mi-go Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 22.07.09, 00:39 Co tu dużo pisać. Nie mogę się doczekać, a okładka mi się podoba chociaż Europa pewni dostanie inną. Odpowiedz Link Zgłoś
alexx-1 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 22.07.09, 00:50 jego prawa noga wyglada jak parowka, bardzo nie realistycznie Odpowiedz Link Zgłoś
doomny Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 22.07.09, 01:30 @twilitekid Nie zgadzam się. Amerykańskie wydanie okładek Uncharted 1 i MGS4 są lepsze od europejskiej. crumaharashop.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/04/mgs4_compare.jpg www.kalisz.mm.pl/~kyo/uncharted.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 22.07.09, 03:30 a tu europejskie pudło www.nextgamer.nl/nieuws/3082 Odpowiedz Link Zgłoś
big.gay.al Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 22.07.09, 04:12 Nathan "Parówa" Drake. Nawet fajny pseudonim xD Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 22.07.09, 07:14 Pewnie to jest tak samo jak z mówieniem, jak długo powtarzasz jeden wyraz po pewnym czasie wydaje się on głupi i nienaturalny, pytanie dlaczego tak długo wpatrywałeś się w jego nogi? Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_pl1989 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 22.07.09, 07:52 Jak dla mnie ,ta gra może być zapakowana ,nawet w papier toaletowy. Bo nie ważne, jak pudełko wygląda ,tylko co ze sobą reprezentuje gra. Odpowiedz Link Zgłoś
mikas2 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 22.07.09, 07:55 Okładka jest tragiczna ale to nie ma żadnego znaczenia Liczy sie gra a będzie ona chyba jedną z najlepszych Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_pl1989 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 22.07.09, 08:10 ''Okładka jest tragiczna''rozwiń swoją myśl i pochwal sie wszystkim dlaczego tak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
twilitekid Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 22.07.09, 09:28 @doomny, tak amerykańskie wydanie MGS4 może tam trzyma jakiś poziom, ale na pewno nie jest wg mnie tak dobre jak to EU/JAP (z którego mimo wszystko wywaliłbym ten pionowy napis i w innym miejscu umieścił tytuł) i na pewno nie tak dobre jak europejskie okładki MGS 1-3, które były świetne. Ogólnie nie jestem fanem wrzucania motywów z gry, renderów, prerenderów itp na okładkę. Lepszy jakiś art, rysunek, jeżeli prerender to estetyczny, bez zapychania pustych przestrzeni jakimiś grafikami, które w żaden sposób nie korespondują z resztą. @tomasz_pl1989, komentujemy tutaj okładkę, a nie grę. Nieważne, czy dobra, czy nie, mnie tam mimo wszystko cieszy ładna okładka. Odpowiedz Link Zgłoś
mikas2 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 22.07.09, 12:30 @tomasz_pl1989 A co ty w tym widzisz pieknego ? Gdyby tam widniał inny tytuł to byś inaczej gadał images.google.pl/imghp?hl=pl&tab=wi Wpisz jakiś tytuł gry i oglądaj okładki. Będziesz miał porównanie np "Lair" "MGS4" Gdyby tam widniał inny tytuł to byś inaczej gadał Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_pl1989 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 22.07.09, 14:55 Ale mi sie podoba ta okładka więc o co biega? Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 22.07.09, 15:45 Mi ta okładka też się podoba.Bardziej niż Europejska wersja. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_pl1989 Re: Okładka, data premiery i dodatki do zamówień 22.07.09, 17:05 Mi sie bardziej europejska bo nie lubie tego napisu ''only on playstation'' Odpowiedz Link Zgłoś