Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

To ma być ochrona?????

10.02.02, 16:05
    Dwumetrowe karki piorące bez pytania kogo popadnie, z rozpędu- to ma być
    ochrona na Lechu???? Co to było jak nie sprzeczka dwóch czy trzech napitych
    kiboli??? To byli bandyci????? Trzech pijaczków (ten kumpel Amfibii- nie
    powinni go wpuszczać na stadion- to inna sprawa),a ci ich masakrują na oczach
    wszystkich ale jak dojdzie do tragedii to ciekawe kto będzie za to
    odpowiadał????? Jak taki kark-ochroniarz kogoś dobrze trafi to zobaczymy- wtedy
    się będzie Majchrzak tłumaczył, a my będziemy mieli prokuraturę w klubie
    zamiast sponsorów i I ligi..... Bandytów niech tępią za butelki zadymy, ale nie
    tłuką bez pytania szarpiących się pijaczków... O co tu k....a chodzi?????Kto
    nad tym panuje? Za długo był spokój na stadionie??? Następnym razem jakiś
    niewinny kibic dostanie w mordę tylko dlatego,że za blisko stał od szarpiących
    się pijaczków??? To jest metoda na spokój????? Pierd...lę takie bezpieczeństwo.
    Niech się jeden z drugim zastanowi zanim będzie za późno!!!!!
    Obserwuj wątek
      • Gość: misza Re: To ma być ochrona????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 16:10
        Chciałem zacząć, ale ktoś to zrobił przede mną. Trochę przesadzasz, ale coś
        chyba jest na rzeczy.
        • Gość: walek Re: To ma być ochrona????? IP: 150.254.98.* 11.02.02, 10:47
          Gość portalu: misza napisał(a):

> Chciałem zacząć, ale ktoś to zrobił przede mną. Trochę przesadzasz, ale coś
          > chyba jest na rzeczy.

Nie podejmuję się orzekać, co w tym "temacie" jest przesadą, gdyż całego zajścia nie widziałem, tylko
          jego - że się tak wyrażę - sqtki.
          Jako anegdotkę towarzyszącą zdarzeniu podam, że swego czasu jeden z koncertów The Rolling
          Stones (chyba - o ile się nie mylę - było to Monterrey Pop) "ochraniała" banda Hell's Angels (Aniołowie
          Piekieł - agresywna subkultura). Poczuła się panami sytuacji, no i qniec qńców zasztyletowała biednego
          widza...
      • zbulwersowanyjakcholera2 Re: To ma być ochrona????? 10.02.02, 16:27
        zbulwersowanyjakcholera napisał(a):

> Dwumetrowe karki piorące bez pytania kogo popadnie, z rozpędu- to ma być
        > ochrona na Lechu????
        kogo popadnie?? ciekawe
        Co to było jak nie sprzeczka dwóch czy trzech napitych
        > kiboli???
        takich palantow trzeba eliminowac!

To byli bandyci?????
        rzucanie butelkami , bojki - jak ich nazwiesz?
        Trzech pijaczków (ten kumpel Amfibii- nie
        > powinni go wpuszczać na stadion- to inna sprawa)
        sam sobie przeczysz! jesli to wg ciebie nie bandyci! to dlaczego nie chcesz ich
        wpuszczac na stadion?
        ,a ci ich masakrują na oczach
        > wszystkich ale jak dojdzie do tragedii to ciekawe kto będzie za to
        > odpowiadał????? Jak taki kark-ochroniarz kogoś dobrze trafi to zobaczymy- wtedy
        >
        > się będzie Majchrzak tłumaczył, a my będziemy mieli prokuraturę w klubie
        > zamiast sponsorów i I ligi..... Bandytów niech tępią za butelki zadymy, ale nie

no wlasnie tepia!! a co moze ty zainterweniujesz jak pener bedzie rzucal
        butelka??

> tłuką bez pytania szarpiących się pijaczków... O co tu k....a chodzi?????Kto
        > nad tym panuje? Za długo był spokój na stadionie???

no chyba za dlugo! i temu grubasowi amfibii to przeszkadzalo i ze swoim kumplem
        szukal dymu!

Następnym razem jakiś
        > niewinny kibic dostanie w mordę tylko dlatego,że za blisko stał od szarpiących
        > się pijaczków??? To jest metoda na spokój????? Pierd...lę takie bezpieczeństwo.
        >
        niewinny kibic??? pokaz mi takiego co dostal w ryj za niewinnosc! a dam tobie
        tyle zlota ile wazy Amfibia

> Niech się jeden z drugim zastanowi zanim będzie za późno!!!!!

Ty sie zastanow co piszesz!
        • Gość: xxx Re: To ma być ochrona????? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.02.02, 17:21
          A kto powiedział że to byla ochrona?
          Ochroniarzy na tym sparingu było może z 10, stali na murawie i przy kotle,
          więcej nie widziałem.
          • Gość: guerra Re: To ma być ochrona????? IP: *.icpnet.pl 11.02.02, 11:16
            kolesiowi, który wyleciał już dawno się to należało. Stanowił realne
            zagrożenie. Wiem co piszę bo sam miałem z nim scysję jak wpadł (nawalony jak
            stodoła po żniwach) na jakieś dziecko. A, że wynieśli go sami kibice to chyba
            żle o nich nie świadczy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka