Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polska - Brazylia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 19:34
    www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?aid=/20110604/sport_siatkowka/824333813
    Obserwuj wątek
      • Gość: nick Polska - Brazylia IP: *.play-internet.pl 30.06.11, 21:02
        Przerżną jak świnie, czyli jak zwykle z Brazylią ugrają max 1 seta
      • hen354 Polska - Brazylia 30.06.11, 21:50
        brazylijczycy byli wczoraj na disco i dzisiaj sie umowili z dziewczynami wiec pojdzie szybko bez zadnych zabaw w kotka i myszke
        • Gość: mglista13 Re: Polska - Brazylia IP: *.satkol.pl 30.06.11, 22:10
          haha a ja sie zastanawiałam na stacji wczoraj gdzie oni tak pędzą;D to już wiem..
        • Gość: Jasio A ty co prognozujesz zakończone mecze? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 23:17
          To ma być zabawne kretynie?
        • Gość: Maxs Re: Polska - Brazylia IP: *.vlan153.enoch.lubman.net.pl 01.07.11, 08:39
          dobre :)
      • Gość: mglista13 Polska - Brazylia IP: *.satkol.pl 30.06.11, 22:07

Kurde coś tu idzie nie tak no..byłam w Spodku wczoraj i to było coś innego..ale Jezu! ja nie po to tu! Dzięki Wam Kibice Polscy! jak ja Was uwielbiam,wczoraj pierwszy raz przyjechałam do Spodka i chcę tam zamieszkać najlepiej razem z Wami:D Jestem z Gorlic,i jakby ktoś z okolic na mecz jechał np Memoriał Wagnera czy coś(finał to już raczej nie;/) to piszcie..mam paru chętnych ludzi na paliwo itp Pozdrawiam!
        • Gość: Jasio Coś ty piła kobieto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.11, 23:19
          Ni w ząb zrozumieć cię nie można.
          Mieszkać chcesz w hali widowiskowo - sportowej? To może sobie na Stadionie Narodowym w Chorzowie zamieszkaj?
      • Gość: verse Polska - Brazylia IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 22:07
        dno i pol metra mulu...
        • Gość: baron Re: Polska - Brazylia IP: *.adsl.inetia.pl 30.06.11, 23:12
          plinski wlazly zagumny winiarski jak my mamy wygrywac jak najlepszych graczy nie ma wszedzie graja najlepsi tylko u nas odpoczywaja to zenada jakas
          • maz-48 Re: Polska - Brazylia 30.06.11, 23:31
            Niestety, tu jest właśnie pies pogrzebany. Jakimś dziwnym trafem Brazylijczycy zawsze są w najsilniejszym składzie i zawsze chętnie jada na kadrę po ciężkich ligowych sezonach. Jakoś omijają ich kontuzje, a nawet jak któremuś coś dolega, to i tak na kadrę przyjeżdża i szybciutko dochodzą do siebie.
            Oni grę w reprezentacji traktują poważniej niż w klubach, dla nich to prawdziwy honor i satysfakcja. A u nas? Zło konieczne, PZPS powinien coś z tym zrobić, bo wyraźnie widać, że te reprezentacje, które poważnie traktują LŚ odnoszą sukcesy w imprezach docelowych...
            • 3toma Re: Polska - Brazylia 01.07.11, 09:09
              Bardzo,bardzo,bardzo popieram. Nic dodać nic ująć
      • Gość: rosomak W Kraju gdzie PISdziady IP: 85.19.195.* 30.06.11, 23:35
        maja ciagle cos do powiedzenia nawet sportowcom nie chce sie walczyc.
      • Gość: mm Polska - Brazylia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.11, 01:35
        Brawo w każdym secie wyszli z dziesiątki. Czego więcej oczekiwać.
      • Gość: ja bunt w kadrze siatkarzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 07:46
        czemu w wyborczej taka cisza o proteście siatkarzy prezd meczem z Brazylią?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka