Gość: mk Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.broker.com.pl 28.06.09, 19:33 @obwieś jeżeli NAPRAWDĘ wirtualna postać była dla ciebie seksowna to ci szczerze współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
d_pawel Re: Nowa, piękniejsza Lara 28.06.09, 20:43 galekanalek -> Tylko jakby ktoś nie zauważył, to Tomb Raider od samego początku ukazywał się także na konsolach. Więc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vfj Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.09, 23:19 mi się tam podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łolm! Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 02:21 rany, faceci, to nie są grube uda, to się nazywa MIĘŚNIE - jak odejdziecie sprzed komputera i pójdziecie pobiegać tak, jak ta pani w grze, to będziecie mieli podobne (choć bardziej owłosione). a ramiona ma za szczupłe i w starej i w nowej aranżacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Feministka Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.09, 06:08 Wymiona ma jak dojna krowa! A dlaczego nie jest łysa na przykład? Odpowiedz Link Zgłoś
galekanalek Re: Nowa, piękniejsza Lara 29.06.09, 08:18 d_pawel, przecież nie neguję. Jakbyś nie zauważył, to karierę Lara zrobiła jednak na PCtach większą. Na konsolach "po prostu była". Ta odnowiona wersja Lary gdzieś po drodze zgubiła charakter. Odpowiedz Link Zgłoś
dzierzba-pustynna Re: Nowa, piękniejsza Lara 29.06.09, 09:15 @galekanalek Tomb Rider najpierw pojawił się na konsole (Saturn). Zawsze to była wiodąca seria na psx i ps2. Po drugie Torment ma wiele wspólnego z jrpg mimo to w świecie pc jest uznany za "wielką grę". Jak to jest, że konsolarze często grają w gry pecetowe, za to zatwardziali pececiarze zazwyczaj tylko przeczytają pobieżnie o jakimś konsolowym tytule, za to wyrok co do jakości jego już przy pierwszym zdaniu mają wyrobiony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.eimperium.pl 29.06.09, 09:40 Wersja anorektyczna mi nie odpowiada. Mógł zmienić głowę a resztę zostawić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.toya.net.pl 29.06.09, 10:36 to widzę że wersja erotic się szykuje...wszędzie ten sex... Odpowiedz Link Zgłoś
wooki74 Re: Nowa, piękniejsza Lara 29.06.09, 11:33 Nie ma sie nad czym rozwodzic. Ot po prostu mamy teraz lepsze mozliwosci graficzne niz 10 lat temu...za 15 lat nowa Lara nie bedzie sie juz roznila od prawdziwej osoby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieciolatek Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.subscribers.sferia.net 29.06.09, 12:51 na pierwszym jest chuda jak anorektyczna modelka. Jak mialaby kogokolwiek pokonac w walce wrecz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: 62.87.132.* 29.06.09, 13:37 JESTEM ZAKOCHANY PO USZY, nie ma piekniejszej na ziemi, tej ziemi!!! I innej tez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.09, 14:47 A czy macie pozwolenie artysty na umieszczanie jego dzieł tutaj, bo z tego co wiem to: "No portions of deviantart can be used without expressed written permission" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bobix Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.toya.net.pl 29.06.09, 15:47 alister sam jestes pewnie zapasionym smierdzoncym gnomem z przed kompa wiec sie lepiej nie wypowiadaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blinx Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.tvk.torun.pl 29.06.09, 18:02 Toż to Amanda Righetti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.09, 18:28 mmmm wylizał bym jej stopki (rozmarzony) Odpowiedz Link Zgłoś
gregorymc Re: Nowa, piękniejsza Lara 29.06.09, 22:23 Strojenie na Megan Fox już widać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j50 Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.mas.abpl.pl 30.06.09, 00:55 Dziwny i niepokojący typ urody. W zasadzie nieklasyfikowalny w aspekcie sexu. Dotyczy to wszystkiego: picassowskiej twarzy i figury. Osobiście twarz tej kobitki jest zupełnie akceptowalna. Ale dla mnie gorzej z jej figurą. Osobiście wolę silniej akcentowany tyłeczek w relacji do kibici. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bek Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.09, 09:29 Wydaje mi się że ona ma sztuczne piersi ...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lord_Destroyer Re: Nowa, piękniejsza Lara IP: *.134.151.19.static.crowley.pl 30.06.09, 11:03 Jedyna naprawdę udana Lara która mi się podobała i zafascynowała, to była oryginalna panna Croft z TR 1. Przesyt erotyki w kolejnych częściach, nic nie wnoszący do gry poza wątpliwymi walorami estetycznymi trochę mnie zniesmaczył. Pierwsza Lara była nowatorska - była pierwsza, była jedyna. Teraz co krok w grach wyskakują takie laski, że już się nudzą. Szczerze - od kilku lat choćby nie wiem jak piękne, "figurzaste" i mokre panienki przewijały się przes mój monitor w grach tzw. nowej generacji, żadna nie jest w stanie mnie w jakikolwiek sposób zaintrygować, bo wszystkie są robione na jedno kopyto. To udało się tylko pierwszej, "kanciastej" Larze. Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś