Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Odjeto punkty z 2 konkursu z Planicy

28.02.04, 22:11
    Pytanie czemu - mysle, ze organizatorzy troche sie pogubili, bo o ile
    rozumiem,iż punktacja samego drugiego konkursu z Planicy byla troche sztuczna
    (w koncu liczyl sie wynik 4 skokow do tytulu Mistrza Swiata w lotach), to nie
    rozumiem czemu nie anulowano klasyfikacji Mistrzostw anulujac punkty z
    drugiego konkursu w Planicy w klasyfikacji generalnej.
    Sam raczej nie mam szans na pudlo, ale troche mi szkoda Aktimusa - ten zostal
    chyba najbardziej poszkodowany z czolowki. Pozdrowienia dla fanatykow Ad-
    Adama.
    Obserwuj wątek
      • korkix78 Nobla Noblowi ! 28.02.04, 22:29
        Fakt, te punkty to dokladnie Planica dwojka. Tak sie akurat sklada,ze dla mnie
        jest to 265 pkt :-P
        • marcinluc Re: Nobla Noblowi ! 28.02.04, 22:34
          chyba trafiłeś! faktycznie zamisat dodać punkty z Salt Lake City, odjęli z
          Planicy... :-)
          • korkix78 Re: Nobla Noblowi ! 28.02.04, 22:36
            Jeszcze lepiej - oni zrobili jedno i drugie :-P
        • markos22 Re: Nobla Noblowi ! 28.02.04, 22:36
          Dokladnie brakuje punktow za Planice. Gratuluje spostrzegawczosci. Tylko niech
          redakcja odpowie czemu tak zrobila? I moze pod koniec Ad-Ama odejmie punkty tez
          za inne zawody. Niby od czasu Planicy nie minely 2 tygodnie wiec moze wplynely
          jakies skargi ktore zostaly rozpatrzone, ale wypadaloby powiadomic na forum
          uczestnikow zabawy a potem odejmowac punkty a nie na odwrot. Albo juz podac
          komunikat zaraz po anulowaniu Planicy 2. Przeciez tak nie powinno byc, ze
          gracze domyslaja sie skad wziela sie ich punktacja.
          I nie chodzi mi tu o miejsce ktore zajme, bo o nagrode nie walcze, tylko o
          radosc z grania, ktora z tygodnia na tydzien jest coraz mniejsza.

Jezeli redakcja anuluje konkurs w Palnicy to chce dokladnych wyjasnien. A
          jezeli to tylko pomylka to czekam na poprawne wyniki.
          • jwardas Re: Nobla Noblowi ! 28.02.04, 22:41
            Ktoś za mało zdobył w 2-gim konkursie w Planicy punktów i może nie być w
            czołówce ???????
        • korkix78 Zaraz zaraz ?! 28.02.04, 22:46
          Planica 2 zostala odjeta. Ale czy anulowana?
          Bo ja wiem..policzcie sobie punkty wszystkich pucharkow po kolei - mi wtedy
          wychodzi nagle wiecej o te brakujace planickie. Tez tak macie ?
          W ten sposob to juz jak dla mnie rozwialo wszelkie usilne proby zastosowania
          logiki ....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka