Dodaj do ulubionych

Borderlands - premiera 23 października

23.07.09, 11:28
A tutaj 5 minutowy gameplay jeszcze z E3 tej gry:
www.youtube.com/watch?v=XwU8mUc0K-k
Obserwuj wątek
    • pankomentarz Re: Borderlands - premiera 23 października 23.07.09, 11:29
      Niemożliwe! To pewnie pierwsza gra która wychodzi w tym samym dniu! Nie będziemy musieli czekać na beznadziejną polską wersję?
    • Gość: deamon-pl Re: Borderlands - premiera 23 października IP: *.axit.pl 23.07.09, 11:30
      Gra HITEM lub GNIOT. Jeśli o fabułą, licze dobra od EA dług+X gry.
    • Gość: lolo Re: Borderlands - premiera 23 października IP: *.220.50.84.dyn.estpak.ee 23.07.09, 12:20
      Przepraszam bardzo, że piszę nie na temat, ale mam pytanko do redakcji. Czy możliwe są jeszcze zapisy do waszej ligi Combat Arms ? , a może ta idea upadła już całkowicie ?. Napiszcie coś na ten temat. Z góry dziękuje za odpowiedz.
    • pankomentarz Re: Borderlands - premiera 23 października 23.07.09, 12:51
      na forum tam sie grupuja pewnie chlopaki ciagle
    • Gość: obwieś Re: Borderlands - premiera 23 października IP: *.chello.pl 23.07.09, 13:03
      Kolejny multiplatformowy tytuł, w dodatku eRPeG. To nie napawa optymizmem, a szkoda, bo ba pierwszy rzut oka gra zapowiada się całkiem interesująco.
      Nie łudzę się jednak zbytnio, bo przecież gra musi się sprzedać przede wszystkim na PS3 i Xboxie, a to oznacza, że dostaniemy uproszczoną do bólu konsolową strzelankę spod znaku pseudo-RPG (czyli coś a'la Mass Effect).
      Ale trudno się dziwić, skoro konsolowe gó...arstwo za wzór RPG stawia naiwnutkie, infantylne i nad wyraz schematyczne japońskie przygodówki typu Final Fantasy, Lost Odyssey czy Legend of Zelda, czyli gry które walnie przyniły się do wulgaryzacji gatunku.
    • Gość: Gumiskate Re: Borderlands - premiera 23 października IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 15:36
      Pc? to będzie na pc???
    • mathiuss Re: Borderlands - premiera 23 października 23.07.09, 20:07
      Bedzie. A mialo nie byc? Od poczatku mowili o wszystkich platformach.
    • krojsta Re: Borderlands - premiera 23 października 24.07.09, 01:53
      I przypominam ze od początku mówili, ze to nie erpeg tylko shooter z elementami hack 'n slasha wink.
    • zlybratblizniak Re: Borderlands - premiera 23 października 30.10.09, 11:21
      Dziś pisałem do Cenegi czy już związku z premierą "w Europie" gra została mi wysłana. W odpowiedzi od Pana Adama Wróblewskiego otrzymałem:

"Informacja o tym, że dziś (30.10.09 - dop. ZłyBratBliźniak) jest oficjalna premiera Borderlands nie jest chyba do końca prawdziwa. Być może mówi Pan o dacie europejskiej. W Polsce gra powinna pokazać się na początku listopada."
    • Gość: mandacik Re: Borderlands - premiera 23 października IP: *.chello.pl 10.12.09, 11:00
      Tera czekam na Borderlands 2 big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka