tomasi80 14.03.04, 14:21 cale to forum jest ch... warte. zamiast merytorycznych dyskucji o skokach i zawodnikach, ich formie, problemach polskich skokow, wszyscy pierd.... o redakcji, jej bledach, zemscie, anulacjach itp. Ludzie to tylko zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
korkix78 Re: Forum ch.... warte. 14.03.04, 14:23 Zabawa, ale nagroda o wartosci ok 5000 prawdziwa tomasi80 napisał: > cale to forum jest ch... warte. zamiast merytorycznych dyskucji o skokach i > zawodnikach, ich formie, problemach polskich skokow, wszyscy pierd.... o > redakcji, jej bledach, zemscie, anulacjach itp. Ludzie to tylko zabawa. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasi80 Re: Forum ch.... warte. 14.03.04, 14:34 zgadza sie. kaska zawsze wzbudza emocje, zadze, chciwosc... Odpowiedz Link Zgłoś
korkix78 Re: Forum ch.... warte. 14.03.04, 14:36 Jesli pijesz osobiscie do mnie, to pudlo. Jestem 202-gi, wiec nie grozi mi nic. Ahonen 119 ??? jak bedzie druga seria to..... Oj dzieje sie dzieje.. ;-) tomasi80 napisał: > zgadza sie. kaska zawsze wzbudza emocje, zadze, chciwosc... Odpowiedz Link Zgłoś
karptychy Re: Forum ch.... warte. 14.03.04, 14:23 no widac kto traktuje to jako zabawe a kto nie. Atakujac ludzi od tłuków dałes znac po sobie ze jestes bardzo zaawansowany w fakcie dobra zabawa. Nie pozdrawiam pedałów ktorym smakuja meskie odbytnice. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasi80 Re: Forum ch.... warte. 14.03.04, 14:38 dales przyklad ze jednak jestes tlukiem, bo bierzesz wszystko na POWAZNIE. szkoda mi ciebie, ale i tak cie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
r_kubiczek Re: Forum ch.... warte. 14.03.04, 14:25 Masz racje. To tylko zabawa, ale w kazdej zabawie sa reguly ktorych nalezy przestrzegac, a nie dawac podstawy do takich watkow jak dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasi80 Re: Forum ch.... warte. 14.03.04, 14:41 w koncu jakis gosciu co nie bluzga tylko mowi rozsadnie. zgadzam sie i z toba, ale to forum bylo tak jednostronne, nudnawe,(wszyscy vs. redakcja) ze dalem ten watek zeby to jakos rozruszac, wprowadzic pole do roznych opini, komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś