Dodaj do ulubionych

Demo Cities XL już jest

IP: *.toya.net.pl 02.09.09, 10:40
to bedzie nowe gta!!
Obserwuj wątek
    • simplex Re: Demo Cities XL już jest 02.09.09, 11:11
      O, mamy komentatora z Onetu wink
    • Gość: no1 Re: Demo Cities XL już jest IP: 212.244.52.* 02.09.09, 11:27
      > to bedzie nowe gta!!

Ja slyszalem ze to nowy dodatek do WoWa! Ponoć przenosi do przyszłości, a na screenie widać Stormwind!
    • Gość: jogin Re: Demo Cities XL już jest IP: *.toya.net.pl 02.09.09, 11:35
      heh,to byl zart, wcale nie jestem trolem smile
      Ja tam wole klasyczne simcity 4, z grafika 2,5D. 3D mi zabardzo nie pasuje smile
    • plunio7 Re: Demo Cities XL już jest 02.09.09, 12:02
      Pobrane, jak wrócę, nie omieszkam zainstalować tongue_out
    • h3tman Re: Demo Cities XL już jest 02.09.09, 12:12
      przestałem grac w bete po ostatnim patchu, miał załatać memory leak, niby troche lepiej ale ogolna wydajnośc gry spadła i to bardzo. Niemniej jednak gra warta zapoznania sie z nia.
    • Gość: robotwithinme Re: Demo Cities XL już jest IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.09.09, 12:49
      Zobaczymy jak wyszło, czekałem na tą grę od pierwszej wzmianki o niej.
    • mis_iu Re: Demo Cities XL już jest 02.09.09, 13:08
      Trzeba... się... rejestrować, żeby... zagrać w... DEMO!? Mają szczęście, że mam dzisiaj nieco więcej cierpliwości, normalnie zrównałbym Ich za taką zagrywkę. Beta, betą, ale kto to widział żeby rejestrować się do gry w demo.
    • dj_sasek Re: Demo Cities XL już jest 02.09.09, 15:32
      Napiszcie czy warto ściągać. Fanom sim city spodobałoby się?
    • Gość: butmanitou Re: Demo Cities XL już jest IP: *.olsztyn.mm.pl 02.09.09, 16:42
      @mis_iu
      "Trzeba... się... rejestrować, żeby... zagrać w... DEMO!? Mają szczęście, że mam dzisiaj nieco więcej cierpliwości, normalnie zrównałbym Ich za taką zagrywkę."

- kurczę, no to faktycznie mają szczęście... o.O x)
    • Gość: buntownik w cienko Re: Demo Cities XL już jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.09, 17:21
      Trzeba się rejestrować ? To niech zarejestrują to : nie zagram w demo i nie kupie gry .
    • Gość: Porky von Duden Re: Demo Cities XL już jest IP: *.e-wro.net.pl 02.09.09, 18:40
      Demo wymaga rejestracji (założenia konta), ponieważ ta gra to w gruncie rzeczy takie MMO-Simcity. W demie niezależny rozwój własnego miasta możliwy jest w zasadzie tylko do pewnego momentu - dalszy postęp wymaga dostępu do określonych surowców (ropa, woda, turystyka, żyzne grunty orne itd.), a ponieważ prawie każdy z regionów na planecie-serwerze oferuje tylko niektóre z nich, gracz zmuszony jest niejako do kooperacji/handlu/konkurowania z innymi, rzeczywistymi graczami (np. dajemy ogłoszenie "oferuję 5 jednostek posad biurowych za 600 jednostek gotówki" bo ma nadmiar biurowców i urzędników, ale już np. dalszy rozwój przemysłu ciężkiego zahamowany jest przez brak ropy w regionie, którą musimy kupować od innych graczy, analizując przy tym, czy opłaca nam się zapłacić żądaną cenę).
      Być może pełna wersja gry będzie oferować tryb offline (nie mam pojęcia), ale w demie nie ma go.
      Aha, jeszcze jedno - demo działa tylko przez 7 dni od daty założenia konta, a nie jak podają niektóre serwisy do 30 września.
    • gorion103 Re: Demo Cities XL już jest 02.09.09, 19:23
      omg co za ch**we hostingi czy twórcy gier nie mogą zrobic 50 mirrorów zamias 5 czy 2? Przecierz jest tyle darmowych, a uszczesliwi wielu graczy.
      Patch do BFa sciagalem z predkosciol 10 kb/s az zrezygnowalem i sciagalem z australijskich serverow.
    • galekanalek Re: Demo Cities XL już jest 03.09.09, 01:12
      a co z kluczem?
    • hoodinski Re: Demo Cities XL już jest 03.09.09, 09:25
      Przepraszam, ale to demo to jakas pomylka- co to za demo do ktorego trzeba pisac requesty o klucz?
    • Gość: Porky von Duden Re: Demo Cities XL już jest IP: *.e-wro.net.pl 03.09.09, 10:35
      Ehm, nie wiem, jakie demo wy ściągaliście, ale moje nie wymagało żadnego klucza. Po prostu założyłem oficjalne konto, i przy każdym uruchomieniu dema loguje się na serwer wybranym loginem i hasłem.
    • galekanalek Re: Demo Cities XL już jest 03.09.09, 10:39
      Erm, ale żeby założyć własne konto trzeba mieć betakey.

edit: o już widzę, że zmieniono formularz
    • Gość: Gosc Re: Demo Cities XL już jest IP: *.bas.roche.com 04.09.09, 12:50
      Kiepskie, naprawde kiepskie. Dobrze ze udostepnili demo bo jeszcze na swoje nieszczescie bym gre kupil. Trailer byl na poziomie gry klasy AAA, a tu raczej poziom B uncertain
    • Gość: fan Re: Demo Cities XL już jest IP: 85.31.254.* 27.09.09, 12:40
      Gra jest rewelacyjna szkoda że wydawca nie planuje jej wydać na rynek polski.
      Na stronie citiesxl.com.pl/ organizujemy małą akcję i zbieramy podpisy od każdego fana gier by na końcu przesłać do wydawców,sklepów itp. dowód na to że Polacy chcą tej gry u siebie.
    • Gość: kenex Re: Demo Cities XL już jest IP: *.aster.pl 04.10.09, 12:34
      Ja również zachęcam do wzięcia udziału w akcji na www.citiesxl.com.pl/ Jesteś nam potrzebny/na.
      Będziewmy wdzięczni za każdy podpis.
    • Gość: Loreno Re: Demo Cities XL już jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.09, 17:38
      Przecież ta akcja na citiesxl.com.pl i tak nic nie da to po co się wysilać?
    • Gość: kenex Re: Demo Cities XL już jest IP: *.aster.pl 23.12.09, 12:08
      Jeśli dużo osób weźmie w niej udział to da.
    • Gość: kenex Re: Demo Cities XL już jest IP: *.aster.pl 10.02.10, 11:58
      Loreno, miałeś rację sad
      Po niestety nieudanej akcji wraz z administratorem i użytkownikami serwisu cities xl postanowiliśmy podjąć pracę nad własnym spolszczeniem. Prace trwają, uczyniliśmy już ogromne postępy jednak im więcej osób pomoże przy spolszczeniu tym szybciej to pójdzie : www.citiesxl.com.pl/node . Będziemy wdzięczni za pomoc. Moderator serwisu cities xl : kenex

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka