Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ile punktów

IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.04, 07:17
    Jak sądzicie ile punktów trzeba mieć po pierwszej rundzie aby wygrać?
    Sądzę że Ci co mają Zidane i Larssona, to na pewno wygrają, bo oni przecież
    zdobyli łącznie 37 punktów
    Obserwuj wątek
      • Gość: g Re: ile punktów IP: 213.17.226.* 16.06.04, 16:48
        • Gość: gilus Re: ile punktów IP: 213.17.226.* 16.06.04, 16:52
          Mysle ze duzo ludzi ma Zidane w skladzie, a 1 runda o niczym nie przesadza, bo
          niektore druzyny graja lepiej im blizej finalu, wiele druzyn odpadnie po fazie
          grupowej, a poza tym nie liczy sie 2 zawodnikow(owszem sa wazni jesli zdobywaja
          tyle punktwo) ale calosc druzyny!!Np Wlosi nie zachwycili ale ja mam Bufona i 2
          obroncow-Wlochow i za niestracenie bramki jakies tam punkty uciulalem:P Mysle
          ze wygra ten ktorego zawodnicy beda grali dlugo w mistrzostwach, ktorego
          zawodnicy to czesc pewniakow ktorzy nie zawioda i czesc malych niespodzianek,
          ktorzy ku zaskoczeniu lub niedowierzaniu innych namieszaja w turnieju!!
          • 2pac Re: ile punktów 17.06.04, 14:24
            Gilus myślę ze masz racje. Ja typowałem tez włochow i nie tylko nich. Poprostu
            ten kto wyczuje kóra druzyny a awnasuja do finałów zdobędą dużo punktów.
            Trzeba też miec nosa do pomocników bo duzo osob typowalo zidana , figo, jak i
            tez napastnika larsona z np henry lub raulem :)ja trafilem narazie w lamparda i
            ljunberga. zawiódł mnie ballack ale sądze ze sie obudzi :)
      • Gość: dunio1 Re: ile punktów IP: 80.51.226.* 17.06.04, 18:57
        Myślę ,że 100 wystarczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka