Dodaj do ulubionych

Blizzard nie wierzy w Natala

IP: *.xdsl.centertel.pl 17.08.09, 16:55
Coś przegapiłem? Dziś jest dzień Blizzarda, czy co?
Obserwuj wątek
    • Gość: mk Blizzard nie wierzy w Natala IP: *.broker.com.pl 17.08.09, 16:55
      To nie ma być coś wielkiego, coś co na zawsze odmieni nasze życie. To ma być po prostu coś na czym się zarobi. A skoro zrobili taki szum o tym Natalu że nie ma dnia by gdzieś nie pojawił się o nim nius, 'bo ktoś coś powiedział' to reklamy im nie zabraknie. A jak wiadomo 'reklama dźwignią handlu'.
    • d_pawel Re: Blizzard nie wierzy w Natala 17.08.09, 16:57
      mk -> Wybacz, ale stwierdzeniem, że Natal jest dla kasy nie jest odkryciem Ameryki wink.

Ralph -> Poniekąd.
    • Gość: schizzm Re: Blizzard nie wierzy w Natala IP: *.chello.pl 17.08.09, 16:58
      AAA!!
      jedna uwaga do autora tekstu!

"Jak zaznaczył jednak Rob, być może nie widzi wszystkich możliwości maszynki MS i być może twórcom uda się coś WYMYŚLEĆ"

Nie ma takiego słowa... spróbuj to chociażby odmienić. ! WYMYŚLIĆ !

wink
    • d_pawel Re: Blizzard nie wierzy w Natala 17.08.09, 17:05
      Thx
    • babcia_tosia Re: Blizzard nie wierzy w Natala 17.08.09, 17:22
      chyba w kazdym z newsow jest wspomniany DoW2 - czy to wyznacznik RTS? tongue_out
    • Gość: robotwithinme Re: Blizzard nie wierzy w Natala IP: *.ssp.dialog.net.pl 17.08.09, 17:32
      Hmm, zdaje mi się, że jakaś inna firma zrobiła coś podobnego do Natala, tylko dużo bardziej precyzyjnego. Sony? Nie pamiętam. Pokazali to w tym samym czasie co Natal, tylko że jakoś się o tym nie mówi.
    • Gość: caulfield Re: Blizzard nie wierzy w Natala IP: *.net.pbthawe.eu 17.08.09, 19:12
      @schizzm

Jest takie słowo, występuje np. w zwrocie "wymyśleć się", co jest analogiczne do "wyszumieć się" czy "wybiegać się", niemniej jest rzadko używane i w kontekście, w jakim zostało zastosowane w tekście nie byłoby poprawne. Podobnie z "domyślić" (np. się czegoś) i "domyśleć" (np. jakąś sprawę do końca).
    • Gość: schizzm Re: Blizzard nie wierzy w Natala IP: *.chello.pl 17.08.09, 20:17
      @caulfield

Co do "domyśleć" zgodzę się. Ale formę "wymyśleć się" widzę po raz pierwszy. Jaki słownik podaję taką formę? (pytam z czystej ciekawości, bo sam takowej nie znalazłem)
    • Gość: John Galt Re: Blizzard nie wierzy w Natala IP: *.nwrknj.fios.verizon.net 17.08.09, 23:41
      Do PS3 mozna podlaczyc zwykla klawiature USB i mysz. Po co szukac dziury w calym?
    • han_solo_79 Re: Blizzard nie wierzy w Natala 18.08.09, 01:08
      Marnują potencjał, szybkoklikacze byliby zachwyceni - dostaje się przecież całe ciało do kontrolowania a nie tylko ręce! Stopy mogą uzupełniać kliki dłoni, tułowiem można sterować kamerą a dla głowy coś wymyśli (chya nie kombinowanie, tam już nie ma na to miejsca po wyćwiczeniu timingów).
    • xdawo Re: Blizzard nie wierzy w Natala 18.08.09, 07:11
      @han_solo_79

"a dla głowy coś wymyśli" No właśnie! Głowa będzie od myślenia, proste nie? tongue_out
    • Gość: SEX Re: Blizzard nie wierzy w Natala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 09:27
      SEX
    • Gość: sex Re: Blizzard nie wierzy w Natala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.09, 10:56
      sex
    • Gość: gość Re: Blizzard nie wierzy w Natala IP: *.ists.pl 18.08.09, 10:57
      dzieci po przedszkolu składniej piszą niż autor newsa, ludzie wam jeszcze płacą za taką fuszerkę? Tego się nie da przeczytać!
    • own3d1n1 Re: Blizzard nie wierzy w Natala 18.08.09, 15:36
      No także i ja miałem lekkie problemy ze zinterpretowaniem Twoich słów Paweł, nie obraź się; może jakaś kawka i chwila relaksu?
    • Gość: xcx Re: Blizzard nie wierzy w Natala IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.08.09, 18:11
      Blizzard to niech się do wora schowa ze swoim SC2 i D3... ile to można robić.Gdyby blizzard robił nathala to zapewne wyszedł by w następnym stuleciu
    • Gość: caulfield Re: Blizzard nie wierzy w Natala IP: *.net.pbthawe.eu 19.08.09, 17:37
      @schizzm

Czytałem kiedyś artykuł Miodka, w którym ta forma była podana.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka