Dodaj do ulubionych

Serious Sam HD - nowe obrazki

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.09, 10:47
Ostatni!!! Buhaha, gdzie te dzieci z tym pierwszy?
Gierka ciekawa ale tak na 5 minut
Obserwuj wątek
    • Gość: ^^^ Re: Serious Sam HD - nowe obrazki IP: 80.52.242.* 16.07.09, 11:03
      Te gość z góry wiesz że jesteś penera? (Chodzi o gosca) ciekawa na 5 min. taa ja tą grę 3 razy przeszedłam i właśnie kupiłem se na X-pudło gra to sama słodycz a w hd mniam mniam
    • Gość: Kartofelek Re: Serious Sam HD - nowe obrazki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 11:03
      Dziecko. No nic.
      Poprzednie czesci byly wiecej niz spoko. Takie odstresowywacze
    • Gość: do goscia Re: Serious Sam HD - nowe obrazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.09, 11:03
      chyba czytajac swojego posta gosc sam sobie odpowiadasz gdzie te dzieci big_grin
    • Gość: Dr Re: Serious Sam HD - nowe obrazki IP: *.hsk.com.pl 16.07.09, 11:10
      klasyk kurna :]
    • j.cichy Re: Serious Sam HD - nowe obrazki 16.07.09, 11:19
      Drugie starcie i kanion św Mikołaja na zawsze pozostaną w mej pamięci...
    • Gość: A Re: Serious Sam HD - nowe obrazki IP: *.adsl.inetia.pl 16.07.09, 11:40
      Ta gra jest poje@$%@%na, nienormalna, pochrzaniona i jest zwyklym glupim celowniczkiem z podpakowanym macho w roli glownej. I I i znowu przejde to chyba juz lacznie 30 raz.... Serious Sam is back.smilesmile
    • ender140 Re: Serious Sam HD - nowe obrazki 16.07.09, 11:46
      hm, chyba chlopaki za bardzo wzieli se do serca zarzuty o zbytniej "kolorowosci" dwojki, ze teraz potwory z jedynki, ktore jednak byly kolorowe, wybiela. ale przejde na pewnosmile
    • Gość: gosc Re: Serious Sam HD - nowe obrazki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.09, 12:05
      Bezmózgowe niszczenie myszki. Może to kogoś bawi
    • Gość: Gacopierz Re: Serious Sam HD - nowe obrazki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.07.09, 13:04
      To też jest potrzebne gosc xD

Czyżby robili obydwa Encountery w jednym?
    • Gość: !!!! Re: Serious Sam HD - nowe obrazki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.07.09, 13:41
      Znowu się z kumplami przejdzie całą grę hmm może na jednej klawiaturze nawet xD
    • Gość: Maciek Re: Serious Sam HD - nowe obrazki IP: *.zicom.pl 17.07.09, 11:05
      Sympatyczne, nie wiem po co niektorzy sie tak pienia.
    • Gość: klol Re: Serious Sam HD - nowe obrazki IP: 78.133.234.* 23.07.09, 00:17
      gosc napisał:
      Bezmózgowe niszczenie myszki. Może to kogoś bawi

Widać że grasz chyba tylko w pasjansa bo ci starzy nie pozwalają w co innego, hahahaha!!
    • Gość: kosmul Re: Serious Sam HD - nowe obrazki IP: 94.40.113.* 01.08.09, 18:19
      na poczatku było demo... ze 100 razy je przeszedlem czekajac na pelna wersje... potem genialne pierwsze i drugie starcie (Serious Sam 2 był kiepski) i teraz wielki ich powrót... BEDZIE SIE DZIALO !!! Poważnie smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka