Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Bayer zlamal obojczyk

27.05.04, 11:40
    w lidze dunskiej
    wiec w rybniku bedzie ciezko i jedziemy z 3 "jezdzacymi" juniorami w
    skladzie, szkoda ze nie bedzie m.jagusia:-(

pozdro
    Obserwuj wątek
      • Gość: sasiad Re: Bayer zlamal obojczyk IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.05.04, 12:00
        :(
        • Gość: kibic Re: Bayer zlamal obojczyk IP: 195.85.209.* 27.05.04, 12:55
          Panowie... Wy ten mecz musicie wygrać!!! nie ma jaj....
          • sdb Re: Bayer zlamal obojczyk 27.05.04, 17:14
            musicie, musicie wszyscy stanac na wysokosci zadania- sa na to widoki bo Zabik
            walnal w Danii 15 pkt a Miedziak mowi ze juz chyba sie uporal ze sprzetem. ja
            wiem ze Apator jest zdolny do roznych niespodzianek- zarowno tych milych jak i
            przykrych. w obecnej sytuacji mecz w Rybniku zapowiada sie cholernie
            emocjonujaco :)
            • krotoss Re: Bayer zlamal obojczyk 27.05.04, 20:39
              nie piernicz mi tu SDB ;P Dacie radę:

1.J.Crump
              2.A.Kalwasiński
              3.P.Protasiewicz
              4.A.Miedziński
              5.J.Crump
              6.K.Ząbik
              7rezerwy brak

I do przodu :) Młodzieżowy bieg 3:3 tylko ;) Chyba, że brak na 2 lub 4ce i
              młodym potem zastępować brak zawodnika, ale nie wiem czy wakaty moga być
              zastępowane. Lecz na pewno Ząbik z młodzieżowca będzie mógł zastępować druga
              linie :) Przeciwnik? Staszewski po kontuzji, Romanek chimeryczny, Poważnyj na
              moje bez formy aktualnie, Loram najgorszym stranieri ligi narazie. Chromik u
              siebie powinien zawalczyć, ale to nie jest pewne, a Węgrzyk przechlapał chyba
              ten sezon. Apator wygra!
              • krotoss Re: Bayer zlamal obojczyk 27.05.04, 20:41
                sorry na 1ce Jaguś nie Crump ;) Choć to i tak mała róznica chyba ;)

• Gość: sasiad Re: Bayer zlamal obojczyk IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 00:02
            bez obaw, porazke apatora w rybniku powetujecie sobie "niespodziewana" wygrana z czestochowa. jednym slowem ulamek tez zlamal obojczyk, dzis.
            ofiar w tym sezonie jak na wojnie
      • Gość: Jazon Re: Bayer zlamal obojczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 08:52
        Cieżko faktycznie moze byc ale to nie Bajer stanowił jak dotąd o sile Apatora.
        Jeżeli reszta zagra to i tak wygramy.
        • Gość: sasiad Re: Bayer zlamal obojczyk IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 28.05.04, 13:01
          kolega chyba nie docenia bajera.
          rkm wzmoci powaznyj i staszewski. paru zawodnikow notuje zwyzke formy (3 przed jagusiem w memoriale ciszewskiego) loram kreci komplety w ligach zagranicznych a my tam jedziemy z 2 seniorow, stranieri, dziura w skladzie i mlodzieza ktora oprocz zabika ma jakis dziwny kryzys. przynajmniej miedzin mnie wczoraj nie zachwycil. ciezko bedzie panie Jazon, oj ciezko. zawsze mozna dla poprawienia humoru spojrzec na aktualna tabele e-ligi ale to sie ma nijak w tym przypadku akurat. osobiscie sie modle o leszczynski przebieg wydarzen, ino bez kombinacji zadnych i upadkow :)
          • sdb Re: Bayer zlamal obojczyk 28.05.04, 13:55
            wlasnie- Jazon, dodalbym ze o sile Apatora stanowi kazdy jego zawodnik. nie
            stanowi np. Kowalik w Bydgoszczy albo hmmm Czerwinski w Czestochowie, ktorzy
            nie punktuja w ogole albo tylko slabo a zespoly jada tak jak jada, sa w stanie
            wygrac lub przegrac(no z tymi wygranymi Polonii to roznie bywa ;P ) bez wzgledu
            na ich postawe. Fakt, ze mniejsza strata dla Apatora jest kontuzja Bajerskiego
            niz np. ktoregos z czolowych zawodnikow Tarnowa(tfu tfu). Nasz sklad jest
            ustawiony dosc "na styk" i lepiej zeby sie okazalo ze to ostatnia kontuzja w
            naszym teamie.
            • Gość: Jazon Re: Bayer zlamal obojczyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.04, 22:58
              To nie tak że całkiem lekceważe Bajerskiego i oczywiście nie zyczę kontuzji ani
              jemu ani nikomu innemu. Po prostu wierzę ze mimo wszystko możemy wygrac w
              Rybniku mimo osłabienia. Sądzę że RKM bedzie miał co najmniej jedna dziurę w
              składzie- jeżeli u nas skończy się na jednej to powinno byc ok, moim zdaniem. A
              co do kontuzji w ogóle to w tym sezonie w ogóle jakaś plaga- sztucznie
              podgrzewa emocje.
      • Gość: fd Re: Bayer zlamal obojczyk IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.04, 09:15
        idobrze mu tak

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka