marrond 19.08.09, 20:10 O i na tego newsa czekałem cały dzień Zabieram się do lektury. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szemrany_typek Re: Pierwsze wrażenia: Aliens vs Predator 19.08.09, 20:23 Już się nie mogę doczekać, aż położę łapy na kampanii obcych. To będzie klimatyczna bomba! Odpowiedz Link Zgłoś
lethaldoze Re: Pierwsze wrażenia: Aliens vs Predator 19.08.09, 20:24 Ta gra może cichym killerem, zagrywało się w awałpacza Na materiałach z E3 też trochę mnie martwiły powtarzalne animacje zabijania. Odpowiedz Link Zgłoś
marrond Re: Pierwsze wrażenia: Aliens vs Predator 19.08.09, 20:33 Nawet jeżeli... who cares? Nie mogę się doczekać rzeźni na multi - zaklepuję sobie obcego Odpowiedz Link Zgłoś
fakie Re: Pierwsze wrażenia: Aliens vs Predator 19.08.09, 20:54 Rzeczywiscie wyglada to obiecujaco - bede na Was czekał z moim wiernym M-41a Odpowiedz Link Zgłoś
szemrany_typek Re: Pierwsze wrażenia: Aliens vs Predator 19.08.09, 21:18 Żebyś od tego czekania 'nie stracił głowy'... Odpowiedz Link Zgłoś
marrond Re: Pierwsze wrażenia: Aliens vs Predator 19.08.09, 21:25 Jesteś pewien, że zdąży stracić głowę, zanim rozsmaruję go po ścianach? :E Odpowiedz Link Zgłoś
gurafikku Re: Pierwsze wrażenia: Aliens vs Predator 19.08.09, 22:10 mam nadzieje, że bieganie po ścianach na padzie nie bedzie jakoś specjalnie trudne? na pc przytrzymywało sie ctrl Odpowiedz Link Zgłoś
darthstan Re: Pierwsze wrażenia: Aliens vs Predator 19.08.09, 22:30 Czekam z niecierpliwością, gra marinem będzie pewno znowu najbardziej elektryzująca i wciągająca. Odpowiedz Link Zgłoś
michal999-live Re: Pierwsze wrażenia: Aliens vs Predator 19.08.09, 23:01 Multi w serii AvP to coś pięknego tryb survivor z AvP 2 mniam. Odpowiedz Link Zgłoś
crinos_pl Re: Pierwsze wrażenia: Aliens vs Predator 19.08.09, 23:14 Eee tam, jak zwykle będzie rządził predator, a niedowiarków zapraszam na spotkanie z moim spearem ;> Odpowiedz Link Zgłoś
eszuran Re: Pierwsze wrażenia: Aliens vs Predator 20.08.09, 00:05 Rebellion świetnie orientuje się w klimacie serii, ale jeśli chodzi o zgodność z filmami, to jak zwykle pokpili sprawę. WY znajduje Obcych 30 lat po A3? To czemu w A:R jest mowa o tym, że Ripley praktycznie wytępiła cały gatunek? Wkurzają mnie takie drobne zaniedbania. Odpowiedz Link Zgłoś
werty101 Re: Pierwsze wrażenia: Aliens vs Predator 20.08.09, 01:00 Pamiętam jak grało się multi w AVP2. Świetna giera. Marine rządzi Nie ma nic lepszego niż konkretne guny, a nie żadne prymitywne nożyki, włócznie czy inne dyski że już o Alienach nie wspomnę ci zatrzymali się na najniższym szczeblu ewolucji i nawet narzędzi nie potrafią używać, wszystko tylko by gryźli i drapali. Dajcie mi Smartguna a trzeba będzie taczkami wywozić dymiące zwłoki Predziów i innych pedziów. ;P Odpowiedz Link Zgłoś
mdw2 Re: Pierwsze wrażenia: Aliens vs Predator 20.08.09, 08:03 Zabiłbym tego kto wpadł na pomysł połączenia Obecgo z Predatorem. Przez to nieszczęśliwe połączenie potem powstał film, a przez to zrezygnowano z ostatniej części klasycznego Obcego. Szlag mnie trafia jak dzieckai z Neostradą kojarzą Obcego nie z np. H.R.Giger tylko z grą albo tymi szmirowatymi filmami. Niech piekło pochłonie człowieka, który to zrobił. Po raz pierwszy było to chyba na konsoli Atari Jaguar więc konsolę już piekło pochłonęło. Ciekawe czy człowiek jeszcze żyje. Odpowiedz Link Zgłoś
bf109 Re: Pierwsze wrażenia: Aliens vs Predator 20.08.09, 08:12 mdw2 zgadzam się z tobą, co prawda pierwsze komiksy z serii AvP były super, pierwsza gra AvP też super ale potem bardzo w dół, AvP2 to zwykła strzelanka z jakimś sterydziarzem w roli głównej, filmy AvP to już totalny dramat, takich gniotów profanujących serię to chyba najwięksi pesymiści się nie spodziewali. Do wizji Gigera czy książek ma to się jak pięść do nosa. Odpowiedz Link Zgłoś
michal999-live Re: Pierwsze wrażenia: Aliens vs Predator 20.08.09, 08:12 Podobno 5 część obcego jest w produkcji a reżyserem jest Ridley Scott, główną role zagra Sigourney Weaver i definitywnie ma umrzeć w tej części. Odpowiedz Link Zgłoś
michalcyprian Re: Pierwsze wrażenia: Aliens vs Predator 20.08.09, 10:52 CYTAT: Obcy (...) zajmują się łapaniem ludzi i rozwijaniem swojego "ula" To ja bym chętnie zagrał w Sim-Alien-City 2000 - rozwijanie ula, budowanie gniazda, zdobywanie pożywienia (ludzi), walka i zdobywanie nowego terytorium. Odpowiedz Link Zgłoś
gregmcrazy Re: Pierwsze wrażenia: Aliens vs Predator 20.08.09, 10:54 Znaczy jej klon i cały dostępny materiał genetyczny? Odpowiedz Link Zgłoś
akamts Re: Pierwsze wrażenia: Aliens vs Predator 20.08.09, 11:01 Podobno to w lesie kabackim widziano dinozaura w zeszły piątek...co za brednie x( Nie będzie kolejnej części Obcego, bo seria została strywializowana przez AvP (czytaj zabita), były jednoznaczne wypowiedzi Weaver i reżysera na ten temat. Ridley Scott na pewno tego nie nakręci. Co do Weaver to umarła w drugiej (o ile dobrze pamiętam), części, potem została sklonowana, więc już raczej zabić jej się nie da, bo zawsze będzie można ją sklonować nieprawdaż? (nikt chyba nie pokusi się o zabieg w stylu: zabijmy Weaver i zniszczmy każdy pozostały po niej materiał genetyczny..?) A propos - AvP 2 nie był wcale złą grą, nawiązywał bezpośrednio do jednej z części filmu, nie zauważyłem tam żadnego sterydziarza (no chyba, że grałeś marines na łatwym poziomie, jeśli tak to spróbuj na wyższych . Odpowiedz Link Zgłoś
mdw2 Re: Pierwsze wrażenia: Aliens vs Predator 21.08.09, 07:32 michal999-live: Informacja taka powtarza się co jakiś czas od 2001 roku i zawsze okazuje się nieprawdą. Kiedyś Sigourney Weaver się wypowiadała, że faktycznie mieli takie spotkanie ze Scottem ale na tym się skończyło. Film nie jest realizowany. Odpowiedz Link Zgłoś