Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Lech Poznań - Widzew Łódź 1:1 (1:1)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 22:08
    Sprzedawczyki!!!!!!!!!!!!! Co to mialo byc???? Szlag mnie trafil na
    tym "meczu". Tak ewidentnego sprzedania to ja jeszcze nie widzialem. Kibice
    zostali oszukani, okradzeni. Mamy placic za takie gowno. Przeciez to
    skandal!!! A kociol do dopiero debile. Czy oni inny mecz ogladali. Robia fale
    dla odwrocenia uwagi od tych pajacy na boisku?? I jeszcze sie czepiaja kiedy
    kibice, ktorzy maja oczy i widza co sie dzieje nie chca brac udzialu w
    farsie. Mam w dupie takie granie. I sie ciesze ze nie wydalem grosza na
    karnet tylko dostalem od klubu. Gdybym kupil bilet to bym poszedl po zwrot
    kasy.
    Obserwuj wątek
      • Gość: kibic Sprzedawczyki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 22:19
        Do pana trenera (oficjalnego). Podzial punktow krzywdzi wszystkich kibiciow,
        ktorzy dzis wydali pieniadze i zobaczyli to partactwo, zobaczyli jak zrobic
        wszystko zeby nie wygrac meczu!!! Wiecej szacunku dla nas chcialoby sie
        powiedziec. Wstyd i hanba. I jak tu przyjsc na nastepny mecz? Bedzie to widac
        po frekwencji.
      • Gość: DIK Re: Lech Poznań - Widzew Łódź 1:1 (1:1) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 22:21
        Za to co zrobiliście niech stadion na meczu z odrą będzie pusty. Złodzieje jak
        możecie okradać ludzi z biletów po 25 zł serwując im taki paszkwil. Myślałem że
        Lasocki, Kaczorowski Madej to faceci z jajami a to zwykłe sprzedawczyki, o
        Rejsie nie wspomne. Jedyny do któtrego nie mam zastrzeżeń to BOSACKI. Śmiejcie
        się niedługo my sie pośmiejemy pieski Grajka . Piepszniety Grajek pozbawił was
        JAJEK. WSTYD WSTYD WSTYD.
        • Gość: Fryzjer Lech z Widzewem wygrał! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 22:31
          "Prawdziwi" kibice!
          Jeżeli od tygodnia o niczym innym sie nie mówi, tylko o ułożonym meczu, to
          piłkarzom taka sytuacja wiąże nogi. A jest pewna niespodzianka, być może Lech
          ten mecz jednak wygra... Dziwne, ale prawdziwe. Kaliszan nie powinien grać, bo
          miał na koncie 4 zółte kartki. Zagrał, będzie protest i 3 punkty dla Lecha.
          MECŻ NIE BYŁ UŁOŻONY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • bajot APEL DO KIBICÓW!!! 18.04.04, 22:34
            fryzjer co to za wygrana przy zielonym stoliku!! mam to w dupie!! wymagam od
            pilkarzy pelni zaangazowania i czystej gry!!!
            Kibicu ktory byles na meczu z Widzewem!!! Nie przychodz na najblizszy mecz
            Lecha w POznaniu!! Pokazmy ze klub krzywdzi kibiców!! niech zobacza puste
            trybuny!! na to zasłuzyli!!!
        • Gość: Kmet Re: Lech Poznań - Widzew Łódź 1:1 (1:1) IP: 195.94.212.* 19.04.04, 10:34
          Jesteś głupcem.

Akurat bramka padla po ewidentnym błędzie bosackiego. Więc troche konsekwencji.

Czy uważasz że strzal Reissa w slupek byl mierzony ?
          Trzeba byc imbecylem ,zeby widzac ostatnie minuty meczu i to jak chlopaki sie
          staraja mowic ze sprzedali... a ze nie wychodzilo - w koncu nie wygrali meczu od
          jakiegos czasu na bulgarskiej - bywa.
          Mam nadzieje ze nie pojawisz sie wiecej na meczu.
      • Gość: POZNANIAK Re: Lech Poznań - Widzew Łódź 1:1 (1:1) IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.04.04, 22:27
        Autor , autor chciałoby się zawołać czytając to bazgrolenie. I wy nie kpijcie z
        kibiców. Zrobili to chłopcy w niebieskich trykotach.KIBICE ZBOJKOTUJMY MECZ Z
        ODRĄ ALE NIE FREKWENCJĄ NIECH STADION MILCZY> Niech sprzedawczyki poczują chłód
        trybun. Jak długo jeszcze takie kreatury jak Grajewski będą oszukiwać polskie
        stadiony.
      • bajot SPRZEDAWCZYKI!!! 18.04.04, 22:31
        popieram Cie kolego jak bym mial zaplacic za bilet to bym stanal rowniez w
        kolejce po bilet!! dlatego wyszedłem 5minut przed koncem i uniknalem korkow!!
        nie pamietam kiedy wychodziłem ze stadionu przed ostatnim gwizdkiem zedziego!!
        chyba nigdy!! cos mi sie wydaje ze jedyny mecz na ktory pojde w tym sezonie to
        final PUCHARU POLSKI!!! jak mozna po 3 super udanych meczach zagrac tak do
        bani!! ewidetnie sprzedany!! a GRAJKA to juz dawno powinni wsadzic do wiezienia
        za to ze szkodzi polskiej pilce!!!
      • Gość: karl Re: Lech Poznań - Widzew Łódź 1:1 (1:1) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.04, 22:32
        Najgorsze że piłkarze po części potwierdzili przedmeczowe pogłoski o ustawieniu
        meczu. Lech grał slabo, dużo niecelnych podań i na Boga niektorzy piłkarze
        ewidentnie nie chcieli wygrać tego meczu. O to mam pretensje do
        zespołu.Przecież Widzew w momentach kiedy Lech dociskał był niewidoczny i
        ratowal się czesto w komiczny sposób wybijając piłki ( jeśli się nie mylę
        piłkarze Widzewa przebywali w hotelu Ibis. Tam atmosferka byla jak na pikniku,
        wszystko na luzie itd.Widać piłkarze wiedzieli po co przyjeżdzają. Ale niestety
        takich sytuacji było niewiele.Szczególnie wkurzyl mnie Pan z numerem 3 na
        koszulce - Lasocki. Z jego dokladnych zagrań mozna sie było smiac. Naprawde
        zenujące. Nie po to zmienia sie wizerunek klubu, przyzwyczaja kibiców do
        chodzenia na mecze, buduje calą otoczkę,żeby teraz odstawiać takie cyrki.
        Rozumiem remis może sie zawsze zdarzyc ale nie w takim stylu, po takiej grze,
        ktora pozostawiła bardzo duży niesmak. Takim meczem psuje sie calą atmosfere
        wokół klubu (piłkarze mogą się zawsze zmienić) i negatywne wydzwieki tego
        słabego widowiska na pewno beda widoczne.
      • Gość: g SPRZEDAWCZYKI!!!!! IP: *.siec.pl 18.04.04, 23:12
        Jeśli pół stadionu chuczy przed meczem, że jest układ na remis, a potem po golu
        dla lecha błyskawiczna odpowiedź widzewa i gra po przerwie, żeby nic sobie nie
        zrobić. Nawet jeśli to nie prawda, to cięzko będzie o tym przekonać kibiców.

Dziwię się tylko, że kocioł nie zareagowął spontanicznie na to co się działo na
        boisku... czyżby wszyscy obstawiali w professionalu? :)
      • Gość: mrD Re: Lech Poznań - Widzew Łódź 1:1 (1:1) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.04, 23:25
        tak to juz jest w Poznaniu.Tylko że po takich meczach niech ZARZADOWI nie
        przejdzie przez te chore łby ze znajda sponsorów.Nikt nie jest az taki
        głupi.Jest mi bardzo wstyd ze brałem udział w tym bagnie. Najbardziej mi jednak
        żal ludzi, którzy zarabiaja po 800zł, jest im naprawde cieżko a mimo to
        przychodza na mecze.Ale ich, Ciebie, mnie i generalnie wszystkich klub ma w
        dupie. Ten mecz był na bank sprzedany. Powodzenia panie Majchrzak przy
        zapełnianiu trybun na nastepne mecze. Czy masz nas pan za idotow.Mysle, ze tu
        nie jest potrzebny zaden apel - ci, ktorzy zajarzyli co sie stało szybko sie na
        Bułgarskiej nie pojawia. Aha-szacunek dla wiary z kotła. Wy naprawde wierzycie
        w ten klub, nawt jak on was rucha. sory za jezyk ale inne słowa mi na mysl nie
        przychodza. Pozdrawiam wszystkich oszukanych
      • Gość: mar mecz był czysty IP: *.lodz.dialog.net.pl 19.04.04, 00:13
        1. jesli ktoś trafi z 30 metrów w słupek w sprzedanym meczu to dam mu nagrodę
        2. kaliszan ma 3 żółte kartki, odsyłam do protokołu z meczu polonia widzew
        3. sprzedane to są ostatnie wypociny świtu, zobacz: relacje canal+
        • Gość: Fryzjer Re: mecz był czysty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 00:37
          CO ma protokól z meczu Polonia-Widzew do tego? Kaliszan dostawał kartki w
          innych meczach. Łodzianie! Patrzcie na siebie, nie na Świt. Trzeba było
          zatrudnić Wójcika, nie Smudę i mieć Szymańskiego, nie Grajewskiego.
      • cassius.clay Re: Lech Poznań - Widzew Łódź 1:1 (1:1) 19.04.04, 00:25
        Byłem na meczu. Pierwsza połowe obejrzałem na trybunach, ale pozniej poszedlem
        do kawiarenki na piwo i tak zagadałem sie ze znajomymi, że skonczył sie mecz a
        druga połowe widziałem w canal+.
        Zastanawiam sie gdzie jest ta druzyna, która grała w środe??
        Dawno nie byłem tak zdegustowany po meczu, wyszedłem ze stadionu jak po
        przegranej.
        Bramka wyrównująca była za szybka, aby kibice sie nie połapali, że cos było nie
        tak.
        Na nastepnym meczu mnie nie bedzie w ramach protestu.
        Ale i tak im bede kibicował, ale na odległość.
      • Gość: Marcin Re: Lech Poznań - Widzew Łódź 1:1 (1:1) IP: 217.153.48.* 19.04.04, 01:38
        Puknij się w głowę palancie jeden.Żaden z ciebie kibic tylko piknik jeden, co
        to myśli, że jak się jest w tabeli wyżej to trzeba wygrywać mecze z tym co są
        niżej.Popatrz na wyniki meczów w ligach zachodnich, to dopiero zobaczysz jakie
        (zgodnie z twoją głupawą teorią)w tej kolejce drużyny posprzedawały swoje
        mecze. Na tym polega piękno piłki nożnej-widać kocioł to rozumie. I jeszcze
        jedno;wytłumacz proszę wszystkim na forum, jak w sprzedanym meczu możliwy jest
        słupek z 30 metrów i kilka interwencji bramkarza gości, które uratowały Widzew
        przed klęską.Specjalnie tak było,nie!
        • Gość: wz Re: Lech Poznań - Widzew Łódź 1:1 (1:1) IP: 150.254.166.* 19.04.04, 08:58
          Lech mógł ten mecz przegrać, ale miał walczyć. Naprawdę tego nie rozumiesz? A
          to że Reiss strzelił w słupek w końcówce to co z tego, widziałeś pierwszą
          bramkę dla Lecha jak szybko Widzew wyrównał teraz pewnie byłoby podobnie.
          Piłkarze pewnie przestraszyli się krytyki pomeczowej i chcieli zatrzeć złe
          wrażenie. I jeszcze coś do kotła. Co kurwa kocioł rozumie? Że sprzedali mecz?
          Dla mnie Lech może nawet spaść z ligi, ale niech gra uczciwie niech walczy jak
          choćby z Legią. A jak Ty i twoi kolesie macie inną teorię to bujajcie się dalej
          ale beze mnie i pewnie wielu innych kibiców
      • Gość: Krzysztof Re: Lech Poznań - Widzew Łódź 1:1 (1:1) IP: 213.76.149.* 19.04.04, 06:49
        Mecz koszmarny.Szkoda, że kolejny raz piłkarze nie uszanowali swoich
        kibiców.Jeżeli nadal chcą mieć najlepszych kibiców i pełen stadion na każdym
        meczu to powinni zacząć grać a nie przewracać sie na boisku.Zachowanie Reissa(z
        przykrością o tym piszę)było fatalne-krzyczeć na kolegów potrafi każdy,tylko
        najpierw trzeba spojrzeć na swoją grę.Po tym meczu na pochwałę nie zasługuje
        żaden gracz.Mam tylko nadzieję, że nasze opinie na forum też czytają działacze
        LECHA.Powinni nie tylko czytać a także wyciągać wnioski.Jestem ciekaw z tym
        teraz ułożą sobie wynik.Powinni podać wynik wcześniej aby było wiadomo czy
        warto pójść na stadion oglądać spotkanie.Pozdrawiam
      • Gość: Robak Re: Lech Poznań - Widzew Łódź 1:1 (1:1) IP: *.multilan.net 19.04.04, 07:51
        Po raz kolejny kopacze pokazali kibicom,że mają ich w dupie,a układy są ponad
        wszystko.Tak prędko się nie zobaczymy.
        • Gość: Janusz Re: Lech Poznań - Widzew Łódź 1:1 (1:1) IP: *.um.poznan.pl 19.04.04, 08:42
          Bojkot nie tylko na mecz z Odrą ale do końca wiosennej rundy. Może utrata
          wpływów z biletów uswiadomi tym miernotom na boisku i w zarządzie że nie opłaca
          się kupczyć punktami
          • Gość: kibic Re: Lech Poznań - Widzew Łódź 1:1 (1:1) IP: *.ctnet.pl 19.04.04, 09:04
            popieram Cię w pełni, chodzę na mecze z synem, ostatni raz w tej rundzie
            wydałem 50 zł na ten mój ukochany klub. Na układy nie ma rady !
      • Gość: Becik Re: Lech Poznań - Widzew Łódź 1:1 (1:1) IP: *.transpost.com.pl 19.04.04, 08:55
        To, że coś było nie tak, to oczywiste. Szkoda tylko, że po tak wspaniałym meczu
        jaki widziałam w Grodzisku, piłkarze zaserwowali nam wczoraj takie GÓWNO!!!
        A kocioł? Kpina!!! Chyba naprawdę oglądali inny mecz. Ja akurat siedziałam w
        sektorze IV, gdzie są kibice z wieloletnim stażem i trochę więcej wiedzą o
        LECHU. Wiedzą kiedy piłkarze pokazują prawdziwą radość, a kiedu udają.
        No i ta fala z przyjezdnymi. BRAWO!!! "Chcemy być lepsi"!!! Brakuje jeszcze
        tego, żebyśmy się kumplowali z Legią?! Czemu nie!? Dwa razy nie mówić małolatom
        z kotła!
        Panowie Prezesi, My prawdziwi kibice (nie oszołomy z zabramki) apelujemy do
        Was, jeżeli planujecie w ramach ligi rozgrywać spotkania "towarzyskie", tzn.
        nikt nikomu nie robi krzywdy, to prosimy nas uprzedzić!!! Wtedy przyjdziemy z
        nastawieniem "piknikowym" i nikt do nikogo nie będzie miał pretensji. Nawet
        możemy tańczyć, jak ta Lala na murawie. Tylko nas uprzedźcie! No i zapewnijcie
        również bezpłatny wsęp, jak na prawdziwe mecze towarzyskie.
        Jeszcze słowo do "asystenta": Czesiu, myślałam, że ma Pan trochę więcej honoru,
        że po przerwie będzie coś innego. Jeżeli nie miał Pan głosu w tej sprawie, to
        trzeba było siedzieć na trybunach w ramach protestu, a nie firmować tego łajna
        swoim nazwiskiem (oczywiście nieoficjalnie).
        Pozdrawiam prawdziwych kibiców z IV
      • Gość: Enzo Kolejorz ile wam dali? Wstyd, wstyd, wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 09:39
        Kolejorz ile
        • Gość: Darkoski Re: Kolejorz ile wam dali? Wstyd, wstyd, wstyd IP: *.geo.amu.edu.pl 19.04.04, 10:18
          Jak dla mnie jeśli Lech miałby się układać z Widzewem.
          A mówiono o tym już przed meczem Widzew - Lech jesienią to dla układających się
          drużyn korzystniejsze byłoby wygranie jednego meczu i 3 punkty niż dwa remisy i
          2 punkty na koncie.
          Jak czytam o sprzedawanych meczach w prasie już na tydzień przed meczem to krew
          mnie zalewa.
        • lechfan Re: Kolejorz ile wam dali? Wstyd, wstyd, wstyd 19.04.04, 11:31
          Tak, tak. W naszej pilce nigdy nie bedzie dobrze dopoki beda tacy ludzie jak
          wiekszosc ktora bierze udzial w powyzszych komentarzach. Co najgorsze rowniez
          wsrod dziennikarzy panuje takie przekonanie ze mecz byl sprzedany. Debilizm do
          kwadratu, inaczej tego nazwac nie mozna. Nie wiem nawet czy przedstawiac tutaj
          swoje przekonania co do tego meczu, bo i tak wiekszosc zbeszta moje slowa i
          zadnych argumentow nie przyjmie. Mecz nie byl sprzedany, ani ulozony ani nic z
          tych rzeczy, wystarczy ze ktos obiektywnie spojrzy na gre Lecha w tym sezonie,
          a dojdzie do podobnych wnioskow. Niestety jednak kibicow nie stac na taki
          obiektywizm, latwiej jest im powiedziec ze mecz zostal sprzedany i kropka.
          Prawda jest taka ze druzyna sie zaczyna krystalizowac, co bylo widac w
          poprzednich dwoch meczach, a dopoki proces krystalizacji sie nie zakonczy, beda
          sie zdarzaly takie wahania formy. Zrzadzeniem losu moge nazwac tylko to ze
          przydarzylo sie tak akurat na meczu z Widzewem. Choc nawet patrzac na caly ten
          wczorajszy mecz nie mozna odmowic pilkarzom zaangazowania. Wiem niestety ze moj
          glos jest w mniejszosci i ze nikogo nie przekonam, a szkoda. Widac takze ze
          wielu interesuje sie pilka, ale malo kto gral czynnie przez dluzszy okres
          czasu. Wstyd mi za kibicow ktorzy ciagle sa przekonani ze mecz byl sprzedany...
          • Gość: xxx Re: do Lechfan`a IP: *.gpsk.am.poznan.pl 19.04.04, 14:48
            Kolego dziwne to zrządzenie losu, ze akurat w meczu z Widzewem Lech zagrał
            słabo. A jeśli masz wątpliwości czy mecz był sprzedany, czy jak
            wolisz "odpuszczony", to obejrzyj sobie powtórkę i przyjżyj się "grze"
            zawodnika z numerem 6 na plecach, "kadrowicza" Madeja. Popatrz jak się porusza,
            jakby przez tydzien ciężko pracował a na boisko wyszedł tylko dlatego, że grać
            musi 11 zawodnikó. Jeśli po obejrzeniu jego zachowania na boisku nie zmienisz
            zdania, to chyba słabo znasz się na piłce. Pozdrawiam.
            • Gość: justice Re: do Lechfan`a IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.04, 19:05
              słuchaj Lechfan ja nie mam w głowie jakiejs manii spiskowej i szanuje twoje
              argumenty.Należe jednak do tych, którzy (delikatnie mówiąc ) czują niesmak po
              tym, co zobaczyli.To że szmatławce trąbiły o układzie od tygodnia powinno moim
              zdaniem jeszcze bradziej zmobilizowac zawodników. ja w tym meczu zaangażowania
              nie widziałem.Dla mnie Lech mógł ten mecz przegrać 0:5 ale chce żeby na boisku
              walczyli albo chociaż się starali powalczyc.
      • Gość: Swidwin Re: Lech Poznań - Widzew Łódź 1:1 (1:1) IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.04.04, 11:30
        Sprzedali czy nie dla mnie są FRAJERAMI !!! Jak można nie wygrać z takimi
        łajzami jak Widzew i po co gadać o 5-miejscu jak się nie chce nic robić w tym
        kierunku. Styl w którym padł ten remis (notoryczne dośrodkowania od obrońców i
        pomocników KOLEJORZA do Tyrajskiego i spółki) doprowadzają mnie do torsji. Po
        prostu nie mogę tego zrozumiec jak można grać nie dbając o kibiców łudzących
        się że wszystko jest fair. Jeszcze raz trochę szacunku i pokory
        PIŁKARZYKI !!!!!!!!!!!
      • Gość: Becik Re: Lech Poznań - Widzew Łódź 1:1 (1:1) IP: *.transpost.com.pl 19.04.04, 12:00
        Jeszcze jedno! Czy Kocioł już zapomniał jak przyjaciele z Widzewa spuszczali
        nas do II ligi?! Nikt nie miał litości! Przypomnijcie sobie. Jakoś wtedy
        piłkarze Widzewa mogli przeciwstawić się gierkom Grajewskiego?
        Prawda jest taka, nikt nie może potwierdzić na 100%, że gra była nieczysta.
        Myślę, że każdy z naszych piłkarzy ma swoje sumienie i sam sobie da
        rozgrzeszenie.
        A Wy drodzy kibice, którzy wierzycie w czystość niedzielnej gry, nie miejcie
        pretensji do tych, którzy wymagają od naszych piłkarzy czegoś więcej, aby
        prezentowali LECHA godnie. My kochamy ten klub tak samo jak Wy!
        Ale jak mawiał trener Baniak, który potrafił na konferencjach prasowych wprost
        przyznać się do błędów i przeprosić kibiców, "koszulka LECHA zobowiązuje".
        My będziemy przychodzić na mecze bez wzglęgu na wszystko!
        • Gość: Darkoski Re: Lech Poznań - Widzew Łódź 1:1 (1:1) IP: *.geo.amu.edu.pl 19.04.04, 15:28
          Ludzie to jest piłka nożna i takie rzeczy sie zdarzają. Remis nie daje
          Widzewowi nic. Idąc tym samym torem co wiekszość to moze Groclin tez sprzedał
          mecz z Lechem w Grodzisku za Slusarskiego?
      • alfalfa Re: MU tez sprzedał!!! :))))) 19.04.04, 15:31
        Pewnie tak było...:)

Ale faktycznie (ktoś już pisał) - piknik. Nawet jesli to nie było ukartowane to
        oglądac tego "meczu przyjaźni" nie dało się spokojnie. Juz sparingi? Przed UEFA
        jak mniemam?:)))))

Do boju!!!!!!!!

Następny mecz na Bułgarskiej zamawiam wynik 3-0. Gdzie do kasy?
        :)))
      • Gość: lllech JAK ŻONA SIĘ KUR...TO JEST OK??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.04, 23:33
        Mam takie 1 pytanie do tych co tak bronią postawy naszego lecha...Można klub
        kochać,ale bez przesady.Więc powiedzcie mi co byście zrobili JEŚLI WASZE ŻONY
        BĄDŹ UKOCHANE OSOBY BY SIĘ PUSZCZAŁY(SPRZEDAWAŁY) I MIAŁY WAS GŁĘBOKO W
        DUPACH???Też byście je tak bronili i byli tak zadowoleni???
        • Gość: 1961 Lecha mam w sercu, a Wy niestety... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 09:28
          Miłość prawdziwa nie szuka poklasku, miłośc wybacza.....
      • fdj Komu się chciało? 20.04.04, 10:17
        Nie wiem, czy sprzedali. Ale wiem coś innego.

Pamiętnego 18 kwietnia 2004 r., na stadionie przy Bułgarskiej, występować
        chciało się tylko Ewelinie. Nikt inny nie okazał takiego zaangażowania w
        wykonywanie swojej pracy w tym miejscu i tego dnia.
      • Gość: Leszek Re: Lech Poznań - Widzew Łódź 1:1 (1:1) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.04, 16:51
        Jedno jest pewne był to mecz z podtekstami a przebieg i wynik tego spodkania
        sprawiają że był to czarny dzień dla poznańskiego klubu i jej kibiców.Nawet nie
        zdajemy sobie jeszcze do końca sprawy jakie ponieśliśmy straty w niedzielnym
        meczu.Odbije się to i na kondycji finansowej klubu {frekwencja} ale największe
        straty są w wymiarze moralnym bo te jeszcze trudniej bedzie odrobić.W niedzielę
        Lech przegrał mecz o bardzo dużą stawkę.
      • matys.poznan Re: Lech Poznań - Widzew Łódź 1:1 (1:1) 20.04.04, 19:28
        Sprzedawczyki!!! A teraz próbują zatrzeć wine:
        www.lechpoznan.com/index.php?function=show_all&no=31&PHPSESSID=029ce5ec26f5828d8204bc57daf5e795

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka