brightsun 11.07.26, 18:14 Się dzisiaj totalnie nie wyspałem wrrr i już dwa razy sie złapałem na szybkim przejściu i teraz po gadce na forum sieskapnąłem - trzecie. O fiu-fiu, niezły odlocik Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mona.blue Re: Auć jaki border day 11.07.26, 19:00 Szybkie przejscie? Czasem enigmatycznie piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Auć jaki border day 11.07.26, 19:06 Że mi się nastrój zmienił dwa razy, potem trzeci Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Auć jaki border day 11.07.26, 19:23 A to nie chad z szybka zmiana faz? Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Auć jaki border day 11.07.26, 19:28 Mieszaniec raczej mi depreche robi, raczej warto podkreślić a ja dzisiaj nie byłem psychicznie powalony tylko drażliwy. To u mnie dość częste jak coś mi się w higienie zaburzy. W każdym razie cały dzień przeleżałem a teraz to se zacznę imprezkę do nocy Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Auć jaki border day 11.07.26, 19:47 Do nocy? To może być kolejne zaburzenie rytmu. Ja jestem zadowolona z siebie pod tym względem, że.ostatnio trzymam. tę higienę snu 23-7 (oprócz dwóch późnych dyskusji na forum 😃). I dietę, wpisuje sobie posiłki do aplikacji, pokazuje karorycznosc i makroskładniki. Waga wolno idzie w dół, bo czasem kalorie się nie słuchają 😃, ale najważniejsze że do przodu. I mam zamiar robić posiłki z diety SIRT, już dzisiaj zaczęłam. Gorzej z aktywnością fizyczna, ale w przyszłym tygodniu będę miała dogodne warunki do.tego. Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Auć jaki border day 11.07.26, 19:50 Ja niestety zawsze mam wieczory i nocki mocniejsze i jeszcze mam tak, że często nawet końskie dawki mnie nie pokonają, najgorzej jak będę próbował za wcześnie wziąć. Więc niestety u mnie co jakiś czas że śpię 3 godziny albo dla odmiany 12. Dzisiaj zaliczyłem trzy Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Auć jaki border day 11.07.26, 19:57 Teraz jak mnie zaczęło rozcierać to se pichcić zacząłem. Przyszła mi do głowy jeszcze długa lista czym można odrobić taki skichany dzień ale to już by przesada była bo jutro bym później spał do 13 Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Auć jaki border day 11.07.26, 20:08 A aktywność fizyczna, intensywne prace domowe, załatwianie różnych spraw, zakupy czy intensywna praca nie pomagają Ci w tym, żeby szybciej zasnąć? Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Auć jaki border day 11.07.26, 20:15 Różnie, rzadko. I mi to nawet nie przeszkadza jeśli rano nie muszę wstawać albo jeśli się nie okaże że kaszojad odpali decybyle Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Auć jaki border day 11.07.26, 20:18 Ale ja sobie też mocno rozdzielam obowiązki żeby nie robić sobie przebodzcowan więc ogólnie jestem niedospany chronicznie Ale niekoniecznie zmęczony Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Auć jaki border day 11.07.26, 20:26 Np. pracowo nic nowego trzy tygodnie nie brałem, tylko kończyłem stare, żeby się nie przywalić tym bardziej że u żonki rotacje urlopowe a bachorstwo bez szkoły. Od jakichś trzech tygodni obchodzę się ze sobą jak z porcelanką. Odpowiedz Link Zgłoś
mona.blue Re: Auć jaki border day 11.07.26, 21:08 brightsun napisał: > Ale ja sobie też mocno rozdzielam obowiązki żeby nie robić sobie przebodzcowan > więc ogólnie jestem niedospany chronicznie Ale niekoniecznie zmęczony > A nie da się tego jakoś zrownowazyc? Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Auć jaki border day 11.07.26, 21:22 No właśnie równoważę tak, próbuję przynajmniej, żeby się nie zawalać bodzcami i pogoniami myśli. Będzie lepiej, młody już niekoniecznie się nocami budzi, więc dalej już tylko lepiej Odpowiedz Link Zgłoś