Dodaj do ulubionych

60 najgorętszych gier 2010 roku

IP: *.archive.com.pl 23.07.09, 11:45
sex
Obserwuj wątek
    • jock.x Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku 23.07.09, 11:48
      RAGE sam w sobie nie jest sequelem. Poza tym - fakt sad
    • Gość: a Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku IP: *.chello.pl 23.07.09, 11:54
      Ha, Bioshock 2 to pre-quel! big_grin
    • zycie_is_simple Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku 23.07.09, 11:54
      Nowe gry się pojawią na pewno w 2010. Tylko nikt na nie nie czeka, bo nikt nie wie czy to będzie fajne. Sentymenty do starych gier..
    • biker48 Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku 23.07.09, 12:00
      A ja zakupiłem Age of Conan i jakoś muszę powiedzieć, że żadna inna gra mi nie jest potrzebna smile Wiem, że to OT ale nie mogłem się powstrzymać, żeby to napisać smile smile
    • pankomentarz Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku 23.07.09, 12:06
      The Agency,
      Aliens: Colonial Marines,
      Dante's Inferno,
      Perfect Dark,
      Alan Wake,
      I Am Alive,
      Kid Icarus,
      Tales of Graces,
      Beaterator,
      RAGE,
      Star Wars: The Old Republic,
      Formula One,
      The 3rd Birthday

Fakt, to wszystko sequele.
    • kubeusz_k Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku 23.07.09, 12:08
      dziwi mnie, ze Postal III nalezy do tej grupy wyczekiwanych gier
      ---------------
      www.minigierki.blox.pl
    • Gość: loki Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku IP: 195.205.254.* 23.07.09, 12:08
      jakiej gry sequelem jest RAGE?
    • Gość: kaaka Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku IP: *.chello.pl 23.07.09, 12:12
      Ciekawe czy ktos z was zna bardzo realistyczną gre pod tytułem Red Orchestra Ostfront 41-45(polecam smile)? W 2010 wychodzi następna gra Red Orchestra Heroes of Stalingrad
    • don_wroc_love Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku 23.07.09, 12:34
      @loki

to oczywiscie sequel gry "RAG"
      nie słyszałeś o niej? wink
    • babcia_tosia Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku 23.07.09, 12:44
      Rage nie jest chyba sequelem? smile pozatym juz sie nie moge go doczekac!
    • Gość: Epicrlz Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku IP: *.icpnet.pl 23.07.09, 13:01
      Oczywiscie Blizzard znowu pozamiata zapewniajac wiele godzin rozrywki po sieci w D3/SC2. Do tego zapowiedza na Blizzconie nowego mmo. Nie ulega, ze to najlepszy i najbardziej epicki producent gier na wszystkich kontynentach !
    • trupiec Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku 23.07.09, 13:17
      Jeżeli Blizzard wyda w przyszłym roku Diablo III to będziemy mieli dowód na to, że w 2012 nastąpi koniec świata. Inaczej, nie spieszyliby się tak bardzo.
    • mathiuss Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku 23.07.09, 13:38
      Epicrlz- tak fanboju odgrzewanych kotletow, masz racje.
    • Gość: Epicrlz Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku IP: *.icpnet.pl 23.07.09, 13:42
      mathiuss twoje tanie uszczypliwosci tylko potwierdzaja fakt, ze mam racje. Mama na abonament do WoW'a dac nie chciala i trzeba bylo za free w jakis shit grac ? haha big_grin Kazda gra Blizza jest epicka. Wystarczy OST i juz wiadomo, ze bedzie hitem i temu zadne dziecko nie moze zaprzeczyc. Wystarczy spojrzec na Blizzcon. Po co maja sie meczyc na E3 gdzie prezentowane sa biedne i prostackie gry na konsole skoro moga zrobic wlasne targi, ktore bija na glowe wszystkie inne ? hehe
    • Gość: konecka Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 14:00
      Mass Effect 2 (mimo wszystko)-raczej przede wszystkim!
    • Gość: Ralph Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku IP: *.xdsl.centertel.pl 23.07.09, 14:19
      Nie grałem w żadną grę od Blizzardda (jakoś tematyka większości tych gier i ich niewielki wybór sprawiają, że dla mnie większość wydaje się słabymi, choć może się mylę).

Ja to czekam na:
      -Arcania: A gothic tale
      -Aliens: Colonial Marines
      -Crysis 2
      -Thiefa 4
      -Mafię 2 (niedawno skończyłem 1 część i była świetna)
      -Supreme commander 2
      Dodatkowo zastanawiam się nad:
      -Doom 4 (nigdy w Dooma nie grałem, ale może się okazać ciekawą grą)
      -edycją rozszerzoną Fallouta 3 (ta z wszystkimi DLC)
      -I am alive (mam nadzieję, że wyjdzie na PC)
      -Mass Effect 2 (jeśli będzie jakaś promocja w pakiecie z ME1)

Przez pewien czas interesowałem się Starcraftem 2 ( w sumie może być to niezła strategia), ale po zagraniu Blizzarda, który rozdzielił grę na 3 części, a następnie wyznaczył cenę pojedyńczej części gry na 180 zł, zrezygnowałem z kupna.

Przepraszam za lakoniczność i błędy, ale głowa mnie boli i nie mogę się skupić.
    • Gość: Ralph Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku IP: *.xdsl.centertel.pl 23.07.09, 14:23
      Zapomniałem jeszcze o grze Precursors. Nie wiem kiedy wyjdzie, ale istnieje szansa, że w 2010r., bo gra jest zapowiadana od dawna.
    • ciastoludek Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku 23.07.09, 14:57
      GDZIE MAFIA 2 SIĘ PYTAM!
      Poza tym, skąd oni wiedzą, że Episode 3 będzie w przyszłym roku? Ja obstawiam 2012 tongue_out
    • Gość: ja Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 15:31
      a kiedy wy w końcu przygotujecie jakąś listę, hę ?
    • ender140 Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku 23.07.09, 15:45
      a alpha protocol?
    • Gość: wwg Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku IP: *.lan-177.netconnect.pl 23.07.09, 15:48
      xbox360,ps3 czeka na brak nowosci nie mozna narzekac
    • Gość: konecka Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.09, 15:51
      O właśnie nie mogliście przygotować własnego obszernego tekstu? ehh...
    • mathiuss Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku 23.07.09, 18:01
      Epicrlz- tak dokladnie, mama mi nie dala kasy na abonament i dlatego zloszcze sie w necie. Tak chcialbym zagrac w tego Wowa, a nie moge sad
      Chlip chlip.
      Ale skoro juz piszesz o dzieciach- to wlasnie w ta grupe celuje Blizzard, bo nikt dorosly i normalny nie bedzie placic co miesiac iles tam zl/eur/$ zeby pograc w glupawa gre z przedpotopowa grafika dla dzieci. Zreszta dzieciaki sa bardziej podatne na uzaleznienia od takich gier, a Blizzowi to pasuje- strumien pieniedzy plynie szeroki. A i rodzice zadowoleni, ze nie musza ciagle zajmowac sie dzieciakami (wystarczy im odpalic na karte raz na miesiac i spokoj) i im komputerow ulepszac co chwile (bo ten caly Wow pojdzie na kazdym chlamie).
      Ale nie przejmuj sie- to, jak i kazde inne uzaleznienie, mozna leczyc. Gorzej ze marketing Blizarda prawie wypral ci mozg. Z mojej strony eot.
    • Gość: epicrlz Re: 60 najgorętszych gier 2010 roku IP: *.icpnet.pl 23.07.09, 18:35
      Zaprezentowales typowego przedstawiciela tzw ubociarni. Bo jak to placic za gre ? Przeciez ci ludzie wydajac co miesiac pacza czesto z nowym contentem powinni pracowac za darmo. Serwery bez lagow tez powinni utrzymywac sie za free. Typowe podejscie Polaczka, ktory zaopatruje sie na torrentach a tu zonk. Nie mozna piracic w WoW'a.
      Drogi chlopcze wlasnie z powodu abonamentu nie ma takiej dzieciarni jak np w bezplatnych mmo. Blizzard przeprowadzal ankiete i srednia najwiekszej ilosci graczy oscyluje miedzy 20 a 30 rokiem zycia. Ciekawe dlaczego na Blizzconie nie widac tych dzieci. W mojej 40 osobowej gildii jest tylko 5 osob ponizej 20 roku zycia, dziwne? haha Strumien pieniedzy niech plynie. Tylko dlatego WoW potrafi sie utrzymac nieprzerwanie od 4 lat na szczycie. Grafika owszem nie jest wspaniala. Jednak daleko nie odbiega od takich tytulow jak Warhammer czy LOTRO, ktore imo w kazdym innym aspekcie umywaja sie do Warcrafta. smile
      btw. aby delektowac sie raidem 40 osobowym trzeba naprawde niezlej maszyny takze kolejny raz pokazales swoj brak znajomosci tematu.
      Gdzie widzisz uzalezenienie ? Robie content i wracam dopiero na nastepny czyli gram maxymalnie 3-4 miesiace w roku. smile
      Kupa smiechu z takich dzieci-ignorantow i zazdrosnikow muszacych obejsc sie smakiem smile
      Slabe te twoje argumenty takze eot bedzie dla ciebie dobrym rozwiazaniem hehe

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka