proces7 04.12.05, 04:14 Przeczytałem sobie na onet pl: sport.onet.pl/1205721,wiadomosci.html Co sądzicie o prostytucji? Wiem, że to zbyt ogólne pytanie, ale dziś wrzucam tematy, więc może któryś chwyci po prostu;-). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grzes_wies Re: Prostytucja 17.12.05, 07:05 No właśnie , kolejny temat TABU Prostytucja jest , była, będzie a nadal nie mało o niej mówi. Niezuważamy, nie chcemy zauwazać czy nie korzystamy z usług agencji:>? Korzystamy , korzystamy drodzy panowie Według niedawno czytanego przeze mnie sondażu (niestety nie jestem w stanie podać rzetelnie źródła ) w jednej z darmowych gazet rozdawanych na ulicach stolicy 20 procent meżczyzn w Angli korzystało choć raz w życiu z usług oferowane przez "lekko prowadzące się panie". Kazde dziesięć minut postoju w centrum warszawy to 3-4 ulotki z propozycjami tanich usług zakładów typy "Księzycowa Bajeczka" Myślę , ze prostytucja nie powinna być, kolejnym punktem na czarnej liście, oczekującym na działania mające na celu likwidację tego procederu. Jedynym rozsądnym rozwiązaniem "problemu" jest jego legalizacja: w/g mnie przynosi to nastepujące korzyści: Automatyczny spadek przestępstw zwiazanych z prostytucja takich jak :zmuszanie do nierządu , porwania młodych kobiet. Zdecydowany spadek gwałtów dokonywanych na kobietach (wynik popularyzacji i dostępnosci usług związanych z odpłatną "miłością" Zmniejszenie rozprezstrzeniania chorób wenerycznych (stała opieka lekarska kobiet pracujacych w zorganizowanych instytcjach zajmujacych sie w/w usługami) Stworzenie zwiazków zawodowych dla kobiet pracujacych jako prostytutki Godne warunki pracy , ubezpieczenie , opłacane składki ZUS Zniknięcie z ulic "dziewczynek" , czyli przeniesienie usług dla dorosłych w specjanie stworzone miejsca "uciech" Biorąc pod uwagę znaczną ilość kobiet przebywających "na ulicy" zmniejszenie bezrobocia (zarejestrowane kobiety , działanosci gospodarcze domów publicznych , zatrudnienie dla ochroniarzy , całego personelu obsługujących dzielnice uciech cielesnych ( od samych przedsiębiorców agencyjnych , hotelarzy,sklepikarzy zajmujacych sie sprzedażą artykułów erotycznych, lekarzy,włascicieli pkt, gastronomicznych po ludzi sprzatajcych.) Nie mówią o podniesieniu poziomu usług prostytutek ( skoro prostytucja jest , niech będzie na poziomie ) Czy Waszym zdaniem istnieje szansa na legalizację prostytucji? Może jesteście przeciwnikami zalegalizowania prostytucji? Pozdrawiam Grześ Wieś:) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Prostytucja 18.12.05, 10:51 Ja w tej materii jestem konsekwentnie liberałem. Prostytutka- zawód jak każdy inny. Odpowiedz Link Zgłoś
woow2306 Re: Prostytucja 21.12.05, 15:51 najstarszy zawód świata.... skoro przetrwał wieki i ma się dobrze, znaczy : jest potrzebny... leagalizacja? w grę raczej nie wchodzi... bo legalizacja prostytucji oznacza płacenie podatków... oznacza znaczne wpływy do budżetu państwa... oznacza utrzymywanie się państwa, poniekąd, z ich nierządu... oznacza sprowadzenie państwa do roli sutenera... a to u nas karalne... pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Prostytucja 25.12.05, 19:53 Słowem, Catch22. Prostytucja tak, jak najbardziej, ale ucywilizowana i legalna. Ale jednak niezalegalizowana, bo to sprzeczne z prawem przecież. Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Prostytucja 03.01.06, 01:27 Jak sądzicie? Prostytutki przychodzą na czaty? Nie chodzi mi o jakieś kanały z motywami seksu, ani o reklamę agencji czy usług. Ot tak w celach rozrywkowych. No bo dlaczego by miały nie przychodzić, skoro bywają tam wszystkie grupy zawodowe? Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: Prostytucja 03.01.06, 01:40 Pewnie, jak wszystkie kury czatowe, wydziobują rodzynki, smakują i albo połykają, albo wypluwają. A może myślą: kurde, nareszcie nie muszę dawać dupy... Czym się może różnić prostytutka od gospodyni domowej, kiedy obie klikają sobie na czacie? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Prostytucja 04.01.06, 00:41 sprawa7 napisała: > Czym się może różnić prostytutka od gospodyni domowej, kiedy obie klikają sobie > na czacie? A czym róznią się w innych kwestiach? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Prostytucja 05.01.06, 00:39 Nadto generalizujesz. Taksa i rodzaj usług (chciałaś napisać _sexmenu_?) dotyczą już do jakiejś kwestii, sprawo. Przynajmniej o to mi w mojej wypowiedzi chodziło. Odpowiedz Link Zgłoś
skorpion_2005 Re: Prostytucja 05.01.06, 01:12 > Rodzajem usług i taksą, generalizując. Autoironia ? Nie wsystko co da się "błyskotliwie" napisać powinno zostać napisane. Mam nadzieję, że to tylko marna prowokacja a nie Twój pogląd na życie. Odpowiedz Link Zgłoś
sprawa7 Re: Prostytucja 10.01.06, 01:25 skorpionie, wydaje mi się, że zbyt poważnie podchodzisz do wielu spraw ;).To żart, a nie pogląd na życie. Skoro mówimy, że prostytucja jest zawodem, to idąc dalej, możemy powiedzieć, że prostytutka jest kobietą pracującą po prostu, dlaczego więc ma się różnić od innych kobiet w życiu codziennym? Nie staram się być błyskotliwa na siłę, piszę spontanicznie i prawie nigdy na poważnie. Czy poczułeś się sprowokowany? Włącz autoironię ;). Odpowiedz Link Zgłoś
skorpion_2005 Re: Prostytucja 11.01.06, 00:35 Eeeee tam, od razu sprowokowany. Po prostu nieudolnie podlizuję się pięknym, dojrzałym, dorodnym paniom na forum ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Prostytucja 04.01.06, 01:02 proces7 napisał: > sprawa7 napisała: > > > > Czym się może różnić prostytutka od gospodyni domowej, kiedy obie klikają > sobie > > na czacie? > > A czym róznią się w innych kwestiach? > Proces ta pierwsza jest - jak już kiedyś pisałam- wielofunkcyjną pomocą domową, ta druga jest ściśle ukierunkowana. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Prostytucja 04.01.06, 17:33 > > wanda_rybka napisała : > Proces ta pierwsza jest - jak już kiedyś pisałam- wielofunkcyjną pomocą domową, > > ta druga jest ściśle ukierunkowana. Tfuu, tfuu, akurat odwrotnie. No co? Pomyliłam się :) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Prostytucja 09.01.06, 21:22 wanda_rybka napisała: > ta druga jest ściśle ukierunkowana. Oddałabyś się facetowi za pieniądze? Jeśli tak, to podaj kwotę. Może być w USD. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Prostytucja 09.01.06, 21:47 proces7 napisał: > > Oddałabyś się facetowi za pieniądze? Jeśli tak, to podaj kwotę. Może być w USD. > Aż tak źle jest z Tobą? Już musisz płacić? Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Prostytucja 09.01.06, 21:52 wanda_rybka napisała: > Aż tak źle jest z Tobą? Już musisz płacić? Nie odpowiadaj pytaniem na pytanie, to niekulturalne. Po prostu napisz "ile"? Wole zapłacić, wtedy mogę wymagać. Cena, choć nie zawsze, jednak najczęściej bywa gwarancją jakości. W gospodarce wolnorynkowej tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Prostytucja 09.01.06, 21:56 proces7 napisał: > Po prostu napisz "ile"? > Wole zapłacić, wtedy mogę wymagać. Cena, choć nie zawsze, jednak najczęściej > bywa gwarancją jakości. W gospodarce wolnorynkowej tak jest. > Proces to jest "Niemoralna prpozycja"? Skoro wynagasz kompleksowej usługi z najwyższą jakością to chyba Cię nie stać.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Prostytucja 10.01.06, 12:29 proces7 napisał: > Napisz _ile_. Procku, idż do profesjonalistki, one wiedzą ile za to brać. Ja jako amatorka, robię "to" za darmo, ale z tym z kim chcę i bez przymusu ekonomicznego. Jest to coś w rodzaju "radosnej twórczości". Odpowiedz Link Zgłoś
skorpion_2005 Re: Prostytucja 11.01.06, 00:17 A gdzie można się zapoznać z Twoją twórczością? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Prostytucja 11.01.06, 00:51 skorpion_2005 napisał: > A gdzie można się zapoznać z Twoją twórczością? Ciekaw jestem, czy podczas seksu też tak spamuje, jak tu na forum;-). Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Prostytucja 11.01.06, 06:21 I chyba tak zostanie, nie zaspokoisz tej ciekawości. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wanda_rybka Re: Prostytucja 16.01.06, 00:30 proces7 napisał: > Never say never. Hmmm, niby tak, ale mój wenętrzny głos podpowiada mi, że to ja tym razem mam rację.Pozdrawiam Cię czatowy Bondzie ;). Odpowiedz Link Zgłoś
proces7 Re: Prostytucja 20.01.06, 11:55 wanda_rybka napisała: > Hmmm, niby tak, ale mój wenętrzny głos podpowiada mi, że to ja tym razem mam > rację. Twój wewnętrzny głos niczego nie kuma. Odpowiedz Link Zgłoś
woow2306 Re: Prostytucja 20.01.06, 12:50 z serii: "usłyszane".. osoby: ona- żona... matka trójki dzieci... niezwykle atrakcyjna kobieta... młoda... on- jej mąż... przystojny... piękny i bogaty... marynarz... baaaardzo wysoki stopień oficerski... "gość w domu"... plan: deptak sródmiejski... ona i on idą na "spacer" z każdego sklepu wynosząc ciężkie torby zakupów... przed jedną z wystaw: ona do niego wskazując na baaaardzo drogie, śliczne i delikatne klapki- kupisz?(zerkając przymilnie)on- nie!!!(zdecydowanie)... ona: zrobię Ci loda(trzepocze rzęsami)...on:(łamiącym się głosem)daj spokój...to przegięcie... po co Ci one?... ona: proszę..... są śliczne...zrobię Ci trzy lody(tu następuje cmok i rozbrajający uśmiech)... on: wiesz jak mnie podejść;...) buty zostały zakupione:) Odpowiedz Link Zgłoś