Gość: vdv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 17:41 skra wygra mam a nie upierdliwa trentino Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rozpierd.nas Skra - Trentino IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.12.10, 17:46 robia co chca ze skra hehhe a myslalem ze skra zawalczy ,mylilem sie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anonim Skra - Trentino IP: *.sta.asta-net.com.pl 21.12.10, 17:52 www.fromsport.com/v-0/14/52/v-145251.htmllive Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K. Skra - Trentino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 18:07 Denerwuje mnie to że teraz nagle jak skra przegrywa ze stosunkowo lepszym od siebie zespołem to wszyscy jadą po zawodnikach. Ludzie to jest walka o klubowe mistrzostwo świata, a co za tym idzie jest z tym związany stres! A Wlazły ma gorsze i lepsze dni i nie jeździjcie po nim!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalos Skra - Trentino IP: *.derby.waw.pl 21.12.10, 18:20 co za idiota bielinek kapustnik komentuje wszystkie wydarzenia sportowe w tym portalu. masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jnhgf Skra - Trentino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 18:28 skra wygra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Skra - Trentino IP: *.cdma.centertel.pl 21.12.10, 18:58 Nie oglądałem ale czytając tą ciekawą i śmieszną relację to zauważyłem błędy każdego z Bełchatowa oprócz mojego ulubianća Możdzona Odpowiedz Link Zgłoś
maz-47 Skra - Trentino 21.12.10, 19:07 Z taką zagrywką to sobie możemy grać z takimi zespołami jak do tej pory, ale nie z Trentino. Drzyzga i Swędrowski cały czas czepiali się, że Skra nie miała bloku, ale czy to może kogoś dziwić przy tak kiepskiej zagrywce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Skra - Trentino IP: *.cdma.centertel.pl 21.12.10, 19:10 Brakło przyjęcia, brakło bloku, szkoda bo trentino nie pokazało nic nowego. Nie rozumiem czemu Wlazły i Kurek zostali tak długo na parkiecie. Novotny wprowadził się świetnie, a Antiga wsparł by Zatorskiego w obronie. Nie jestem trenerem ale wydawało mi się to sensownym rozwiązaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coach Skra - Trentino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.10, 19:15 siatka to sport dla kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boczek Skra - Trentino IP: *.toya.net.pl 21.12.10, 19:18 Każda przegrana tego klubu bardzo mnie cieszy. Nie dla pasożytów, żyjących z pieniędzy państwowych spółek. WON DZIADOSTWO. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehhh Re: Skra - Trentino IP: 89.229.189.* 21.12.10, 20:07 jasne, rozpierdziel jedyny polski klub zaliczny do najlepszych na swiecie, bo tobie sie nie podoba sponsor... sorry, you're dumbass. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Skra - Trentino IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.10, 21:01 eee tam...mają srebro i to już jest dużo. jestem zadowolona z ich gry....i nie ma na co narzekać bo sią postarali :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maestro wsiury z bełchatowa IP: *.xdsl.centertel.pl 21.12.10, 21:25 dobrze wieśniakom z bełchatowa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nawrocki Skra - Trentino IP: *.sta.tvknaszapraca.pl 22.12.10, 00:27 na kolana chamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toma Skra - Trentino IP: *.centrum.gliwice.pl 22.12.10, 08:29 Jak się wszyscy zachwycali Skrą bo grała z samymi przeciętniakami. Och!! Jaka cudowna drużyna. Dopiero jak natrafili na zespół tzw.1szej Ligi - zobaczyliśmy na co stać tę naszą Skrę. Aż przykro... Niestety , mamy marne zespoły i MARNYCH TRENERÓW ---patrz Matlak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soccer16 tylko futbol IP: *.promax.media.pl 22.12.10, 22:40 siatka to gra dla ciot Odpowiedz Link Zgłoś