Dodaj do ulubionych

GameCorner Deathmach XV - Grupa A

IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.09, 14:32
wtf? tylko 1 głos?
Obserwuj wątek
    • kas_ptas Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A 08.07.09, 14:38
      Coś sie wam porypało-wdarł się błąd w liczenie głosów.
    • celeb5 Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A 08.07.09, 14:47
      Lineage oczywiście.Za dużo godzin na tym spędziłem by nie zagłosować na niego.
    • Gość: Semen Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 14:49
      Battlefield ofkorz.
    • slawomir.serafin Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A 08.07.09, 14:55
      Coś sie wam porypało-wdarł się błąd w liczenie głosów.

-----

a co jest nie tak?
    • Gość: Elektro Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A IP: 83.238.201.* 08.07.09, 15:00
      Eve jest gr8 !, Lineage no comments, battlefield to jedna wielka zbugowana, niedorobiona pomyłka gier fps ,zaś war40k sucks
    • Gość: budaa Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A IP: *.chello.pl 08.07.09, 15:01
      l2 wink 4 lata gram ;D
    • boon_maden Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A 08.07.09, 15:04
      oczywiście battlefield smile
      zbyt wiele godzin poświęciłem na każdą grę z serii żeby teraz na nią nie zagłosować. I to na wszystkich platformachbig_grin
    • kas_ptas Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A 08.07.09, 15:05
      Teraz już widzę że sie naprawiło-ale jak ja zagłosowałam na czwóreczkę to głosy rozkładały się że 100% miała 1 reszta 0% i liczba oddanych głosów równała się jeden.
    • Gość: Raywen Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A IP: *.net81.citysat.com.pl 08.07.09, 15:55
      Bez chwili zastanowienia Battlefield i to chyba komentarza nei wymaga;]
    • william_dr Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A 08.07.09, 16:21
      No dobra, skłamałem wcześniej... Głos na DoWa bo jestem prawie tak wielkim fanem RTS jak RPG.

Komentarze do gier:
      Battlefield: nie grałem nigdy, widziałem u kolegi, nie zachwyciło bo już byłem wiernym i oddanym fanem Enemy Territory. Co mnie w ET zachwyciło? To, że za darmo, to, że tylko 270MB plus patch, to że świetna dynamika i taktyczne granie no i że PRO mogłem ubić, bo też miałem szanse na 3 headshoty, bo 3 zabijały nie 1 i oprócz skilla decydowało skradanie, oszukiwanie itp.

EveOnline: nie grałem, kumpel przez 2 tygodnie grał i nic poza tym nie robił, a on nie ma czasu i mówił że nie lubi takich gier. Nigdy się nie odważyłem na granie w to.

Linage: omineło mnie, bo nie miałem wtedy czasu na MMO a jak się zabrałem za MMO to był to WoW, ale nie neguję że gra super.

WH 40k: DoW: tylko single playera grałem, bo wtedy nie miałem jeszcze stałego netu, poza tym boję się wciągać w RTS online tongue_out ale za możliwości strategiczne i ogólnie za Warhammera ma mój głos smile
    • xxyy50 Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A 08.07.09, 16:47
      Nie lubię gier multi, ten DC nie jest dla mnie zdecydowanie... sad Ale zagłosowałem na Lineage, bo kiedyś trochę grałem u znajomego i było nawet fajne.
    • Gość: Zdegustowany Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A IP: 193.200.216.* 08.07.09, 16:50
      multi jest dla no-lajfow ktorzy nie umieja nic w zyciu robic poza siedzeniem przed kompem...
    • serek1990 Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A 08.07.09, 17:06
      Oczywiście że Battlefield.
    • cwicz Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A 08.07.09, 17:08
      Życie jest dla nolifów, ciągle praca i sen! Idź tam wyjdź pograć w fife, któa nic się nie zmienia czy coś.
    • Gość: twoja stara Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 17:10
      twoja stara
    • Gość: twoja stara Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 17:11
      zapie...
    • Gość: twoja stara Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 17:12
      oczywiście ze Battlefield chociaż myślałem że w Polsce nikt nie gra w tą wspaniałą grę a jednak...
    • Gość: alexkaktus Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 17:19
      Choć grałem tylko w demo 2 i Heroes to wiem, że to wielka seria. Kumpel jest wstanie dłuuugo mówić o tej grze.
    • Gość: o.O Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A IP: *.152.151.201.dsl.dynamic.eranet.pl 08.07.09, 18:34
      "battlefield to jedna wielka zbugowana, niedorobiona pomyłka gier fps " Brak mi słow. Po prostu. To ... straszne i bulserwujące. Jak można tak mówić. Battlefield jest jedyną grą w swojej klasie. Kolejne części wprowadzają (zawsze!!!) wiele innowacji. Moderzy - Forrgoten Hope i Projekt Reality są lepsze od wielu gier kupnych. Fani? Nadal mam pierwszą część i na ilość serwów nei narzekam. Najlepszy program anty-chetowy ,czyli PunkBuster ,tez wypopuraniony przez Battlefielda. Możesz być pilotem myśliwaca ,dowódcą czołgu ,snajperem i strzelcem pokladowym bobmobowca w jednej rundzie. Seria obejmuje II wojne światową ,Wietnam ,teoretyczną III wojne światową ,wojne w przyszłości. Czego chcieć więcej? Teraz innowacyjne BF:Heroes ,a wkrótce Bad Company 2 i Battlefield :1943 . Battlefield 3 w produkcji. Wiele pomyslów stworzył właśnie BF. to jest jakieś badziewne MMO. To porządna seria . Każda Część ,dodatek czy mod kiedy mial swoją premiere był hitem. BF ma własną nisze. FPS Multiplayer z pojazdami. Nie da się tego zkopiować. Muzyka z intra prawie nie zmienna od lat zachwyca fanów do dziś. Wielkie mapy. WIELKIE. Na pewno niektorzy z was pamiętaj pustynie pod El-Alamein. Aż błagałeś o Jeepa. Ta seria należy do klasyki. Do czego się powraca. I zawsze pamięta się pierwsze obejrzanie intra ,latanie Spitfire-m podczas bitwo o Anglie ,jazde Jeepem ,włonczenie radia w Wietnamie ,zrzucanie napalmu ,leczenie respiratorem ,samotne zdobycie flagi. Tego się nie zapomina. ,,niedorobiona ,zbugowana pomyłka FPS nie
    • boon_maden Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A 08.07.09, 18:41
      dobrze mówi, polać mu!
    • Gość: twoja stara Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 19:30
      o.0 twoje slowa sa wielki ale tez i prawdziwe POLAC MU!
    • Gość: rawr Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.09, 20:00
      Hm w Battlefielda żadnego nigdy nie grałem, wstyd się przyznać. W EVE grałem trochę w triala, L2 to góra tydzień i dłużej tego syfu nie wytrzymuję. Teorytycznie głos idzie do DoWa ale za to co zrobili z tą serią nie dostanie głosu. Czyli nie głosuję xD
    • Gość: Gość: RaZoR Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A IP: 83.2.164.* 08.07.09, 20:14
      Głosowałem na BattleField... nie ma to jak wielgachna mapa i 64 graczy na serwie lejących się epicko o flagi...
    • Gość: battlefield-syf Re: GameCorner Deathmach XV - Grupa A IP: 193.239.62.* 09.07.09, 00:25
      L2!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka