Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka

IP: *.range109-154.btcentralplus.com 05.09.11, 20:58
    Ja bym tam wolal by zamiast .... ducha, mial Adamek wiecej .... ciala!

Ja jakos w cuda nie wierze i boje sie, iz placacy per-view moga ogladnac najdrozsze zaplacone minuty w TV. Adamek nie ma z Kliczko zadnych szans i zamiast 'dmuchac narodowego balona' (niech przypomne ostatnie lanie jakie Polacy dostali na MS w plywaniu, lekkoatletyce i ME w koszu) niech w koncu polskie mass-media ochlona! Trzy rundy = powiedzmy 13 minut ogladania maximum = 40PLN/13=3 PLN za minute. Ludzie - oplaca sie Wam tyle placic?
    Obserwuj wątek
      • Gość: transmija za darmo Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 21:11
        www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110830/SPORT_BOKS_WALKI/31857916
      • Gość: Piter Re: Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.11, 21:13
        Takie wydarzenie, te 40 zl poprostu trzeba wydac, zlozyc sie z kumplami i wykupic. Pozatym ta gala bedzie trwała pare godzin i jakie bedzie napiecie narastalo do ostatniej walki:D Juz sie nie moge doczekac
      • janusz_58_1 Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka 05.09.11, 21:21
        Adamek ma to czego Kliczki nie mieli nigdy.Szybkość ,technika ,kondycja. A co ma siła i masa w podobnych sportach pokazał nam Pudzianowski.
        • Gość: gass Re: Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 22:22
          owszem może i ma tą "szybkość, technikę (każdy bokser ma technikę, kliczkowie mają bardzo duży zasięg ramion w każdej walce to używają jako atut), kondycję" ale nie ma tego najważniejszego co miał Tyson (również 'mniejszy' z cięższej kategorii)-mocnego pierd***cia w łapie, a to w ciężkiej wiele znaczy.
        • Gość: g Re: Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka IP: *.68.broadband14.iol.cz 06.09.11, 02:56
          Oj Janusz, zabawna jest Twoja ocena umiejętności pana Kliczko
          • Gość: ... Re: Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 09:19
            bo on mysli ze kliczko wazy 135kg i sie rusza sie jak mucha w smole :)

moglby spojrzec na jego wymiary i kilka pojdynkow :)

Jakbybyl 10-15kg ciezszy to moze i bym tam cos upatrywal szansy Adamka, no kibicie Adamka nadzieje moga miec, moze cos sie zdarzy nieprzewidzialnego, w sumie osttanimi laty nie bylo jakies super niespodzianki moze to bedzie ten dzien :)
        • Gość: adas_80 Re: Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka IP: *.elk.mm.pl 06.09.11, 09:28
          Tak, David Haye też ma szybkość. Wladimir miał wielkie problemy żeby trafić Haye'a i co to mu dało? NiC!! Przez 12 rund spier*&*(&*(ł po ringu.
          Naprawdę bardzo bym chciał żeby Adamek wygrał, ale jestem pewien że przyjmie on o wiele więcej ciosów od Vitalija niż Haye od Wladimira.

W Polsce znowu dmuchamy w ten balon, ale naprawdę Adamek ma za mało argumentów na Kliczkę. Jest na pewno szybszy, ale też jego siła ciosu jest zdecydowanie mniejsza. Technika? Bracia też są bardzo dobrze wyszkoleni technicznie. Kondycja? Na remis.
          Powiedzmy sobie szczerze. KO po Adamku się nie spodziewajmy. Jedyna szansa to wygrana na punkty, byle tylko nie dał się znokautować.

Fakt faktem jednak, że to pierwszy bokser od czasów Andrzeja, który ma szansę na tytuł.

Mam nadzieję, że Tomek sprawi sensację!!

• Gość: kmo Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka IP: *.internetia.net.pl 05.09.11, 22:32
        Czy po zapłaceniu tych paru dyszek będę mógł w spokoju obejrzeć walkę i po gongu oznaczającym koniec rundy posłuchać narożników obu pięściarzy? Mi się wydaje to oczywiste, ale to przecież Polska dlatego chcę mieć 100% pewności że po każdym gongu nie poleci 30s reklama, przy walce drugiego Kliczki było to poprostu tragiczne, reklama 0,1s po gongu i koniec na 0,1s przed następnym starciem.
        • xnonorx Re: Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka 06.09.11, 09:58
          > Czy po zapłaceniu tych paru dyszek będę mógł w spokoju obejrzeć walkę i po gong
          > u oznaczającym koniec rundy posłuchać narożników obu pięściarzy? Mi się wydaje
          > to oczywiste, ale to przecież Polska dlatego chcę mieć 100% pewności że po każd
          > ym gongu nie poleci 30s reklama, przy walce drugiego Kliczki było to poprostu t
          > ragiczne, reklama 0,1s po gongu i koniec na 0,1s przed następnym starciem.

no własnie - to Polska. Ja mam pewność, że będzie jeszcze gorzej niż przy "drugim Kliczce". Tylko dlatego nie wydam tych 40 zł.
      • Gość: Przetrwać Kliczko rzuci sie od początku na Adamka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 22:34
        Będzie chciał rozstrzygnąć walkę w pierwszej rundzie. Im później zaatakuje, tym gorzej dla niego. Jest cięzszy i szybciej będzie się męczył.
        • Gość: xx Re: Kliczko rzuci sie od początku na Adamka. IP: *.adsl.inetia.pl 05.09.11, 22:55
          Tak? Serio?

Tylko ciekawe, że w walce z Hayem przez 12 rund się tłukli i tyle.
          • Gość: gwóźdź portalu Re: Kliczko rzuci sie od początku na Adamka. IP: *.182.69.164.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.09.11, 08:37
            To NIE TEN Kliczko, ekspercie :)
            • bolek_i_jego_worek Re: Kliczko rzuci sie od początku na Adamka. 06.09.11, 09:16
              To ich jest dwóch ?:))
              • Gość: gwóźdź portalu Re: Kliczko rzuci sie od początku na Adamka. IP: *.182.69.164.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.09.11, 09:27
                czterech, ale tylko z trzema jednocześnie walczyć będzie.., ostatni ma biegunkę
      • Gość: BoxFan Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka IP: *.opole.hypnet.pl 05.09.11, 23:08
        No to znowu trzeba będzie oglądać po niemiecku na "stronniczym" RTL-u -ale za to za darmo :)
        • Gość: BoxFan Re: Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka IP: *.opole.hypnet.pl 05.09.11, 23:10
          RTL nie będzie jednak blokował sygału:
          www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110905/SPORT_BOKS_WALKI/248500481
      • olias Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka 05.09.11, 23:14
        jeśli akcja szukanie debili za 40 zł powiedzie się to ile będzie kosztował finał Euro 2012?
        mam nadzieję że pomysłodawcy obliżą swoje lepkie łapy jedynie z potu. jeśli ludziska dadzą się naciągnać będzie można powoli apomnieć o transmisjach sportowych w tv.
        • Gość: YaBol Nie marudź, IMO 40 zł jest do zaakceptowania IP: *.internetia.net.pl 06.09.11, 03:18
          Ile płacisz za bilet na film w kinie? Umówisz się z paroma kumplami i wyjdzie tanio. Nie przesadzajmy. Też wolałbym, żeby wszystko było za darmo, ale warunki w tym przypadku dyktują bracia Kliczko i to głównie im można podziękować za PPV, chociaż wiadomo, że Adamek też chce sowitej zapłaty, co jest zrozumiałe. Dla mnie problemem jest nie kwota, a brak dekodera, dzięki któremu mógłbym obejrzeć to widowisko (chyba tylko C+ i Polsat). Jeżeli nie uda mi się pożyczyć, to pozostanie dużo bardziej kosztowna wyprawa do Multikina.
          • Gość: zzz Primo - można oglądać niekodowaną na RTL IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.11, 07:44
            Secundo - jak ktoś JUŻ buli niezłą kasę za platformy cyfrowe/ kablówki, za wyższe opcje z kanałami sportowymi, to ma prawo być rozżalony, że chcą od niego drugi raz kasę, za co już zapłacił...
      • Gość: realny Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka IP: *.51.105.189.meganet.net.pl 05.09.11, 23:17
        Niedowiarkom w naszego Polaka mówimy ---> do zobaczenia po walce :)
      • Gość: Don King Kliczko rzuci sie na Adamka w 1 rundzie IP: *.dsl.bell.ca 05.09.11, 23:40
        Kliczlo wie ze szybko sie meczy. Dlatego rzuci sie na Adamka w 1 i 2 rundzie i bedzie go probowal znokautowac.
      • Gość: Skalpel Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka IP: *.zone13.bethere.co.uk 05.09.11, 23:55
        Ja sie ludze ze niespodzianka moze sie zdarzyc bo Adamek ma swoje atuty.Jednak mieszkam w Anglii i 10 funtow za walke czy mecz...chyba musialbym sie w cos niezle pier...ąć!!!Meczyki.pl lub inne linki na necie .... na lowy jest tego od pierona a nie dawac zarobic chciwym i pazernym kretaczom.
      • Gość: krab Re: Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka IP: 46.7.95.* 05.09.11, 23:58
        zgadzam się
      • Gość: krabant Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka IP: 46.7.95.* 06.09.11, 00:02
        Adamek to wieśniak i ze swoją wiarą niech idzie do kościoła, duch za niego walki nie wygra, nawet święcona woda mu nie pomoże;)
      • Gość: fan kliczki Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 00:13
        40 zl !!?? Ehh. Zdzierstwo i ... na każdym kroku. Na szczęście m.in. Niemcy za darmo pokażą
      • Gość: adi Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.11, 04:57
        Kliczko ubije mohera
      • Gość: jeruzalem51 Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka IP: *.pools.spcsdns.net 06.09.11, 04:58
        'kompromitacja miasta sie nie skonczy"?,ale zaczela sie dla GW.
      • Gość: Szkoda chłopa Re: Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka IP: *.szczecin.mm.pl 06.09.11, 07:23
        Cholera, szkoda Adamka. Przecież on zbierze takie cięgi, że szybko się po nich nie pozbiera.
      • Gość: Jan Re: Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.11, 08:26
        Nie ma sensu wydawać 40 zł za walkę,kiedy można będzie ja obejrzeć na RTL albo w necie.
        Cena jest przesadzona o 100% albo więcej.Nieźle się przejadą na tym interesie,nikt nie wyda takiej forsy.Będą mieli może 100 klientów, He ,He
      • Gość: gwóźdź portalu Re: Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka IP: *.182.69.164.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.09.11, 08:35
        Pay-per-view jest usługa starą. Żadne to novum, a że walki trwają czasem kilkadziesiąt sekund, powinien przyzwyczaić nas Gołota.
        40 zł nie jest ceną wygórowaną, w porównaniu z biletami na Euro, tudzież koncerty niektórych gwiazd, po cóż zatem ten wrzask? Tym bardziej, że ilość żądnych walki kibiców pod moim dachem będzie znaczna.
        Zapłaciłem, bo oglądam boks w porównaniu do lwiej części zanoszących się tu rzewnymi łzami, którzy odróżniają Adamka od rywala tylko wówczas, gdy oponent jest czarnoskóry.
        • Gość: mariobros Re: Walka Adamek - Kliczko. Mocny duch Adamka IP: *.play-internet.pl 06.09.11, 10:03
          nikt się nie pali aby płacić takie sumy za jedną transmisję, tym bardziej, że może ona trwać tylko kilkanaście minut. dla mnie alternatywą jest RTL na Ence, podobno nie mają prawa zakodować kanału
      • Gość: Moosi Podoba mi sie postawa Adamka (inaczej mecz z RFN) IP: 124.149.36.* 06.09.11, 09:43
        Mniejszy, slabszy a wierzy w zwyciestwo, inaczej niz komentator meczu z Niemcami, ktory twierdzi ze zwyciestwo z nimi to "szalenstwo".
        Te "polaczkowe" poczucie nizszosci Polakow wzgledem Niemcow wnerwia mnie od dlugiego czasu, jak tez niewiara w zwyciestwo. To jest przyczyna ze z Niemcami Polska nie wygrala ani razu. Wedlug slow twoich ci sie stanie i ta zaraza niewiary w artykulach i forach robi swoje.
        Polska znowu przegra i mit o wyzszosci Niemcow dalej bedzie kultywowany.
        A wystarczy wziazc przyklad z malej Serbii, ktora juz kilkakrotnie dokopala Niemcom, ostatni raz na mistrzostwach swiata w Pld. Afryce. W ekstraklasie gra troche Serbow, moze tak ich troche podpytac, jak to sie robi? Serbowie na pewno nie twierdza, ze wygrana z Niemcami to "szalenstwo"
      • Gość: qaz Adamek to sposób na przekazanie pasa bratu.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 09:51
        Pomyślcie... A można jeszcze podwoić zarobki.....
      • Gość: dek Na RTL-u za darmo !!! od 22.00 IP: 194.181.198.* 06.09.11, 09:57
        Pozdrawiam Polszmatę - zdziercę. Mam nadzieję, że zostaną "ukarani" za swoją zachłanność.
      • old.european Niem. RTL od 22:10 za darmo 06.09.11, 10:39

• Gość: mike szczyt chamstwa.... IP: *.tel.tkb.net.pl 06.09.11, 13:30
        walka Polaka w Polsce...niedostępna dla większości Polaków.....
        Niech sobie następnym razem walczy w Stanach czy gdziekolwiek tam chce....
        Ostatnia nadzieja w RTL...
        • Gość: zakrzi Re: szczyt chamstwa.... IP: *.play-internet.pl 09.09.11, 14:32
          w tym wydarzeniu na fejsie jest napisane że nie będzie kodowane. w N-ce to nawet przesunęli ten kanał bliżej specjalnie na walkę wiec chyba nie będzie problemu z zakodowaniem
      • Gość: golota Walka Adamek - Kliczko transmisja za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.11, 17:49
        www.to.com.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110905/SPORT_BOKS_WALKI/248500481

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka