wiki-yu 27.03.04, 12:17 czym różnią się ci dwaj sponsorzy poza nazwą? Piaggio ma większe wymagania ale i więcej oferuje podczas gdy ci dwaj sponsorzy mają takie same warunki finansowe i takie same wymagania więc o co tutaj chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemko5 Re: aaaby.pl / gazeta.pl 27.03.04, 12:33 nie kożystałem jeszcze z usług żadnego z nich, ale wydaje mi się że mają takie same tylko początkowe wymagania.A kolejną transzę pieniędzy wypłacają po spełnieniu innych (dla obu sponsorów) wymagań Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.v.e.r.i.c.k Re: aaaby.pl / gazeta.pl 27.03.04, 12:54 niestety podejrzewam, ze jak w poprzednim sezonie pomiedzy tymi dwoma nie ma roznicy zadnej, wiec wybiera sie tego, kogo logo jest ladniejsze :-) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
przemko5 Re: aaaby.pl / gazeta.pl 27.03.04, 12:34 oczywiście chodziło mi o korzystanie przez "rz". Sorki za ortografa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kamil19885 Re: aaaby.pl / gazeta.pl 27.03.04, 15:02 Tez tego nie rozumiem po co eobić takich samych sponsorów kto jeszcze tak uważa niecz się wpisze do mojej ligi 6093071195 zapraszam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś