Dodaj do ulubionych

Nowa, piękniejsza Lara

• Gość: mk Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.broker.com.pl 28.06.09, 19:33
      @obwieś
      jeżeli NAPRAWDĘ wirtualna postać była dla ciebie seksowna to ci szczerze współczuję
    • d_pawel Re: Nowa, piękniejsza Lara 28.06.09, 20:43
      galekanalek -> Tylko jakby ktoś nie zauważył, to Tomb Raider od samego początku ukazywał się także na konsolach. Więc...
    • lalalaman Re: Nowa, piękniejsza Lara 28.06.09, 22:35
      szefu91: uwierz że są
    • Gość: vfj Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.09, 23:19
      mi się tam podoba
    • Gość: łolm! Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 02:21
      rany, faceci, to nie są grube uda, to się nazywa MIĘŚNIE - jak odejdziecie sprzed komputera i pójdziecie pobiegać tak, jak ta pani w grze, to będziecie mieli podobne (choć bardziej owłosione).

a ramiona ma za szczupłe i w starej i w nowej aranżacji...
    • Gość: Feministka Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.09, 06:08
      Wymiona ma jak dojna krowa! A dlaczego nie jest łysa na przykład?
    • galekanalek Re: Nowa, piękniejsza Lara 29.06.09, 08:18
      d_pawel, przecież nie neguję. Jakbyś nie zauważył, to karierę Lara zrobiła jednak na PCtach większą. Na konsolach "po prostu była". Ta odnowiona wersja Lary gdzieś po drodze zgubiła charakter.
    • dzierzba-pustynna Re: Nowa, piękniejsza Lara 29.06.09, 09:15
      @galekanalek
      Tomb Rider najpierw pojawił się na konsole (Saturn). Zawsze to była wiodąca seria na psx i ps2.
      Po drugie Torment ma wiele wspólnego z jrpg mimo to w świecie pc jest uznany za "wielką grę".

Jak to jest, że konsolarze często grają w gry pecetowe, za to zatwardziali pececiarze zazwyczaj tylko przeczytają pobieżnie o jakimś konsolowym tytule, za to wyrok co do jakości jego już przy pierwszym zdaniu mają wyrobiony.
    • Gość: Gość Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.eimperium.pl 29.06.09, 09:40
      Wersja anorektyczna mi nie odpowiada. Mógł zmienić głowę a resztę zostawić
    • Gość: gość Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.toya.net.pl 29.06.09, 10:36
      to widzę że wersja erotic się szykuje...wszędzie ten sex...
    • wooki74 Re: Nowa, piękniejsza Lara 29.06.09, 11:33
      Nie ma sie nad czym rozwodzic. Ot po prostu mamy teraz lepsze mozliwosci graficzne niz 10 lat temu...za 15 lat nowa Lara nie bedzie sie juz roznila od prawdziwej osobywink
    • Gość: pieciolatek Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.subscribers.sferia.net 29.06.09, 12:51
      na pierwszym jest chuda jak anorektyczna modelka. Jak mialaby kogokolwiek pokonac w walce wrecz?
    • Gość: lesio Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: 62.87.132.* 29.06.09, 13:37
      JESTEM ZAKOCHANY PO USZY, nie ma piekniejszej na ziemi, tej ziemi!!! I innej tez tongue_out
    • Gość: gosc Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.09, 14:47
      A czy macie pozwolenie artysty na umieszczanie jego dzieł tutaj, bo z tego co wiem to: "No portions of deviantart can be used without expressed written permission"
    • Gość: bobix Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.toya.net.pl 29.06.09, 15:47
      alister sam jestes pewnie zapasionym smierdzoncym gnomem z przed kompa wiec sie lepiej nie wypowiadaj
    • Gość: blinx Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.tvk.torun.pl 29.06.09, 18:02
      Toż to Amanda Righetti
    • Gość: Janosik Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 18:28
      mmmm wylizał bym jej stopki (rozmarzony)
    • gregorymc Re: Nowa, piękniejsza Lara 29.06.09, 22:23
      Strojenie na Megan Fox już widać.
    • Gość: j50 Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.mas.abpl.pl 30.06.09, 00:55
      Dziwny i niepokojący typ urody. W zasadzie nieklasyfikowalny w aspekcie sexu. Dotyczy to wszystkiego: picassowskiej twarzy i figury. Osobiście twarz tej kobitki jest zupełnie akceptowalna. Ale dla mnie gorzej z jej figurą. Osobiście wolę silniej akcentowany tyłeczek w relacji do kibici.
    • Gość: Bek Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 09:29
      Wydaje mi się że ona ma sztuczne piersi ...?
    • Gość: Lord_Destroyer Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.134.151.19.static.crowley.pl 30.06.09, 11:03
      Jedyna naprawdę udana Lara która mi się podobała i zafascynowała, to była oryginalna panna Croft z TR 1.
      Przesyt erotyki w kolejnych częściach, nic nie wnoszący do gry poza wątpliwymi walorami estetycznymi trochę mnie zniesmaczył. Pierwsza Lara była nowatorska - była pierwsza, była jedyna.
      Teraz co krok w grach wyskakują takie laski, że już się nudzą. Szczerze - od kilku lat choćby nie wiem jak piękne, "figurzaste" i mokre panienki przewijały się przes mój monitor w grach tzw. nowej generacji, żadna nie jest w stanie mnie w jakikolwiek sposób zaintrygować, bo wszystkie są robione na jedno kopyto. To udało się tylko pierwszej, "kanciastej" Larze.

Pozdro!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka