bigdaddyy Re: Czyż EyePet nie jest słodki? 30.07.09, 01:04 bleee ale bzdet niech SONY zapowie nowe zestawy mini gier albo większych produkcji dla eye toy, wirtualne zwierzątka były popularne u Polsce ponad 10 lat tamu, sam miałem jedno tamagotchi Odpowiedz Link Zgłoś
hojnie_obdarzony Re: Czyż EyePet nie jest słodki? 30.07.09, 01:14 Heh, ja miałem nawet kilka Pamiętam też modę na karteczki z notesików i na lasery, co się świeciło kolegom w oczy Ech, to były piękne, szkolne czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
beniamin.durski Re: Czyż EyePet nie jest słodki? 30.07.09, 01:31 To jest tak jakoś 100 razy lepsze niż zestaw minigierek . Odpowiedz Link Zgłoś
franekk7 Re: Czyż EyePet nie jest słodki? 30.07.09, 01:35 Gdyby wyszeł na xboxa to byłby słodki... Odpowiedz Link Zgłoś
bigdaddyy Re: Czyż EyePet nie jest słodki? 30.07.09, 01:36 @beniamin - kup sobie lepiej rybki albo kota a nie wirtualne zwierzątka ja chce mini gry...robili tego sporo na ps2 a teraz jedynie jakąś karciankę dla ps3 dali Odpowiedz Link Zgłoś
kemiru Re: Czyż EyePet nie jest słodki? 30.07.09, 01:38 @franekk7: Zapomniałeś o Milo Odpowiedz Link Zgłoś
bigdaddyy Re: Czyż EyePet nie jest słodki? 30.07.09, 01:43 @kemiru - każdy może wybrać, albo będzie pedofilem z milo albo zoofilem z eye pet Odpowiedz Link Zgłoś
kemiru Re: Czyż EyePet nie jest słodki? 30.07.09, 01:48 @bigdaddyy: Celna riposta Odpowiedz Link Zgłoś
gramczasami Re: Czyż EyePet nie jest słodki? 30.07.09, 07:17 Drobna różnica. EyePet będzie już za chwilę, a pedałek Milo nie wiadomo kiedy i czy wogóle. Pamiętajcie, że to co pokazali to była spreparowana animacja... Odpowiedz Link Zgłoś
glupota_mnie_drazni Re: Czyż EyePet nie jest słodki? 30.07.09, 08:20 EyePet to chyba jedyna gra w tym roku, ktora kupie w dniu premiery. ten zwierzaczek moze ostro namieszac, jesli to bedzie faktycznie dzialac (a wyglada na to, ze bedzie). tylko skad ja wezme taki stol w okolicach telewizora? licze, ze bedzie mogl biegac tez po podlodze Odpowiedz Link Zgłoś
kauczuchowski Re: Czyż EyePet nie jest słodki? 30.07.09, 08:58 Bardzo chciałbym to nabyć - ale jak kupie to, to zaraz kamerke będzie trzeba ;/ (a rodzina była by zadowolona - Dziewczyna by się świetnie bawiła - przecież to słodkie ;*) Odpowiedz Link Zgłoś
gurafikku Re: Czyż EyePet nie jest słodki? 30.07.09, 10:15 Od samego początku pokazywane są te same schematy - Xray czy samolot. Wystarczyło obejrzeć kilka trailerów aby poznać, mam wrażenie, wszystkie możliwości. Liczę, że coś jeszcze w zanadrzu ukrywają Odpowiedz Link Zgłoś
powercontrols Re: Czyż EyePet nie jest słodki? 30.07.09, 10:44 Ukrywaja. Zreszta, to co do tej pory pokazali to wiecej niz X-Ray i samolot. Odpowiedz Link Zgłoś
bigdaddyy Re: Czyż EyePet nie jest słodki? 30.07.09, 11:17 @gramczasami - iwidać masz pojęcie o tym co piszesz LOL Odpowiedz Link Zgłoś
pips3 Re: Czyż EyePet nie jest słodki? 30.07.09, 11:17 "Jasne na pewno nie może się ono równać z Modern Warfare 2" No nie może, ja ani eyepeta ani modern warfare 2 nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
mi-go Re: Czyż EyePet nie jest słodki? 30.07.09, 12:27 bigdaddy jak zwykle w najbardziej oblatany w temacie Dużo to fajniejsze niż to co do tej pory pokazał cały Natal. Odpowiedz Link Zgłoś