airam.as Re: Czytali Angorę?? 21.04.10, 15:45 Ja czytała i tyle co pamietam, - że pieprzył, tak samo jak kupiła z ciekawości Wprost, co to od ponad pięciu lat nie czytała, i pani p.o redaktora też na pierwszej stronie pieprzyła. Ale ogolnonarodowy marazm tymczasowy jest wybaczalny. Do czasu, rzecz jasna. Odpowiedz Link
ave.duce A powinni? 21.04.10, 15:46 Nie czytują, wszystkiego nie są w stanie czytać ;) :p Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: A powinni? 21.04.10, 16:08 Jesteś pewnĄ, że pytanie postawione prawidłowo?? Mroziewicz wspomniał o pogrzebie Sacharowa. Mam pisać dalej?? Odpowiedz Link
jola.iza1 Re: A powinni? 21.04.10, 17:11 Leciał na pogrzeb Sacharowa Wałęsa, rządowym Jakiem-40. Moskwa "zakazała " lądowania, oblodzona płyta była. Wieża skierowała samolot do Leningradu. Nasz kapitan rzekł ponoć: wyląduję w Moskwie na własną odpowiedzialność Ponoć usłyszał: Świat nie uwierzy, że to nasza wina. Wylądował w Leningradzie. Ja w zasadzie wierzę, jak dodam, że lotnisko w Smoleńsku wojskowe jest, nie zadali, też się bali??:( My tak mamy:( Odpowiedz Link
ave.duce Powiem tak > 21.04.10, 17:22 gdyby nie historia z lotem do Tbilisi, może bym uwierzyła, że tak było i w tym przypadku. :p Odpowiedz Link