Dodaj do ulubionych

nowa konkurencja allegro

12.07.13, 10:39
witam, ostatnio natknąłem się nową, mocno reklamowaną platformę aukcyjną lekkikoszyk.pl, platformą przypomina nieco hybrydę porównywarki cenowej i allegro, mamy tam całe sklepy i cały ich asortyment lecz zakupów dokonuje się jak na allegro, co ciekawe za każdy zakup dostaje się na swoje konto 4% kasy za zakupy które można albo ciułać albo wykorzystać od razu na kolejne zakupy. przynajmniej tak piszą, więc i pewnie tak jest. pytanie ktoś już kupował na lekkim koszyku coś? wiadomo coś jak wyglądają zakupy od podszewki kiedy dostaje się zwrot 4%? ja póki co założyłem sobie konto i chyba zakupie sobie nowy rower.
Obserwuj wątek
    • shaxu Re: nowa konkurencja allegro 22.07.13, 00:24
      "Konkurencja allegro" trochę to za szumnie nazwałes oni na polskim rynku nie maja konkurencji i jeszcze chyba długo miec nie beda. To jakby powiedziec ze bing czy ta rosyjska wyszukiwarka były konkurencja dla googla...
      • bonomat.pl Re: nowa konkurencja allegro 31.07.13, 09:40
        Zgadza się to zadna konkurencja i długo nie będzie.
        • kaczlo Re: nowa konkurencja allegro 29.10.14, 02:17
          A szkoda w sumie, bo moim zdaniem przydalby sie serwis ktory dalby Allegro popalic. Moim zdaniem zabardzo sie rozpanoszyli i rozpedzili z cenami i prowizjami, dlatego alternatywny serwis doprowadzilby do zdrowej konkurencji.

Szkoda ze Świstak jest tak malo popularny...
    • thlaspi_arvense Re: nowa konkurencja allegro 10.08.13, 20:13
      no, ciekawie, ale i tak wolę allegro...
      • halipka Re: nowa konkurencja allegro 18.09.14, 16:27
        No ale czy ktoś korzystał?
    • spacemike Re: nowa konkurencja allegro 23.10.13, 14:27
      warto sprawdzić serwis tanio-sprzedam.pl
    • a_nowicka3 Re: nowa konkurencja allegro 03.10.14, 11:53
      ja nic nie wiem o tym portalu..
    • greendin Re: nowa konkurencja allegro 31.10.14, 21:22
      Faktycznie przydałby się taki serwis który dałby popalić Allegro, niestety żyjemy w kraju gdzie Allegro to świętość.
    • wojna71 Re: nowa konkurencja allegro 17.01.16, 11:32
      Taki sobie serwis. Słabe legenda, nie tak rozbudowana jak na allegro. Nie mam modeli do sklejania nawet w zabawkach, a ceny są takie sobie. Po tym jak sprzedali allegro Anglikom, powinna powstać jakaś konkurencja. Pożyjemy, zobaczymy.
    • smerfetka0o Re: nowa konkurencja allegro 04.02.16, 09:14
      Allegro to potentat tak jak wyszukiwarka google. Nie ma i nie będzie długo konkurencji.
    • emillka2222 Re: nowa konkurencja allegro 23.02.16, 12:51
      Ja tam polecam darmowy serwis ogłoszeniowy [url=http://bitly.pl/9yEr6]Odkupuj.pl[/url] Dziwie się, że ludzie chcą płacić prowizje za sprzedaż swoich produktów, jak można robić to za darmo.
    • emillka2222 Re: nowa konkurencja allegro 23.02.16, 12:53
      Ja tam polecam darmowy serwis ogłoszeniowy odkupuj.pl Dziwie się, że ludzie chcą płacić prowizje za sprzedaż swoich produktów, jak można robić to za darmo.
    • gabrycha12345 Re: nowa konkurencja allegro 28.02.16, 13:39
      Allegro ma strasznie duże prowizje od sprzedaży, potrzebna jest jakaś alternatywa
    • osuchowskaestera Re: nowa konkurencja allegro 29.05.16, 10:12
      takie alternatywy są potrzbne, bo grupa allegro bardzo przesadza z cenami
      • zahartowany Re: nowa konkurencja allegro 06.06.16, 18:00
        zgadzam się całkowicie
      • tadeuszz76 Re: nowa konkurencja allegro 08.07.16, 19:37
        zgadzam si e
    • tadeuszz76 Re: nowa konkurencja allegro 08.07.16, 19:35
      to raczej nie jest realna konkurencja dla allegro
    • sarnek54 Re: nowa konkurencja allegro 14.07.16, 08:10
      ja polecam strone omoto.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się