Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Na przekór losowi

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.09.10, 14:06
    Oczywiście wszystko się może zdarzyć, ale ja obstawiam, że przewagę Włókniarz straci po 2. biegu w B.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Maxx72 Na przekór losowi IP: *.netcominternet.pl 14.09.10, 15:32
        Mamy dużo słabszy skład niż rok, czy 2 lata temu, ale mam wrażenie, że mecze są ciekawsze.
        Trzeba jechać do Bydgoszczy z wiarą na sukces i powalczyć. Pozdrawiam serdecznie kibiców żużla :).
        • carlitos Re: Na przekór losowi 14.09.10, 17:29
          Powodzenia! Wykopcie Bydgoszcz do 1 ligi. Trzymam za was kciuki.
          • Gość: caro Re: Na przekór losowi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 14.09.10, 18:48
            carlitos - mały biedny człowieczek z wielkimi kompleksami małomiasteczkowej szczurzej dziury:)
            • carlitos Re: Na przekór losowi 14.09.10, 19:13
              Jakie tam kompleksy. Bydgoszcz poleci, to Emil powie wam adios tyfusy! Pytanie tylko czy pójdzie do Falubazu czy do Unibaxu.

• Gość: dd2 Re: Na przekór losowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.10, 23:47
                Jak to zwykle bywa łatwiej jest bronić wyniku niż odrabiać straty.Włókniarz przy dobrej taktyce 8 pkt może obronić,choć i bardzo łatwo może je stracić?a jak straci?to odrobić będzie musiał,czy odrobi jak już straci?śmiem wątpić.Jedno jest pewne jedna z tych drużyn musi spadać do 1ligi,która?w zakładach o dużą kasę nie postawiłbym na żadną z nich.My kibice jedynie możemy dywagować i ew liczyć kogo by to wartościowego można skubnąć z upadających,jednak czy to jest ważne?Ważne aby jak najwięcej miast uprawiało tą dyscyplinę sportu a szczególnie duże miasta takie jak Bydgoszcz Częstochowa Gdańsk POznań Lublin Wrocław itd.
      • Gość: lunch Re: Na przekór losowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.10, 12:56
        Przepraszam bardzo, ale co jest dla pana redaktora zaskakującego w postawie Drabika czy Szombierskiego? Drabik pojechał tak nie pierwszy raz w tym roku, w ubiegłym też miał takie efekty i jeśli ktoś obserwował jego postępy w tym roku, to oczywiste było, że właśnie w tym meczu tak pojedzie (ja na przykład tylko po to przyjechałem). Podobnie Szumina - on tak jeździ już od dłuższego czasu. Zwracam uwagę, że to są zawodnicy, którzy wkładają w to całe serce - Rafał, bo odkrył na nowo żużel; Drabik - bo jest wychowankiem, podobnie jak Borys, który też nie zaskoczył walką z Jonssonem, bo to samo było poprzednio z Protasem. Niestety nie dostał kolejnej szansy, bo tu wszyscy kochają Angoli. Błędy taktyczne popełnili? Biedacy, znowu...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka