patchem w końcu? w nim jest te 14 jednostek i kolejne 14 jest za 2,5 euro czy dodatkowe jednostki wyłączyli z zawartości patcha?!
    • Gość: seawolf Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.one.pl 23.06.09, 11:25
      no ja wczoraj też dokonałem tej szalonej rzeczy i pierwszy raz kupiłem DLC przez net i przez steam (i ogólnie nie tylko DLC bo wcześniej też nie kupiłem niczego w dystrybucji cyfrowej czy jak to się zwie). z jednej strony te 2,5 euro to niewiele i chciałem mieć wiecej jednostek dla urozmaicenia, a z drugiej strony chciałem sprawdzić jak ten steam działa i z czym go się je - 2,5 euro to jest koszt, który mogę zaryzykowac i nabyć nowe doświadczenie w usługach nowej ery wink i jestem zadowolony. co prawda jednostek jeszcze wszystkich nie obejrzałem tylko kilka minut pograłem bo z rana do roboty trzeba było iść, ale dzisiaj planuje się nimi pobawić.
    • Gość: alexkaktus Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.centertel.pl 23.06.09, 11:27
      Nie. Dodatkowych jednostek nie wyłączyli z zawartości patcha. Jest 14 jednostek w patchu + 14 jednostek w DLC.
      To teraz czekamy na 2-3 DLC i wersje pudełkową "dodatków".
    • Gość: seawolf Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.one.pl 23.06.09, 11:28
      @Kefir:
      w patchu jest 14 jednostek za free, a te w DLC - Elitarne jednostki zachodu - za 2,5 euro to inne (w tym jest jedna jednostka dla RON-u).
    • Gość: RaVek Re: Na szybko - kupując DLC IP: 91.197.155.* 23.06.09, 11:29
      a ja poczekam z DLC do Empire, pewnie jeszcze trochę wydadzą, kupie pakiet jeśli będzie możliwość.
    • d_pawel Re: Na szybko - kupując DLC 23.06.09, 11:40
      seawolf -> Niestety Valve coś nawaliło i po zainstalowaniu update'u do Steama jednostki się nie pojawiają uncertain. Poszperam, może jest na to jakieś rozwiązanie...
    • Gość: Kefir Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.09, 11:41
      no to jak nic pozostaje tylko przypomnieć sobie hasło do Steama i zainstalować od nowa Empira smile
    • Gość: zzzZZZzzz Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.chello.pl 23.06.09, 11:43
      Za parę lat to dla przykładu w takim csie zwykły gracz będzie mógł korzystać z glocka i mp5, a jak zabuli dodatkowo 50zeta to będzie mógł korzystać z deagla, m4a1 i kałacha - kwestia czasu. Tak samo było z grą multiplayer - powoli zaczęła zanikać w gierkach możliwość gry po lanie i teraz jak np zniesiemy z kumplami 6 kompów do jednego pomieszczenia, żeby se pograć w towarzystwie to i tak musimy grać przez neta.
      Czekam na Diablo3 - jak każą za niego płacić abonament to będzie porażka.
    • Gość: DMG Re: Na szybko - kupując DLC IP: 212.180.146.* 23.06.09, 11:49
      Btw. coś się zmieniło na + w single playerze jeśli chodzi o grywalność po patchach?
      Odbilem się od tej gry (zaraz po jej wydaniu) z powodu koszmarnie długich czasów ładowania i czekania na ruch przeciwników, oraz nudy panującej na mapie taktycznej =/
    • Gość: Niesmak Re: Na szybko - kupując DLC IP: 212.160.234.* 23.06.09, 11:50
      A mnie Empire skutecznie zniechęciło do czegokolwiek z nim związanegouncertain Po prostu spaprali grę i żadna łatka temu nie pomoże. Sama koncepcja oparcia rozgrywki o jednostki walczące na dystans była strasznie błędna. Wolę pograć w Medievala II. Przynajmniej coś się dzieje w tych bitwach a nie... idziesz, stajesz, strzelasz, idziesz dalej. Zero finezji. Do tego konnica to chyba tylko po to jest żeby byłauncertain A MIAŁO BYĆ TAK PIĘKNIEuncertain
    • Gość: pops Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.kolornet.pl 23.06.09, 11:52
      DLC ? A po polsku to już nie łaska ? Nie mówiąc już o rozwinięciu skrótu ?
    • d_pawel Re: Na szybko - kupując DLC 23.06.09, 11:55
      Niesmak -> Wybacz, ale to co piszesz, to nieprawda smile. Przynajmniej jak dla mnie walki są ciekawsze niż te w Medievalu smile. Trzeba tylko umieć mądrze wykorzystać jednostki wink.

DMG -> Łatka dodaje wsparcie dla wielordzeniowych procesorów, więc tury powinny lecieć szybciej. Poza tym zacząłem grać Holandią a już w pierwszych latach rozpoczęła się wojna Prusy - RON, Prusy - Austria, Turcja - Austria, Turcja - RON, Rosja - Szwecja, Ja - Hanower, więc sporo się dzieje. Do SP polecam kilka modów, m.in. na dym, o dziwo o wiele się fajniej gra z nim i z nowymi dźwiękami smile. Ale to opiszę jutro.
    • d_pawel Re: Na szybko - kupując DLC 23.06.09, 12:03
      pops -> Teraz powinno być lepiej.

Niesmak -> Trochę przesadziłem z tą nieprawdą, w końcu to twoja opinia wink. Ale walki w Empire wcale nie są takie prostackie, na jakie wyglądają smile.
    • Gość: RaVek Re: Na szybko - kupując DLC IP: 91.197.155.* 23.06.09, 12:04
      'Łatka dodaje wsparcie dla wielordzeniowych procesorów' słodko, akurat nowego kompa z 4 rdzeniowym prockiem kupiłem tongue_out

Czekam na tekst o Empire smile
    • bialygolabek Re: Na szybko - kupując DLC 23.06.09, 12:28
      Słodko, ten darmowy patch z 14 jednostkami zciąga się ze steam-a automatycznie czy trzeba coś kombinować?
      A może nie ma go na steam-ie?
    • d_pawel Re: Na szybko - kupując DLC 23.06.09, 12:36
      bialygolabek -> Automatycznie.
    • Gość: alexkaktus Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.centertel.pl 23.06.09, 12:40
      Ściąga się automatycznie. Tylko niektórzy piraci myślą, że jeśli dodadzą skrót z empire do steama to będą mieli jak oryginał...
    • Gość: marek Re: Na szybko - kupując DLC IP: *.chello.pl 23.06.09, 13:59
      Już nie mogę się doczekać aż zagram (gra będzie na dniach smile). Tymi wszystkimi artykułami o Empire narobiliście mi niezłego smak.

PS Myślałem, że dzisiejsze "Na szybko" będzie o Dniu Ojca,a tu klops.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka