broceliande 05.08.09, 12:58 Jakaś nieczytelna ta "pomoc". Nie kumam. Ile jest za fontannę albo kawałek ścieżki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lwiczka73 Re: Punkty za dekoracje? 05.08.09, 13:13 w pomocy znajdziesz punkty za dekoracje Odpowiedz Link Zgłoś
lwiczka73 Re: Punkty za dekoracje? 05.08.09, 13:32 ścieżka 1 ,ścieżka 2,ścieżka 3 ma 10 punktów natomiast ścieżka 4 tylko 5 punktów. Fontanna 1 ma 8 punktów a fontanna 2 tylko 5 punktow. Odpowiedz Link Zgłoś
edycja_kopiuj_wklej Re: Punkty za dekoracje? 05.08.09, 13:42 Warto tez zwrocic uwage na tabelke punkty/klienci i wychodzi, ze nie ma co stawiac samej fontanny czy sciezki tylko dopiero tyle elementow, zeby bylo powyzej 100 punktow, czyli np staw i fontanna Odpowiedz Link Zgłoś
evezu Re: Punkty za dekoracje? 05.08.09, 14:23 ja jestem Baron Jagoda i pierwszą dekorację mam nadzieję dostać już jutro za questa szpinakowego i właśnie nie bardzo wiem co z nią zrobić, stawem tutaj dziewczyny kuszą, ale nie mam kasy na zbyciu bo zbieram na drugi ogródek Odpowiedz Link Zgłoś
ez-aw Re: Punkty za dekoracje? 05.08.09, 17:09 Ja miałam Krasnale ogrodowe i fontannę. Sprzedałam (z zyskiem) jak wyszło mi ze muszę jeszcze sporo kasy w to wwalić, by przychodziło więcej ludków. Może jak będę miała drugi ogród, to zacznę go upiększać Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Dzięki i pytanie. 05.08.09, 14:00 Od jakiego poziomu zdecydowałyście się na dekoracje? Ja zbieram na ogród, jestem dopiero łowcą kretów. Odpowiedz Link Zgłoś
dz1ad3k Re: Dzięki i pytanie. 05.08.09, 21:05 Najlepiej kiedy ma się wolne 25 tysięcy (zależnie od cen) i możliwość kupienia stawu monet a za monety stawu. Jeśli się upierasz przy dekoracjach bo moim zdaniem niema sensu. Dostaniesz jednego wimpsa dziennie więcej ale czy on da Ci zysk to już nie wiadomo. Większa szansa, że nie. Za tyle samo możesz mieć przez miesiąc premium i extra ogród (ale pewno trzeba go wykupić tak jak drugi). Odpowiedz Link Zgłoś
broceliande Re: Dzięki i pytanie. 05.08.09, 23:21 Ba, wolne 25 000, za chuda w uszach jestem, ledwo dobiłam do 5 000. Al dzięki za rady. Ja jesze przed zakupem drugiego ogrodu... Odpowiedz Link Zgłoś