joolanta 21.07.05, 13:40 ...wszystkich, którzy z konieczności lub dobrowolnie zajmuja sie czy tez interesuja, grafiką komp.Mam nadzieje ze uda sie nam wspolnie odpowiedziec na wiele pytan, podzielic informacjami. Zapraszam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
escape5 Hej! 26.07.05, 10:42 Ja trochę z konieczności a trochę dobrowolnie:)).Jestem w trakcie nauki Corela i Photoshopa bo już niedługo mam zamiar zająć się projektowaniem w agencji reklamowej,swojej.Nieżle mi idzie i coraz bardziej mi się podoba! Aha,co ciekawe-z wykształcenia będę biologiem:)) Witam wszystkich domorosłych grafików! Odpowiedz Link
richo Re: Hej! 29.12.05, 16:54 > Aha,co ciekawe-z wykształcenia będę biologiem:)) > > Witam wszystkich domorosłych grafików! A ja biologów i lekarzy komputerowych ;-) Odpowiedz Link
goha29 Re: Witam... 20.08.05, 20:50 Suuuuper! Kolejne moje ulubione forum, mam nadzieję! :))) Odpowiedz Link
caprissa Re: Witam... 20.08.05, 22:02 WItam i ja:) Mam nadzieje, że miłosnicy będą wklejac prace. Tak jak na forum fotografia itp. Odpowiedz Link
wustyle Re: Witam... 20.12.05, 15:19 wpadlem tu dzis... i zostane mam wieloletnia praktyke w wykonywaniu zawodu i mnostwo przyjaciol, ktorzy beda mogli pomoc tam, gdzie ja nie dam rady:) Odpowiedz Link
foamclene Re: Witam... 05.01.06, 15:03 dzien dobry :) a ja chcialbym wiedziec choc 1/10 tego co Wy... Odpowiedz Link