Gość: gracz IP: *.tlsa.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 16.06.04, 07:17 Jak sądzicie ile punktów trzeba mieć po pierwszej rundzie aby wygrać? Sądzę że Ci co mają Zidane i Larssona, to na pewno wygrają, bo oni przecież zdobyli łącznie 37 punktów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gilus Re: ile punktów IP: 213.17.226.* 16.06.04, 16:52 Mysle ze duzo ludzi ma Zidane w skladzie, a 1 runda o niczym nie przesadza, bo niektore druzyny graja lepiej im blizej finalu, wiele druzyn odpadnie po fazie grupowej, a poza tym nie liczy sie 2 zawodnikow(owszem sa wazni jesli zdobywaja tyle punktwo) ale calosc druzyny!!Np Wlosi nie zachwycili ale ja mam Bufona i 2 obroncow-Wlochow i za niestracenie bramki jakies tam punkty uciulalem:P Mysle ze wygra ten ktorego zawodnicy beda grali dlugo w mistrzostwach, ktorego zawodnicy to czesc pewniakow ktorzy nie zawioda i czesc malych niespodzianek, ktorzy ku zaskoczeniu lub niedowierzaniu innych namieszaja w turnieju!! Odpowiedz Link Zgłoś
2pac Re: ile punktów 17.06.04, 14:24 Gilus myślę ze masz racje. Ja typowałem tez włochow i nie tylko nich. Poprostu ten kto wyczuje kóra druzyny a awnasuja do finałów zdobędą dużo punktów. Trzeba też miec nosa do pomocników bo duzo osob typowalo zidana , figo, jak i tez napastnika larsona z np henry lub raulem :)ja trafilem narazie w lamparda i ljunberga. zawiódł mnie ballack ale sądze ze sie obudzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dunio1 Re: ile punktów IP: 80.51.226.* 17.06.04, 18:57 Myślę ,że 100 wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś