Dodaj do ulubionych

schudnąć!!!

IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 22.10.01, 07:38
Co mam zrobić: jestem na diecie 1000kcal, ćwiczę w domu codziennie po 1h na
stepie a moja waga ani drgnie.
Czy ktoś jest mi w stanie pomóc?
Obserwuj wątek
    • Gość: ala Re: schudnąć!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 22.10.01, 10:25
      A ile ważysz? I ile masz wzrostu? Sprawdż wymiary- mięśnie są cięższe od
      tłuszczu,więc jak ćwiczysz waga może nawet rosnąć.
      • ina_d Re: schudnąć!!! 23.10.01, 11:39
        ale nie przy diecie 1000 kcal. ja stosowalam jedno i drugie, efekt: 13 lg w
        trzy miesiace. w dol oczywiscie. przy czym przez pierwszy miesiac schudlam
        chyba tylko 2 kg.
        • Gość: grubaska Re: schudnąć!!! IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 23.10.01, 18:44
          być może początek jest najtrudniejszy w gubieniu wagi. Ale zauważyłam u siebie
          pewien nieznaczny przyrost mięśni :)
          • chaladia Można, byle sposobem. 23.10.01, 19:26
            Ważyłem 130 kG+. To "+" wynikło z tego, że wgiąłem płytę wagi łazienkowej, a
            dobra była, elektroniczna Soehnle) i dobrze nie wiem, ile było. Teraz wagę mi
            naprawili w serwisie i okazało się, że po 10 tygodniach ważę 112-113 kG.
            Udało mi się (i mam nadzieję, że dalej się będzie udawać) dzięki dr.
            Mularczykowi (Warszawa). Gość dieteykiem nie jest, tylko lekarzem sportowym. I
            ma znacznie większe pojęcie o bilansie energetycznym organizmu niż tzw.
            specjaliści od odchudzania. Nie wiem, dlaczego jego teoria jest skuteczna w
            parktyce, ale jest. A brzmi ona mniej-więcej tak ( w dużym uproszczeniu):
            Można jeść mięso i ryby, większość jarzyn, byle wszystko bez węglowodanów
            (pieczywo, kartofle, kluski, kasza, ryż itp). Podobno organizm bez węglowodanów
            nie potrafi zrobić użytku ze zjadanego białka, a jeszcze zużywa energię na
            trawienie. Oczywiście nie należy jeść cukru, słodyczy i owoców, żeby organizm
            sobie nie "pomagał" cukrem. Nominalnie zaleczna dieta to 300 g mięsa lub 600 g
            jarzyn dziennie. Ja się tego bynajmniej nie trzymam, tylko unikam węglwodanów i
            tez chudnę, jak jeszcze nigdy mi się nie udawało. A pracę mam siedzącą. Jako
            dowód na słuszność tych teorii mogę powiedzić, że gdy tylko się złamałem i
            zjadłem jakąś bułkę, natychmiast było to widać na wadze.
            A najważniejsze, że cała zabawa odbywa się niemal bez chemii, tyle że witaminy
            trzeba brać.
            Życzę wszystkim zainteresowanycm sukcesów, bez względu na przyjętą metodę
            odchudzania.

• Gość: anka Re: schudnąć!!! IP: *.dynamic.cdma.plus.pl 26.11.13, 10:36
          pij ogromne ilości wody! woda ,woda i jeszcze raz woda...
      • Gość: jestem chyda Re: schudnąć!!! IP: *.faith.pl 05.09.13, 21:39
        To ja przed i po treningu siłowym;D

tlit.pl/zdjeciejpg156
    • Gość: Wytrwała Re: schudnąć!!! IP: 10.1.12.* / 193.22.18.* 25.10.01, 10:50
      Zanim podam mój sposób na schudnięcie, przedstawię krótką historię mojej walki
      o piękną sylwetkę. Zaczęło się to w wieku ok. 23 lat, kiedy po raz pierwszy
      zaczęło mi przeszkadzać, że przy 172 cm wzrostu ważę 78 kg. Konsekwentną
      gimnastyką i biegami zeszłam po pół roku na 72 kg. Potem pływaniem 1 x w
      tygodniu na ok. 65 kg, jak się zakochałam, na ok. 62 kg. Teraz, po 12 latach
      ważę 75(!) kg, choć przed rokiem miałam ich tylko 60. Ponoć dużą rolę grają
      hormony, np. pigułki antykoncepcyjne. Ponadto w momencie, w którym zaczynasz
      walczyć ze swoją figurą, zaczynasz zwalczać sama siebie, bo oznacza to, że się
      nie akceptujesz. Samoakceptacja pomimo obwodu i wagi jest absolutnym warunkiem,
      żeby schudnąć, przy czym uzyskanie pożądanego wyglądu nie jest celem, lecz
      efektem ubocznym tego procesu. Polecam książki np. Louise L. Hay - Możesz
      uzdrowić swoje ciało (i inne), Jane Hirschmann i Carol Munter (nie jestem
      pewna, czy istnieje polskie tłumaczenie, angielskiego tytułu nie pamiętam, ale
      napisały tylko 2 książki). Bądź dla siebie wyrozumiała i słuchaj swojego
      żołądka. Jedz wtedy, kiedy jesteś głodna i to na co masz ochotę (obojętne, ile
      to ma kalorii, węglowodanów czy innych składników) i przestań jeść, kiedy twój
      żołądek się zasycił. Zaprzestań karania się zabranianiem sobie jedzenia i
      zmuszaniem się do ćwiczeń, które nie przynoszą radości. Jeśli najdzie cię
      ochota na pobieganie, to wyjdź i pobiegaj. Pokochaj siebie i bądź dla siebie
      serdeczna i miła, a reszta sama z siebie się ureguluje!
      Mówię z doświadczenia, bo wypróbowałam prawie wszystkie możliwe sposoby i diety
      i jak widzisz, wszystkie dawały jedynie krótkotrwałe efekty. W międzyczasie
      przestałam się przejmować tak bardzo moim wyglądem i staram się być dla siebie
      samej miła. To chyba jedyny sposób, żeby też wyglądać jak się chce.
      Powodzenia!
      • Gość: stimi2@go2.pl Re: schudnąć!!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.13, 20:11
        W ubiegłym roku powiedziałem sobie w myśli,że muszę schudnąć - ważyłem 132 kG.
        po pół roku stwierdziwszy że moje spodnie są za szerokie po zważeniu stwierdziłem że ważę 82 kG.
        Zaznaczam iż nie stosowałem żadnej diety bowiem jadałem tak jak kiedy ważyłem więcej.
        Przypuszczam że jest to wynik auto sugestii,bowiem także przestałem w ciągu jednego palić papierosy po 45 latach palenia papierosów mówiąc sobie że trzeba przestać palić. W tym jednak
        przypadku postanowienie to podjąłem leżąc na korytarzu w szpitalu z doczepioną kroplówką.
        Zaznaczam że paliłem po 2 paczki ekstra mocnych bez filtra i po zaprzestaniu, nie odczuwałem
        żadnego "głodu" nikotynowego !
        • Gość: stimi2@go2.pl Re: schudnąć!!! IP: *.adsl.inetia.pl 26.08.13, 20:19
          jeśli chodzi o palenie to w tekscie brakuje słowo -Jednego "dnia".
    • Gość: an Re: schudnąć!!! IP: 195.187.14.* 04.03.02, 18:43
      polecam meridie, ja bardzo długo walczyłam z nadwagą i nic. Ale od miesiąca
      zazywam meridie 10 i efekty sa super. NIE CHCE SIE JESC i chudniesz schudłam
      juz 6 kilo. Polecam :)
      • Gość: AJ Re: schudnąć!!! IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 04.03.02, 21:44
        Gość portalu: an napisał(a):

> polecam meridie, ja bardzo długo walczyłam z nadwagą i nic. Ale od miesiąca
        > zazywam meridie 10 i efekty sa super. NIE CHCE SIE JESC i chudniesz schudłam
        > juz 6 kilo. Polecam :)

Przecież Ona jest na diecie 1000kcal a więc je znacznie mniej niż przeciętni
        smiertelnicy. Dlaczego polecasz jej meridię?! Gdyby miała problem z nadmiernym
        apetytem, jeszcze bym była w stanie zrozumieć.Mogłabyś polecić picie dużych
        ilości wody mineralnej 2-3 l dziennie.To byłaby dobra rada. Ale meridia w takim
        przypadku? Chyba Wam już wszystkim do cna odbiło z tą meridią.

• jogger Re: schudnąć!!! 05.03.02, 11:23
          Gość portalu: AJ napisał(a):

> Przecież Ona jest na diecie 1000kcal a więc je znacznie mniej niż przeciętni
          > smiertelnicy. Dlaczego polecasz jej meridię?! Gdyby miała problem z nadmiernym
          > apetytem, jeszcze bym była w stanie zrozumieć.Mogłabyś polecić picie dużych
          > ilości wody mineralnej 2-3 l dziennie.To byłaby dobra rada. Ale meridia w takim
          >
          > przypadku? Chyba Wam już wszystkim do cna odbiło z tą meridią.
          >
          Niestety, wiosna robi swoje i nic się na to nie poradzi:-)) przy diecie 1000kcal
          złożonej głównie z węglowodanów można nawet utyć, tak spada przemiana materii.

• Gość: AJ Re: schudnąć!!! IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 06.03.02, 02:08
            jogger napisał(a):

> Gość portalu: AJ napisał(a):
            >
            > > Przecież Ona jest na diecie 1000kcal a więc je znacznie mniej niż przecięt
            > ni
            > > smiertelnicy. Dlaczego polecasz jej meridię?! Gdyby miała problem z nadmie
            > rnym
            > > apetytem, jeszcze bym była w stanie zrozumieć.Mogłabyś polecić picie dużyc
            > h
            > > ilości wody mineralnej 2-3 l dziennie.To byłaby dobra rada. Ale meridia w
            > takim
            > >
            > > przypadku? Chyba Wam już wszystkim do cna odbiło z tą meridią.
            > >
            > Niestety, wiosna robi swoje i nic się na to nie poradzi:-)) przy diecie 1000kca
            > l
            > złożonej głównie z węglowodanów można nawet utyć, tak spada przemiana materii.

Chyba nie zrozumiałeś co napisałam albo ja nie rozumiem Twojej wypowiedzi.
            Jeżeli ktoś pisze, że stosuje DIETĘ 1000kcal odbieram, że ta osoba wie co pisze i
            że ta DIETA to jest jednak dieta, czyli urozmaicony pokarm o łącznej dziennej
            wartości kalorycznej 1000.Nie przeszłoby mi przez myśl nawet, że ten ktoś może
            być na tyle nierozgarnięty (mówiąc delikatnie) iż spożywa głównie węglowodany w
            ilości 1000kcal dziennie i nazywa to dietą.Czyli co? Z powodu wiosny popierasz
            zażywanie meridii?Bo nie bardzo rozumiem, co sugerujesz w swojej wypowiedzi
            cytując moją.Chyba, że mnie uważasz za głupka, który będąc absolutnym
            przeciwnikiem meridii(i to prawda) uważa jednocześnie, iż metodą na schudnięcie
            jest jedynie drastyczne zmniejszenie ilości kcal, bez względu na jakość
            spożywanego pokarmu.Jeśli tak, to gratuluję przekonania o potrzebie pouczania
            wszystkich i swojej wszechwiedzy w temacie diety, odżywianie.
            Widać nadany Ci tytuł "nasz GURU" zrobił swoje.
            • jogger Re: schudnąć!!! 06.03.02, 10:27
              Gość portalu: AJ napisał(a):

>
              > Chyba nie zrozumiałeś co napisałam albo ja nie rozumiem Twojej wypowiedzi.
              > Jeżeli ktoś pisze, że stosuje DIETĘ 1000kcal odbieram, że ta osoba wie co pisze
              > i
              > że ta DIETA to jest jednak dieta, czyli urozmaicony pokarm o łącznej dziennej
              > wartości kalorycznej 1000.Nie przeszłoby mi przez myśl nawet, że ten ktoś może
              > być na tyle nierozgarnięty (mówiąc delikatnie) iż spożywa głównie węglowodany w
              >
              > ilości 1000kcal dziennie i nazywa to dietą.

A co sądzisz o wegetarianach, którzy szukając białka roślinnego notorycznie
              przeładowują się węglowodanami? W swoim środowisku mam kilka przypadków dobrze
              upasionych i wiecznie się odchudzających wegetarian.

> Czyli co? Z powodu wiosny popierasz
              > zażywanie meridii?Bo nie bardzo rozumiem, co sugerujesz w swojej wypowiedzi
              > cytując moją.

Przepraszam za głupi żart, chodziło mi o to, że zwiększony poziom niektórych
              hormonów niekoniecznie sprzyja trzeźwemu myśleniu :-)))) Od razu zaznaczam, że
              naprawdę nie chcę nikogo obrazić!
              • wlodek155 Re: schudnąć!!! 24.08.13, 01:35
                Dieta 1000kcal to czysty IDIOTYZM! Polecanie meridii to namawianie do samobójstwa! Osobiście znam przypadek ŚMIERTELNY 40 letniej kobiety, która była pod kontrolą lekarza!

Znam wspaniały i skuteczny program redukcji wagi, polegający najpierw na stwierdzeniu przyczyny nadwagi w bardzo prostym i krótkim badaniu, a po wyeliminowaniu tej przyczyny co trwa od 2 tygodni do 2 miesięcy, przystępujemy do właściwego programu redukcji wagi o 3-5 kg na miesiąc, będąc cały czas pod kontrolą programu oczyszczamy organizm i zwiększamy produkcję kolagenu, czego efektem jest napięta i gładka skóra po utracie wagi! Warunkiem programu jest: nie wolno nigdy być glodnym! Żadnych głodówek! Zapraszam na spotkania informacyjne i szkolenia. Pisz wlodek155@gazeta.pl, dzwoń 533803300.
      • Gość: Piotr Re: schudnąć!!! IP: *.rudaslaska.vectranet.pl 25.03.16, 22:19
        Adi zalatwię 739454880
    • Gość: ZEN Re: schudnąć!!! IP: *.dynamic.chello.pl 26.08.13, 09:23
      wspomagacze po i przed treningowe polecam ze strony lucasgym.wix.com/suplementy tam mają najtaniej i dobrej marki
    • blue9090 Re: schudnąć!!! 27.08.13, 12:31
      powinnas przebadac tarczyce, gdy wystepuja problemy hormonalne to mozesz sie glodzic a waga ani drgnie, ewentualnie mozna zastosowac zabiegi rozpuszczajace tkanke tluszczowa np. liposukcje bez skalpela, ja chodzilam i bylo super, poleam w corpo fit
    • Gość: odchudzona Re: schudnąć!!! IP: 217.173.202.* 27.08.13, 17:13
      szczerze? tylko koks i feta. 100% gwarancji.
      • Gość: Hermionka Re: schudnąć!!! IP: *.ip.netia.com.pl 28.08.13, 11:17
        Nie jest łatwo niektórym osobom zrzucić kilogramy, może warto więc stosować różnego rodzaju diety, ćwiczenia, aby znaleźć tę, która daje najlepsze efekty... warto też stosować się do takich wskazowek jak te z linku... proste, niewymagające rewolucyjnych zmian w życiu, a jednak skuteczne... jak-byc-fit.tumblr.com/
        • Gość: ulisseska Re: schudnąć!!! IP: *.centertel.pl 29.08.13, 01:23
          Coś na ten temat wiem... Niestety nie należę do osób, obdarzonych super silną wolą i często zdarza mi się podjadać między posiłkami... Ale jednak schudłam i to 16 kilo. Przez kilkanaście tygodni byłam na Diecie1, piłam koktajle proteinowe, one zapełniały mi żołądek i nie chciało mi się po nich jeść. Wygląda na to, że żołądek mi się zmniejszył, bo dawniej cierpiałam na ataki głodu, a teraz - po tej diecie wszystko się uspokoiło, jem normalne posiłki i jak na razie nie ma u mnie efektu jojo.
          • Gość: franka Re: schudnąć!!! IP: *.rev.numericable.fr 29.08.13, 19:51
            Najlepiej zmienic wage; na mojej starej elektronicznej, ale szpanerskiej od jakiegos 1/2 roku waze o '4-5 kg wiecej niz normalnie i waga podczas pomiaru warjuje, caly czas cos innego pokazuje od niskich (35) po wysokie (70 kg) Zaczelam byc przerazona ze robi sie ze mnie baleron i zrobilam diete owsialkowa; owszem moja elektronka pokazala o 1 kg mniej, ale wciaz to za duzo ( mieszcze sie w stare ciuchy z wagi dla mnie normalnej ( ok 64-5 kg).Z tego wszystkiego ( przed dieta owsiankowa) zwazylam sie u kolezanki na mechanicznej i wyszlo cos ok 65 kg ( no moze ciut wiecej), wiec prawie w normie; Wiec zakupilam taka najbardziej normalna wage mechaniczna( bez baterii) i pokazuje mi 64 kg. Hurra, schudlam 6 kg dzieki wadze! -:)
            • olsztyniak11 Re: schudnąć!!! 01.09.13, 23:56
              moze wiecej sexu !
    • katarzynab987 Re: schudnąć!!! 03.09.13, 13:22
      Bardzo dobrym sposobem na zrzucenie wagi są dynamiczne spacery - codziennie kilka kilometrów. Najlepiej za miasto lub gdzieś po parku.

W takim marszu pracują wszystkie grupy mięśni, a więc nie tylko zrzucasz zbędne kilogramy ale ale i rzeźbisz sylwetkę.

Dieta 1000 kalorii nie jest wcale taka zdrowa i "odchudzająca". Waga ani drgnie bo organizm przestawił Ci się na tryb oszczędnościowy, co skutkuje brakiem siły i chęci do życia. Ewentualnie ogranicz dietę o 20% dziennego zapotrzebowania na kalorie, w tym układzie organizm sięga do rezerw i je spala.
    • ranker2 Re: schudnąć!!! 13.10.13, 13:07
      Dieta 1000kcal jest chyba jedną z najgorszych diet, strasznie obciąża organizm ponieważ w takiej ilości kcal nie dostarczysz mu odpowiedniej ilości składników odżywczych, a wiązać się to będzie z wieloma skutkami ubocznymi. Zobacz lepiej jakie diety mają kobiety które zajmują się fitnesem profesjonalnie to będziesz miała pogląd na sprawę.
    • Gość: Marek Re: schudnąć!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.13, 11:34
      Przeczytaj ten artykuł www.lifestyle.pieniadz.pl/Zrzucanie,nadwagi,wcale,nie,musi,byc,trudne,1-23307-1.html powinien pomoc.
    • Gość: Wojtek Re: schudnąć!!! IP: *.nplay.net.pl 09.11.13, 10:18
      Witam
      Zajrzyj tutaj
      www.7mt.prv.pl
      Jesli beda pytania to prosze o kontakt
      exodus24@op.pl
    • Gość: Gość Re: schudnąć!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.13, 12:00
      Tutaj coś znalazłem i myśle, że pomoże. Tam ktoś napisał, że warto bo może warto. Niby tylko sie płaci złotówkę ale nie korzystałem z tego. Spróbuuj...

10-sposobow-by-schudnac.osobie.net/
    • Gość: Zuza Re: schudnąć!!! IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.13, 23:28
      a slyszeliscie o systemie Konrada Gacy? w fat killers mial mega efekty. Czekamy teraz na jego ksiązkę. Z kumpelą juz zamowilysmy sobie po jednej w empiku
    • marta-siwek Re: schudnąć!!! 08.06.14, 12:17
      a to moja metoda na odchudzanie :) STRONA PRODUCENTA mango
    • Gość: Dziunia Re: schudnąć!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.14, 14:59
      Do tego wszystkiego dodaj np slim coffee . Ja ją piję i pomaga . W składzie ma sporo warzywek które wspomagają trawienie.
      • Gość: mareta Re: schudnąć!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.14, 19:20
        A czy jak jestem diabetyczką to mogę stosować Slim Coffee?
      • Gość: oeslimcoffee Re: schudnąć!!! IP: *.dynamic.chello.pl 20.06.14, 17:11
        Dzień dobry,

Slim Coffee korzystnie wpływa na trawienie i wspomaga odchudzanie dzieki takim składnikom jak m.in. cykoria, guarana, zielona herbata i inne.

Wiecej informacji na temat naszych produktów tutaj: www.slimcoffee.pl/produkty/slim-coffee-classic,1

W razie pytań, chętnie pomogę.
        Pozdrawiam serdecznie,
        Katarzyna Foryś
    • janpaleta Re: schudnąć!!! 04.08.14, 12:24
      być może powinnaś skorzystać też z tabletek odchudzających? jeśli dobierzemy odpowiednie to jest to prosty sposob na zrzucenie zbednych kilogramow. W internecie znaleźć można różnego rodzaju rankingi - skuteczne tabletki na odchudzanie
    • mari45anna Re: schudnąć!!! 16.12.15, 08:02
      Podałaś za mało informacji. Proszę uzupełnij je. Podaj przykładowy jadłospis z całego dnia.
      Czy Twoja dieta składa się z prostych produktów? Czy jest zróżnicowana? Ile posiłków dziennie spożywasz? Czy wyeliminowałaś jakieś produkty od kiedy przeszłaś na dietę? Ile ważysz obecnie? Jaką wagę chcesz osiągnąć? I chyba najważniejsze. Od jakiego czasu ćwiczysz? Efekty można zobaczyć dopiero do dłuższym okresie ćwiczeń, a nie kilku razach. W każdym razie skoro już ćwiczysz, utrzymujesz dietę to nie poddawaj się. Kontynuuj to co robisz. Na pewno zobaczysz efekty. Może być tak, że waga nie drgnęła, ale wizualnie są zmiany w Twojej sylwetce.
    • malinka_1111 Re: schudnąć!!! 06.01.16, 12:54
      Hej ja mam tego typu problem wlasnie, ze nie wiem jak zrobic, aby wskoczyc na kolejny level w zrzucaniu wagi. Do pewnego momentu szlo jak z platka, ale od 3 miesiecy schudlam zaledwie kilogram, albo moze nawet nie schudlam tylko to jest kwestia gospdarki wodnej organizmu na zime. Szukam aktualnie dobrego srodka na odchudzanie, nie drastycznego, bo ja jestem nauczona ciezkiego treningu (staz 8 miesiecy), ale czegos co mi pomoze regularnie gubic nastepne kilogramy. Jestem zmotywowana, a mam ich kilka do zgubienia jeszcze ;)
      • darkawaw Re: schudnąć!!! 11.01.16, 13:25
        czesc to co ci moge polecic to perfect slim sama na tym zrzucilam kilka dobrych kilo oczywiscie z cwiczeniami bo to nie ma tak ze siedzisz w domu cos lykasz i chudniesz, ale faktycznie cwiczylam i stosowalam perfect slim perfectslim.pl poczytaj i zadecyduj ;)
      • mari45anna Re: schudnąć!!! 12.01.16, 07:48
        Musisz też pamiętać, że na początku kilogramy znikają łatwiej. Teraz może być ten trudniejszy okres. Jak wygląda Twój proces odchudzania? Jakie wykonujesz ćwiczenia i czy trzymasz jakąś dietę? Pamiętaj też, że ważniejsze są zmiany w centymetrach niż w kilogramach. Ćwicząc na pewno Twoje ciało się ujędrnia i zmienia wygląd. Może tego nie widać na wadze, ale wizualnie efekty na pewno są zauważalne. Na pewno się nie poddawaj. Robisz to dla siebie i bądź dumna z siebie za każdym razem gdy ćwiczysz.
      • malinka_1111 Re: schudnąć!!! 12.01.16, 10:49
        Hej ćwiczę regularnie 3x tydz. nie odpuszczam, mam ułożony plan, ale tylko siłownia właściwie, bez cardio, interwałów etc. oprócz tego biegam. Diety ułożonej nie mam choć jem regularnie i dość zdrowo. darkawaw może faktycznie warto zainwestować w ten Perfect Slim bo w rankingach wypada bardzo dobrze. Dziękuję za odp.
        • elka2000 Re: schudnąć!!! 16.01.16, 19:07
          www.youtube.com/watch?v=XizNc01QAhE
          warto posluchac :)
    • max6534 Re: schudnąć!!! 07.01.16, 14:44
      Jedna z najlepszych metod dzieki ktorej schudlam 20 kilo i nie powrocilam do wagi :) :)
      zrzuckilogramy.wordpress.com/
    • elka2000 Re: schudnąć!!! 16.01.16, 19:05
      A ja proponuje zajrzec na ten link, ciekawie mówi babka
      www.youtube.com/watch?v=XizNc01QAhE
    • wearableweb.pl Re: schudnąć!!! 20.01.16, 12:48
      Za mało kalorii, organizm jest w stresie metabolicznym i magazynuje smalec, zamiast wydawać go na aktywność fizyczną. Najlepiej ćwiczyć z umiarkowanym tętnem, ponieważ za wysokie sprawia, że organizm również się blokuje, a zbyt niskie jest po prostu zbyt niskie :D

Dobrze zrobisz kupując sobie pulsometr do mierzenia, albo w dobie gadżetów ubieralnych jakiś smartwatch albo smartband. Mają sporo ciekawych funkcji, na przykład ten.
    • orzel114 Re: schudnąć!!! 18.02.16, 19:29
      Polecam przejrzeć ranking najskuteczniejszych suplementów diety wspomagających odchudzanie tabletkinaodchudzanie-ranking.pl/
    • orzel114 Re: schudnąć!!! 18.02.16, 19:30
      Polecam ranking suplementów diety wspomagających odchudzanie tabletkinaodchudzanie-ranking.pl/
    • kawunia66 Re: schudnąć!!! 29.02.16, 16:14
      Zacznij ćwiczyć. Możesz na wiele sposobów motywować się do ćwiczeń, walcząc jednocześnie z nudą i zniechęceniem. Nie porównuj się z innymi, ponieważ zawsze znajdzie się ktoś lepszy od Ciebie i ktoś gorszy, a Twoja osobowość jest inna i nie tłumacz spadającego zapału właśnie tym, że są lepsi, albo tym, że są przecież gorsi od Ciebie?
    • Gość: Eliza Re: schudnąć!!! IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.03.16, 17:16
      1000kcal to mało, mogłaś spowolnić sobie metabolizm. Żeby schudnąć trzeba jeść.
      Proponuję zapisywać wszystko co jemy i pijemy, ile i o której godzinie. To pomoże sprawdzić czy i kiedy popełniamy błędy żywieniowe.
      Można zapisywać w zeszycie, można wydrukować sobie gotowe dzienniczki z internetu, można też kupić gotowy fitness planner, który ogarnie jedzenie i aktywność.
      Ja mam taki i bardzo sobie chwalę BabaBook Dziennik Fitness
      • Gość: agazamer Re: schudnąć!!! IP: *.dynamic.mm.pl 05.03.16, 21:18
        Odchudzanie i jeszcze raz odchudzanie, już nie wiem co mam zrobić, teraz naczytałam się komentarzy na tej stronie vitamer.pl/forum/triapidix300-czy-warto i sama już nie wiem ktoś coś może???
      • Gość: Gosia Re: schudnąć!!! IP: *.marsoft.net 06.04.16, 18:48
        Bardzo polecam wszystkim projekt, który startuje w lubelskiej szkole tanecznej Passa Passa. Opieka dietetyka, który robi profesjonalne pomiary, ustala indywidualną dietę, a do tego treningi dwa razy w tygodniu - spalające i wzmacniające. Całość trwa 2 miesiące i kosztuje zaledwie 350/400 zł.

Szczegóły w linku:

www.facebook.com/events/1696788887258822/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka