Dodaj do ulubionych

Nowości na Rynku

26.08.09, 10:29
Eee tam, nawet fajna gra. Nie jest to może geniusz ani kamień milowy ale przyjemna strzelanka. Chociaz piszę to po demie, które na marginesie jest już chyba od tygodnia na Rynku, tak naprawdę. Może wiecie więcejbig_grin
Obserwuj wątek
    • shastorm Nowości na Rynku 26.08.09, 10:32
      Co do WET'a to ma fajną chyba tylko okładkę, jako że wyjątkowo na PS3 demko było wcześniej to mogę Was uprzedzić - nie marnujcie netu na to demo big_grin

Wszystko niby fajnie - jest klimat niby tarantinowy, jest niby fajna laska, niby fajna muza, niby grafika nie boli. Ale po za kwestią tego że "niby" rymuje się z przenigdy wink to sam gameplay jakiś taki niby miodny smile

Możecie przeciwnika trafić tylko podczas wykonywania sztuczki (ślizg, skok, wbiegnięcie na ścianę) wtedy to bowiem włącza się sloooow motion i trafiacie we wroga. No i jeszcze nie celujcie w tego zaznaczonego kółkiem. Macie celować w tego mniej widocznego smile Wtedy to nasza laseczka trafi z automatu tego skółeczkowanego.

Problem w tym, że z tymi trickami jest tak że jest ich strasznie biednie mało. A ileż można się ślizgać po podłodze na kolanach udając krążek hokejowy odbijając się od stołów? uncertain

Jako, że dla mnie czas kupowania gier bo są minął i złapałem się na tym, że mam nawet nie górkę wstydu ale śmieciową to WET u mnie już więcej nie zagości...
    • arczikun Re: Nowości na Rynku 26.08.09, 10:32
      Wet już na filmikach wyglądał słabo, a wczorajsza możliwość zagrania w demo tylko mnie o tym upewniła, że nie będzie to za bardzo nic wartego uwagi.
    • olas_trzymiasto Re: Nowości na Rynku 26.08.09, 10:33
      A co z NBA? sprawdzalem rano i nie bylo dostepne ?
    • kevinkai Re: Nowości na Rynku 26.08.09, 11:02
      WET nie jest takie złe. Grałem w demko z PSN i zabawa była. Fakt, że nie jest to coś wyjątkowego, ale w samej grzej jest kilka ciekawych pomysłów, a sam klimat filmów Tarantino jest rzadko spotykany w innych grach. Szczerze nawet teraz nie pamiętam takiej.
    • glupota_mnie_drazni Re: Nowości na Rynku 26.08.09, 12:39
      kevinkai - No More Heroes zjada tego WETa zarowno klimatem jak i gameplayem na sniadanie, popijajac to krwia malych szczeniaczkow. WET to bubel - nie dajcie sobie go wcisnac. nawet za 50 PLN.
    • rocknrollenheart Re: Nowości na Rynku 26.08.09, 13:33
      Moim zdaniem WET jest fajnym tytułem gdy już stanieje lub by pożyczyć. Miła odskocznia od wysokobudżetowych tytułów. Strzelanie i robienie tricków jest satysfakcjonujące. Na pewno dam grze szansę, ale dużo fanów niestety ona nie zbierze. A szkoda, bo potencjał jest. To jest jeden z tych tytułów które mam zwyczaj nazywać "niby szajs ale jednak coś w nim jest".
    • arczikun Re: Nowości na Rynku 26.08.09, 13:46
      @rocknrollenheart - "Strzelanie i robienie tricków jest satysfakcjonujące."

Tak, przez pierwsze 30minut grania. A co potem? To jedna z tych gier, które bawią przez pierwszą godzinę, po czym się je odkłada. Mnie po 15minutach męczyło już to całe ślizganie, skakanie, odbijanie o ściany.
    • michwil2 Re: Nowości na Rynku 26.08.09, 17:38
      WET jest dość fajną grą, może strzelanie nie jest aż tak przyjemne jak w typowym fpsie ale ma się wrażenie brania udziału w filmie.
    • jurget Re: Nowości na Rynku 27.08.09, 08:23
      WET to zdecydowanie najgorsza gra w demo której grałem w tej generacji. Nie wziąłbym tego za darmo.
    • goostleek Re: Nowości na Rynku 27.08.09, 11:13
      Niech ją sobie WETkną

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka