maciek_baran12 16.04.15, 15:31 Aplikacje dedykowane na zamówienie projektowane i kodowane przez pasjonatów. Polecam współpracę z doświadczonym zespołem wyspecjalizowanym w niestandardowych projektach! www.aplikacjededykowane.com Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciek_baran12 Re: aplikacje dedykowane 16.04.15, 15:37 maciek_baran12 napisał: > Aplikacje dedykowane na zamówienie projektowane i kodowane przez pasjonatów. Po > lecam współpracę z doświadczonym zespołem wyspecjalizowanym w niestandardowych > projektach! > www.aplikacjededykowane.com Odpowiedz Link
tosiek564 Re: aplikacje dedykowane 25.11.15, 12:40 Maćku, jak chcecie przekonać klientów mając taką stronę. Spójrz jak wasza konkurencja pokazuje swoje usługi i projektu. www.kamee.pl Zachęcam do prowadzenia bloga. Jak klient widzi, że firma prowadzi bloga to jest to dowód, że się na tym znają. Mam na myśli blog z dużą ilością artykułów. Pozdrawiam Odpowiedz Link
info-logic Re: aplikacje dedykowane 30.12.15, 12:15 Mnie się wcale wasza strona nie otwiera :( Nie funkcjonujecie już? Szczerze polecam w takim razie firmę INFO-LOGIC Tworzą portale zgodnie z pomysłem klientów, którzy mają do dyspozycji CMS-LOGIC i mogą edytować treści bez znajomości języków programistów ;) Więcej informacji na info-logic.pl/ Odpowiedz Link
jasiek.mod Re: aplikacje dedykowane 30.05.16, 12:39 ja mogę polecić agencję z Wrocławia, która zajmuje się też tworzeniem aplikacji dedykowanych: www.janmedia.pl/oferta/aplikacje_dedykowane.xml Odpowiedz Link