Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

serial "kontuzje" juz sie rozpoczal...

IP: *.icpnet.pl 10.08.01, 17:53
    niestety... oto bohaterowie serialu:
    1. tyrajski - zbity lokiec, ale byc moze z hetmanem zagra (ja bym go nie
    eksploatowal, na zamosc wystarczy luncik:)
    2. remien (obawiam sie, ze moze zagrac w wiekszej ilosci odcinkow) zbite zebra,
    podejrzenie pekniecia (i to na treningu!!! ja rozumiem, ze oni sie staraja, ale
    bez przesady)
    3. bialek - pachwina, poki co niewiele wiadomo (bedzie badany)
    4. golina (szkoda, rozkreca sie chlopak) - goraczka 39 stopni, chyba nie moze
    sie pozbierac po kanadzie (poroniony pomysl - po co on tam jechal???)

sa tez dobre wiesci - drajer we wrzesniu "zacznie biegac" (jak to powiedzial
    gosciu od odnowy biologicznej), takze kto wie, moze zdazy jeszcze pojawic sie
    na kilka minut w tej rundzie:)

teraz dopiero widze, jak dobrze sie stalo, ze w lechu nie ma juz
    zestawu "sklad+ogrzewacze lawki". mam nadzieje, ze szybko ich wykuruja -
    serdecznie im tego zycze.
    Obserwuj wątek
      • Gość: misza Re: serial IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 12:39
        Gość portalu: canemuto napisał(a):

> niestety... oto bohaterowie serialu:
        > 1. tyrajski - zbity lokiec, ale byc moze z hetmanem zagra (ja bym go nie
        > eksploatowal, na zamosc wystarczy luncik:)

Lunciki jest dobry i jeśli zagra przed nim "normalna " obrona to będzie dobrze.
        Hetmana bym jednak nie lekceważył
        > 2. remien (obawiam sie, ze moze zagrac w wiekszej ilosci odcinkow) zbite zebra,
        >
        > podejrzenie pekniecia (i to na treningu!!! ja rozumiem, ze oni sie staraja, ale
        >
        > bez przesady)

Na szczęście w znakomitej formie jest Grzesiu Matlak. A jeśli rzeczywiście
        kontuzji nabawił się na treningu, to świadczy tylko o tym jak znakomicie są
        umotywowani. Choć to nie oznacza,że mają się pozabijać
        > 3. bialek - pachwina, poki co niewiele wiadomo (bedzie badany)

Po meczu barażowym o III ligę z Aluminium w zeszłym sezonie zwątpiłem poważnie w
        jego umiejętnośći. Przy stanie 2:0 miał tylko dwa razy wkopnąć piłkę do pustej
        praktycznie bramki i byłoby po ptokach
        > 4. golina (szkoda, rozkreca sie chlopak) - goraczka 39 stopni, chyba nie moze
        > sie pozbierac po kanadzie (poroniony pomysl - po co on tam jechal???)
        >
        Ktoś rzeczywiście powinien chyba wyjaśnić dlaczego trzej prawie podstawowi
        zawodnicy jadą w okresie przygotowawczym na jakieś bliżej nieokreślone igrzyska
        (frankofońskie????) i wracają roztrenowani i chorzy
        > sa tez dobre wiesci - drajer we wrzesniu "zacznie biegac" (jak to powiedzial
        > gosciu od odnowy biologicznej), takze kto wie, moze zdazy jeszcze pojawic sie
        > na kilka minut w tej rundzie:)
        >
        > teraz dopiero widze, jak dobrze sie stalo, ze w lechu nie ma juz
        > zestawu "sklad+ogrzewacze lawki". mam nadzieje, ze szybko ich wykuruja -
        > serdecznie im tego zycze.

To jest to o czym dyskutowaliśmy przed sezonem- wreszcie dobór zawodników do
        drużyny odbył się na zasadach sportowych a nie jakiegoś chorego castingu..
        • Gość: Norbi Re: serial IP: 204.95.196.* 12.08.01, 05:28
          Nie wiem czemu sie dziwicie ze Golinski i spolka wyjechali sobie do Kanady. A
          kiedy beda mieli znowu taka okazje ? Miesieczna wycieczka za ocean, i jeszcze w
          okresie przygotowawczym do sezonu. Zyc nie umierac ! Potwierdzac to moga wyniki
          meczow jakie tam rozegrali, wszystkie po 0:4, 0:5 w tyl. Baniak na wiosne mowil
          ze to swietnie ze dostali powolanie to sobie przynajmniej troche swiata zwiedza.
          Pozdrawiam,
          • Gość: canemuto serialu ciag dalszy... IP: *.icpnet.pl 17.08.01, 17:40
            cholera - nastepny odcinek:((( czy ktos wie, jak powazne sa kontuzje miklosika
            i mowlika??? panowie - trzymajcie sie i wracajcie jak najszybciej na boisko!!!
            pozdrawiam:)
      • Gość: kolejorz Re: serial IP: *.echostar.pl 17.08.01, 19:33
        Kontuzja Mowlika nie jest poważna. Na siłę mógłby już zagrać w Radzionkowie,
        ale nie ma sensu ryzykować. Musi być zdrowy na Śląsk. Z Miklosikiem jest
        podobne.
        • Gość: canemuto Re: serial IP: *.icpnet.pl 17.08.01, 20:50
          no, to dobrze, bo juz sie balem... by the way - kim jestes, kolejorz? czy to
          ktos z klubu? zarzadu? masz sporo informacji o klubie. pozdrawiam.
          • Gość: Sergio Re: serial IP: 212.126.22.* 17.08.01, 22:40
            canemuto, a ja cały czas wierzę, że Lech pomimo kontuzji sobie poradzi. Jeszcze
            na wiosnę nikt szerzej nie słyszał o Mowliku, teraz nie wyobrażamy sobie bez
            niego składu. Spokojnie, są jeszcze inni. Owszem szkoda, że eksperymenty
            wypadły akurat na Radzionków, ale mówi się trudno. Niech wykazują się Wójcik
            i Owczarek, nie może być tak, że Miklosik i Mowlik są w składzie jacyś
            niezastąpieni! Sezon jest długi i napewno niejedna jeszcze kontuzja i
            wykluczenie się zdarzą. Mnie się cały czas wydaje, że siłą Lecha są skrzydłowi -
            Matlak i Przerada. Ich braku bym się obawiał. Wejście Twardego i na zmianę
            Białka może być nawet ciekawe, jak sądzisz?
            Będziecie na czacie forum podczas relacji live na oficjalnej stronie Lecha?
            Możnaby w przerwie zamienić kilka słów, co sądzicie o tym?
            • Gość: canemuto Re: serial IP: *.icpnet.pl 18.08.01, 08:25
              witam sergio:) faktycznie, w lechu ma kto grac (pisalem o tym wczesniej),
              niemniej jednak... dwie kontuzje (lekkie, jak sie okazuje) to nic wilkiego,
              gorzej jak "karuzela" sie rozkreca - na razie jednak nic na to nie wskazuje
              (tutaj brawo dla opieki medycznej lecha, takze pomyslu z ta "tlenowa
              rewolucja"). moze te "ubytki" troche uspokoja cidrow i wlepimy im z dwie albo
              trzy, tracac przy tym max. jedna bramke:))) co do chatu - baaaaaaaaaaaardzo
              chetnie, ale jest jedno ale. otoz nie ma szans na moja obecnosc na chacie. od
              pol roku pracuje w weekendy... szanse na wolne sa nikle:((( nawet na meczu
              lecha moglem byc tylko raz w tym sezonie (z jaga, w srode...), dobrze, ze
              chociaz PL graja w tygodniu i bede mogl sie zjawic na slasku (to bedzie
              perelka!!! moze jakis rekordzik frekwencji???). pozdrawiam i prosze o jakas
              relacje z meczu (jesli ktos sie wybiera). na ra.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka