Dodaj do ulubionych

Trwa mecz Wisła - Vitoria

IP: *.cable.ubr03.telf.blueyonder.co.uk 29.09.05, 20:39
Jest moze transmisja w radio???
Obserwuj wątek
    • Gość: wisełka Trwa mecz Wisła - Vitoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 20:40
      wisełka sprawia wrazenie jakby się skończyła, niestety, ale kto wie? może
      dzisiaj nie pęknie...?
      • Gość: mp ENGEL ! JA CIE PROSZE ! IP: *.crowley.pl 29.09.05, 21:07
        IDZ SPRZEDAWAC KAPUSTE NA IMBRAMOWSKIM !!
        • Gość: Engel ok, nie ma sprawy IP: *.nottingham.ac.uk / *.nottingham.ac.uk 29.09.05, 21:08
          • Gość: ghdji koniec Wisly!!! graja jak pokraki! IP: *.autocom.pl 29.09.05, 21:27
            jezeli chodzi o puchary europejskie wisla nie istnieje niestety....
            Polska pilka jest do d...
            • Gość: co nie? sloł mołszon jakby czy coś.... IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.05, 21:50
              • Gość: mp maja strzelic 3 gole, a atakuja 3 zawodnikami !!! IP: *.crowley.pl 29.09.05, 21:53
                • Gość: mp spoko, jeszcze duzo czasu. lol IP: *.crowley.pl 29.09.05, 21:58
                  • fifion KRYSZAŁOWICZ musi odejść 30.09.05, 00:32
                    Ten zawodnik nie nadaje się nawet na polską ligę. taka zgarbiona pokraka, co
                    snuje sie po boisku jakby nie wiedziała po co tam jest...
                    • Gość: elibre Re: KRYSZAŁOWICZ musi odejść IP: *.reynet.pl 30.09.05, 00:36

Wiślacy - prawie jak piłkarze.

• Gość: elibre Wiślacy - prawie jak piłkarze IP: *.reynet.pl 30.09.05, 00:39

w temacie mialo byc.. eh ;-)

• gizmoj Re: sloł mołszon jakby czy coś.... 29.09.05, 22:34
                Dejr plejing wery bad! Slow molszon, jurr rajt! Kom on gajs! Muw jur asses.
            • Gość: mp ale oni sa beznadziejni. IP: *.crowley.pl 29.09.05, 21:51
              jakbym byl teraz na stadionie to bym gwizdal !!
              tego sie nie da ogladac !!
              wywalic: kryszalowicza, baszczynskiego, dudke, pauliste, zienczuka !!
              a przede wszystkim engela !!
              jedyni ktorym zalezy to chyba cantoro i penksa !!
              • Gość: batigol brak pomysłu na Wisłę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 16:11
                twórcy Wisły popełnili kardynalne błędy

1) po kolejnych porażkach w Europie łudzili się, że to przypadek
                2) nie wzmacniali zespołu, oszczędzali, łudząc się, że może się "uda" awansować
                3) nie rozumieli, że najlepsi mają swoje ambicje, albo będą grali z Wisłą w LM
                albo będą chcieli odejść
                4) chcąc zatrzymąć Żurawia, Franka, Szymka i innych należało wtedy wyłożyć kasę
                na bardzo dobrych zawodników, wtedy oni by zostali, bo kazdy by chciał grać w
                drużynie, która co roku gra w LM
                5) jeżeli nie wzmacniali zespołu, należało sukcesywnie sprzedwać najlepszych za
                duże pieniądze, i wzdrażać młodych, dzisiaj Brożkowie byliby filarami zespołu,
                który byłby dużo tańszy i opierał się na młodych zawodnikach

a oni kisili gwiazdy, które się zestarzały i straciły motywacje, płacąc dla
                nich duże pieniądze, zespół był drogi w utrzymaniu, a nie odnosił oczekiwanych
                sukcesów, teraz gwiazdy zostały sprzedane i okazało się, że nie ma kto grać, bo
                nie było płynnej wymiany kadry, przemyślanych zakupów

czyli albo było stawiać na gwiazdy i wzmacniać zespół, wyłożyć duże pieniądze,
                albo wcześniej sprzedawać najlepszych zawodników, oszczędzając na gażach, a
                pieniądze przeznaczyć na zakup młodych zawodników i dać im szansę gry

całe to zamieszanie z Kasperczakiem potwierdza BRAK POMYSŁU na Wisłę
            • Gość: elibre Re: koniec Wisly!!! graja jak pokraki! IP: *.reynet.pl 29.09.05, 21:52
              tragedyyyyyja!!!

Koncz wasc, wstydu oszczedz :(

Kto ma grac jak nie wisla? gromi kogo chce w lidze orangutana a wyjedzie za
              wies to tragedia. Gwiazdy!!!!! Miszcze!!!!! Za granice im sie chce! Nie
              rozumiem kto moze chciec "takie gwiazdy".. Frankowski byl chyba ostatnim
              wartosciowym pilkarzem. Mam nadzieje, ze za tych patalachow (LENI !) nikt
              zlamanego eurocenta nie da! zgnija w wisle a to bedzie nauczka dla mlodszych
              plskich pilkarzy, grajacych w naszej cudnej lidze. Automatycznie podniosl by
              sie poziom. Teraz dostaniemy z Angolami tylko dlatego ze biedni wislacy nie
              podniosa sie po porazce... Dziwne, bo graja tak jakby zaplanowali ja przed
              PIERWSZYM MECZEM Z Vitoria... Prosze, niech mnie ktos wyleczy z kibicowania
              polskim druzynom! Zaplace!
              :'(
              • Gość: elibre Re: koniec Wisly!!! graja jak pokraki! IP: *.reynet.pl 29.09.05, 22:11
                0:1

uczcijmy to minuta ciszy...
                • Gość: mp stadion spiewa "wisla to jest potega" !!!!!! LOL IP: *.crowley.pl 29.09.05, 22:20
                  • Gość: elibre Re: stadion spiewa "wisla to jest potega" !!!!!! IP: *.reynet.pl 29.09.05, 22:27
                    hahahahhahaa geniusze pilkarscy! oni to sie znaja na pilce :D Przemianujmy
                    wisle krakow na KIBOL Krakow :D
                    • Gość: mp Re: stadion spiewa "wisla to jest potega" !!!!!! IP: *.crowley.pl 29.09.05, 22:29
                      nie kibol tylko kibel kraków !!!
                      • Gość: elibre Re: stadion spiewa "wisla to jest potega" !!!!!! IP: *.reynet.pl 29.09.05, 23:05
                        o tym tez myslalem... ale juz przestaje! musze brzydko, sorki, pie*****le to
                        wszystko! lecze sie z kibicowania!!!!
              • Gość: :-/ Re: koniec Wisly!!! graja jak pokraki! IP: *.autocom.pl 30.09.05, 00:00
                Nie chcesz to nie kibicuj, kogo to obchodzi... Dumni po zwyciestwia, wierni po
                porazce - tacy sa kibice Wisly!!! Jak Ci wstyd to masz pecha, kibicuj sobie
                mistrzom swiata czy komu tam chcesz, nikt Ci nie kaze byc za Polskimi
                druzynami:-/
                • Gość: elibre Re: koniec Wisly!!! graja jak pokraki! IP: *.reynet.pl 30.09.05, 00:29
                  ale nawet nie wiesz jak bardzo bym chcial byc za polskimi druzynami! Jest we
                  mnie zlosc po pieknej porazce i wtedy wierze ze w kolejnym meczu moze byc
                  lepiej, ze Polacy nie odstaja, bo akurat wlaczyli jak rowny z rownym. Ale po
                  czyms takim, uwierz mi, ale odechciewa sie potwornie! To nie byl mecz! Ciezko
                  mi nazwac ale to jakies spacerki. Sciezka zdrowia owszem ale kiedy raca to
                  praca!!!!!!!! Do jasnej cholery, ktos im za to placi! powinni za taka postawe
                  beknac przed Cupialem! Mnie by z roboty dawno wywalili za taka prace!!!!!!
                • maciekjerzy Re: koniec Wisly!!! graja jak pokraki! 30.09.05, 11:20
                  Całe nieszczęście Wisły rozpoczęło się od zwolnienia trenera Kasperczaka.

A tacy goście jak: Mielcarski, Kapka i reszta chołoty powinna zostac już dawno
                  zwolniona przez Cupiała. Ale to jego pieniądze i jego "broszka". Najbardziej
                  przykre to jest to, że psełdo piłkarzom wydaje się , że tacy Portugalczycy to
                  na samą nazwe WISŁA , położą się na boisku, i będą patrzeć jak Wisła strzela
                  bramki, bo tak jestb tylko w polskiej lidze. A co do piłkarzy to starych należy
                  się szybko pozbyć i postawić na młodzież. I aby nie przewracało im się w głowie.

• gromek1 Re: koniec Wisly!!! graja jak pokraki! 30.09.05, 12:06
                  Wierni!!!
                  Ciekawy jestem czy byłbyś wierny żonie gdyby 3 razy z rzędu dała d..y na lewo za
                  kazdym razem z jakimś frajerem?

Valerenga (wczoraj przegrała dwumecz 0:5),
                  Tbilisi
                  Vittoria
          • Gość: Stec w polskiej piłce liczy się Wisła, Wisła i tylko Wi IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:34
            Klub spod Wawelu jest w polskim futbolu zjawiskiem wyjątkowym, kusi mnie wręcz,
            by prowokacyjnie ogłosić, że poza nim nasza piłka niemal nie istnieje,

w polskiej piłce liczy się Wisła, Wisła i tylko Wisła.
            • Gość: Janas Re: w polskiej piłce liczy się Wisła, Wisła i tyl IP: 82.160.69.* 29.09.05, 23:49
              Jak powtórzysz jeszcze kilka razy, to może uwierzę.
            • Gość: Leesior Re: w polskiej piłce liczy się Wisła, Wisła i tyl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.05, 11:09
              Taaaak... Wisła Niepołomice to niezły zespół...
      • Gość: g ZOSTALY JESZCZE 3 PARAZKI NARODOWEJ I PO SEZONIE IP: *.taub.dhcp.bcm.tmc.edu 29.09.05, 22:36
        G
    • Gość: www Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria IP: *.5.15.vie.surfer.at 29.09.05, 20:42
      tak,jest w radiu...maryja
    • Gość: _real_ [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 20:47
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: antywisla oby wisla przegrala i nie przynosila wiecej wstydu IP: *.aster.pl 29.09.05, 20:50
      SAGAN DO BOJU,CALA POLSKA OPROCZ POLOWY KRAKOWA ZA VITORIA!!!
      • Gość: Kart Alę nędza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 21:00
        30 minuta. Ziewam...
      • Gość: trzezwo myslacy Re: oby wisla przegrala i nie przynosila wiecej w IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.09.05, 21:18
        Ja tez uwazam, ze Wiasla to marny klubik ale bez przesady, zly wynik Wisly
        sprawi, ze Polska poleci jeszcze nizej w rankingu UEFA i bedziemy miec jeszcze
        mniej druzyn w pucharach...
      • Gość: anty antywisla [...] IP: *.stanet.pl / *.stanet.pl 30.09.05, 06:41
    • Gość: justy Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria IP: *.autocom.pl / *.autocom.pl 29.09.05, 20:54
      Oczywiście w radiu Kraków jak zwykle www.radio.krakow.pl
      • Gość: :-) Dzięki! Radio Kraków from Poznań IP: *.dsl.mindspring.com 29.09.05, 21:14
        Gość portalu: justy napisał(a):
        > Oczywiście w radiu Kraków jak zwykle www.radio.krakow.pl
        Z Poznania, dziwne.
        • Gość: trzezwo myslacy Re: Dzięki! Radio Kraków from Poznań IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.09.05, 21:26
          Radio Krakow nadaje z Poznania?
    • Gość: Szpaku "Idzie Paulista, ładny wzwód" IP: *.icpnet.pl 29.09.05, 20:56
    • Gość: krrem [...] IP: *.toya.net.pl 29.09.05, 21:06
    • Gość: jarry 21:00 i nie ma obrazu w TVP2 - co jest!!!!??????? IP: *.run.pl / *.run.pl 29.09.05, 21:12
      • Gość: Mario Re: 21:00 i nie ma obrazu w TVP2 - co jest!!!!??? IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.09.05, 21:17
        Co sie dzieje z TVP2 ? Nie ma w Lodzi obrazu i foni!!
        • Gość: wujek Re: 21:00 i nie ma obrazu w TVP2 - co jest!!!!??? IP: *.toya.net.pl 29.09.05, 21:24
          u mnie tez co jest???
          • Gość: mr.yez Re: 21:00 i nie ma obrazu w TVP2 - co jest!!!!??? IP: *.lodz.mm.pl 29.09.05, 21:29
            Nie tylko w Toyi nie ma; w Multimedia w Łodzi też nie ma :(
            Jak jest w innych miastach?
            • Gość: elibre Re: 21:00 i nie ma obrazu w TVP2 - co jest!!!!??? IP: *.reynet.pl 29.09.05, 21:57
              dla naszego dobra wylaczyli...
              • Gość: wit Re: 21:00 i nie ma obrazu w TVP2 - co jest!!!!??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 23:14
                A ja myślałem, że popsuł mi się telewizur
      • Gość: :-) Usterki za granicami kraju :))))))) IP: *.dsl.mindspring.com 29.09.05, 21:17
      • Gość: jarry po pierwszej połowie 0:0 IP: *.run.pl / *.run.pl 29.09.05, 21:21
        transmisja w necie www.radio.pionier.net.pl/stream.pls?radio=radiokrakow
    • Gość: trzezwo myslacy Groclin juz poplynal, teraz poplynie Wisla... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.09.05, 21:16
      A my wyladujemy z jedna druzyna mniej w pucharze UEFA... Po prostu straszne.
      • Gość: Laka Re: Groclin juz poplynal, teraz poplynie Wisla... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 21:20
        Żenada - Brak koncepcji - walenie głową w prymitywny portugalski mur
      • Gość: bardziej trzezwy Czym mniej polskich druzyn w UEFA tym mniej wstydu IP: *.gd-ns.com 29.09.05, 21:31
        > A my wyladujemy z jedna druzyna mniej w pucharze UEFA... Po prostu straszne.

Dlaczego straszne? Jak mamy co roku ogladac taka zenade i podnosic niepotrzebne
        FALSZYWE NADZIEJE, a pozniej sie znowu wstydzic, to lepiej niech zadna druzyna
        z polskiej kopanej nie gra w Pucharach !!! Dotyczy to rowniez Repry, ktora do
        tej pory ma po prostu "zezowate szczescie' - ot,co !
        Moze bylby wtedy czas otrzezwiec i zrobic wreszcie porzadek w tym polskim
        bagienku jakim jest PZPN i Orange Extra...HAHAHAHA...Klasa !!!
    • Gość: Obserwator Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 21:23
      DNO...KOPANINA...ŻENADA...BRAK UMIEJĘTNOŚCI TECHNICZNYCH...BRAK TAKTYKI...BRAK
      POMYSŁU...BRAK WYSZKOLENIA...krótko mówiąc...WSZYSTKO PO STAREMU...:))) Drugiej
      połowy nie oglądam...
      • Gość: Szymek TEGO SIE NIE DA OGLĄDAĆ !! IP: 195.206.116.* 29.09.05, 21:25
        • Gość: krem Re: TEGO SIE NIE DA OGLĄDAĆ !! IP: *.toya.net.pl 29.09.05, 21:26
          ano nie da sie bo ni ma dwójki :/
          • Gość: elibre Re: TEGO SIE NIE DA OGLĄDAĆ !! IP: *.reynet.pl 29.09.05, 22:09
            dla naszego dobra, mowie wam..
      • Gość: Sandwich ZYGAC MI SIE CHCE!!! IP: *.magma-net.pl 29.09.05, 21:25
        popieram!!! Wisła gra żenująco i tez mi się już nie chce oglądać. Totalny brak ruchu nic im sie nie chce!!!!!!!!!!!
        • dennis26 Re: ZYGAC MI SIE CHCE!!! 29.09.05, 21:44
          a po wygranej 5:1 nad lechem tylu ludzi juz marzeniami roznosiło w pył druzyne
          portugalską Coż mozna zaspiewac nasza wspaniala ulubiona piosenke pasujaca
          takze do innych dyscyplin ...nic sie nie stalo Wisełko nic sie nie
          stało....błehehehe Jazda jazda jazda biala gwiazda:D
        • Gość: :-/ Re: ZYGAC MI SIE CHCE!!! IP: *.autocom.pl 30.09.05, 00:04
          To nie ogladaj hm? a rzygac sie pisze przez RZ...
      • Gość: der [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 23:00
      • Gość: :-/ Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria IP: *.autocom.pl 30.09.05, 00:03
        Wiesz co sam jestes jeden wielki BRAK... Idz i sam zagraj albo wyslij
        jakakolwiek inna druzyne niz Wisla i zobacz czy im sie cokolwiek uda co?
        • gromek1 Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria 30.09.05, 12:14
          Polska Liga to kupa gówna i na prawdę nie ma znaczenia która drużyna jest na
          czubku tej góry, a która na spodzie.
    • Gość: DJ Beavis Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 21:30
      uefa powinna dac szanse i pozwolic grac polskim druzyna z 2 ligowymi
      druzynami....no przeciez druzyny z 1 ligi z ostatniego miejsca sa kużwa nie do
      przejscia
      • Gość: elibre Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria IP: *.reynet.pl 29.09.05, 22:15
        smiem watpic.. pewnie zabrakloby im motywacji i checi walki.. norma. Czasem
        mysle, ze za przegrane W TAKI SPOSOB mecze powinno byc przypiekanie ogniem czy
        jakies inne tortury. Motywacja pieniezna nie skutkuje... A moze kary? to wtedy
        zacznie.. po co ja cokolwiek na ten temat pisze...?
    • ontoo T R A G E D I A 29.09.05, 21:33
      Jak się ogląda polską kopaną, to się człowiek zastanawia po co ten chłam oglądać. Po pierwszej połowie odnoszę wrażenie, że "super-Wisła" to nie jest nawet przeciętniakiem wśród europejskich cieniaków. Co zrobiono z tą drużyną. Drama, nędza i rozpacz...brrr. Wisła pewnie znowu będzie mistrzem naszej beznadziejnej ligi i zarówno działacze, jak i kopacze będą zadowoleni. A potem jeszcze raz ośmieszą siebie i Polskę w Europie. I o co w tym wszystkim chodzi.Wisła to już naprawdę nieźle skisła !!!
    • Gość: Mario Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria IP: 195.117.179.* 29.09.05, 21:34
      wisla stwarza dobre sytuacje ale nie potrafi ich eykorzystac.moim zdaniem
      paulista nie wkomponowal siw w zespół jeszcze.badzmy dobrej mysli.ja lece na 2
      połowę
      • Gość: morfeusz Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.09.05, 21:36
        O Kuźwa wszedł Kuźba
        • Gość: Mario heheh - czerwopna kartka -zolta - co za roznica IP: *.tvsat364.lodz.pl 29.09.05, 21:38
          heheh - czerwopna kartka -zolta - co za roznica
    • Gość: darek Nie mam dwojki IP: *.toya.net.pl 29.09.05, 21:35
      Czy ktos jeszcze nie moze odbierac TVP3? Moze niewarto, ale jakos glupio, ze
      akurat teraz nie widze meczu. Cholera, jaka s kobieta - operator kablowki?
      • Gość: krem Re: Nie mam dwojki IP: *.toya.net.pl 29.09.05, 21:37
        stasiu, to ty? ;)
        • Gość: darek Re: Nie mam dwojki IP: *.toya.net.pl 29.09.05, 21:39
          nie, to nie stasiu. ale i tak jestem wkurzony! Rzeczywiscie jest transmisja
          radiowa na www.radiokrakow.pl
          • Gość: krem Re: Nie mam dwojki IP: *.toya.net.pl 29.09.05, 21:41
            hehe, mam kumpla stasia co ma na imie Darek, tez z Toyi :))
      • Gość: morfeusz Re: Nie mam dwojki IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.09.05, 21:38
        Człowieku to Ty nic nie wiesz,nic Ci nie powiedzieli - wyjżyj za okno kaczyńscy
        stan wojenny ogłosili.
        • Gość: darek wlaczyli dwojke! IP: *.toya.net.pl 29.09.05, 21:40
          Ale tutaj jest szpakowski! Cholera. To jeszcze gorzej!
      • Gość: dm Re: Nie mam dwojki IP: *.toya.net.pl 29.09.05, 21:39
        Moze to i lepiej, znowu spodziewane rozczarowanie :P
      • Gość: sandwich A ja niemam żadnego programu!!! Wrocek - GADOW IP: *.magma-net.pl 29.09.05, 21:48
        A mi żaden program nie odbiera bo na moim zajeb..ym blokowisku antena zbiorcza dlugo nie postoi, bo jest z aluminium!!!
    • Gość: krem WLACZYLI! :PPP IP: *.toya.net.pl 29.09.05, 21:40
      ,,
    • Gość: krem Vitoria pyknie na 0-1 i po jabcokach IP: *.toya.net.pl 29.09.05, 21:47
      :(
    • Gość: greg powiedzmy szczerze: rozsprzedali zespol... IP: *.icpnet.pl 29.09.05, 21:53
      ...wiec nie moga oczekiwac sukcesow! odeszli zawodnicy ktorzy stanowili o sile
      wisly:kosowski, szymkowiak, zurawski, frankowski, uche...a kto przyszedl? jest
      tylko dwoch dobrych nastepcow-pawel brozek i blaszczykowski. a kryszalowicz,
      paulista, golos, nawet penksa...co tu duzo mowic-zawodnicy ktorzy swoj czas
      mieli kilka ladnych lat temu i ci, ktorzy sa po prostu za slabi n agre w tym
      zespole. moze gdyby kasperczak zostal, to cos by z nich zrobil-ale to cale
      zamieszanie z nim, potem jakies zupelne nieporozumienie w postaci liczki, teraz
      engel ze swoim furbolem na tak, ktory zupelnie nie jest na tak...ale wina za to
      wszystko nalezy obarczyc PREZESOW! zarobili na sprzedazy najlepszych, nie
      kupili praktycznie nikogo znaczacego! i jeszcze jedno-zauwazyliscie ze wislacy
      graja jak panienki? ciagle sie przewracaja, odstawiaja nogi, boja sie
      zaryzykowac ostrzejsza gre...
      • Gość: elibre Re: powiedzmy szczerze: rozsprzedali zespol... IP: *.reynet.pl 29.09.05, 22:19
        ale skoro nie chcieli grac to jak ich zmusisz? Zuraw chcial w rezerwach grac!
        Albo to zaplanowali (tylko po co?) albo taka wlasnie jest nasza pilka! Uciekac
        stad nawet do drugich lig!
    • Gość: Greg Winny Szpakowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 21:56
      Zobaczcie - kiedykolwiek komentuje mecz ten pseudo-komentator polskie drużyny
      (klubowe i narodowa) przegrywają wszystko co mają do przegrania - jak go nie
      było 1,5 roku wszystko byuło OK a teraz znowu wróciło do "normy"..:(
      • Gość: greg Re: Winny Szpakowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 21:58
        racja :)
    • Gość: szeee Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 29.09.05, 21:58
      tragediiiiijjjjjjjjjjjjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!
      co ci kolesie reprezentują? BARY MLECZNE. Kiedyś to Wisła grała piłkę - teraz
      podwórkowa kopanina jest na większym poziomie...... porażka /
      • Gość: wisla skisla najbardziej frajerska polska druzyna- wisla krakow IP: *.aster.pl 29.09.05, 22:05
        mam pytanie wiecie jak jest alfons po rosyjsku???taki alfons od dziwek
      • Gość: morfeusz Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.09.05, 22:07

No ,,Sagan" - ratuj honor polskiej piłki - szczel chociaż jednom bramkie.
        • Gość: MORFEUSZ Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.09.05, 22:08

AAAAAAAAAAAAAA NIE MÓWIŁEM - MAREK DZIĘKUJEMY TOBIE
    • Gość: szee Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria IP: *.escom.net.pl / *.escom.net.pl 29.09.05, 22:03
      no comment..........................
    • Gość: Wojciasf ENGEL ODEJDZ !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.205.114.* 29.09.05, 22:03
      nie umiesz trenowac!! nie sprowadzasz wartosciowych zawodników!!!!!! niszczysz
      wszystko!!!!! ODEJDZ !!!!!!!!!!!!
      • Gość: trzezwo myslacy Re: ENGEL ODEJDZ !!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 29.09.05, 22:06
        Kolejny blamaz Wisly... Ile mozna przegrywac z tymi klubami z obrzezy
        kontynentu? Z Norwegami, Gruzinami, Portugalczykami? Ile?
      • Gość: taurus Panie Jerzy Wisła z Panem LEŻY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:11
        No cóż znów losowanie niepomyślne, pseudotrener, pseudomanager-scout,
        pseudozawodowcy, pseudoWISŁA. Może za 60 lat się uda..........
    • Gość: roro Apel do Cupiała IP: *.chomiczowka.waw.pl 29.09.05, 22:03
      Panie Cupiał jest pan człowiekiem biznesu - czy nie za drogo kosztuje pana to
      hobby? przecież patrżac na tych nieudaczników można dostać zawału - dno i
      KOMPROMITACJA. Jako biznesmen proponuje: Engela na zieloną trawkę , patałachów
      wysprzedać, boisko zaorać i postawić w tym miejscu parę biurowców i hoteli. I
      to jest podejście biznesowe a i proponuje zamiast piłki jako hobby grę w golfa -
      mniej stresujące mniej kosztowne i korzystne dla zdrowia,
      WISŁA ZATONEŁĄ I TAKIE SĄ FAKTY - NAJWYŻSZY CZAS POGODZIĆ SIĘ Z TYM.
      • Gość: rasta Re: Apel do Cupiała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 23:04
        albo niech sie zajmie hodowlą jedwabników - beda wieksze emocje niz z wiselki :-)))
    • Gość: sdziwiony Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:03
      Czemu Papież nie pomaga naszym piłkarzom, dziwne, czy nie?
      • slovas Re: Trwa mecz Wisła - Vitoria 29.09.05, 22:05
        On był kibicem Cracovii:)
    • Gość: LO TRAGEDIA !!!!! KOSZMAR..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:04
      • Gość: nn Re: TRAGEDIA !!!!! KOSZMAR..... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.05, 22:08
        Bhahahaha! No i strzelili! Ale nie ci co mieli strzelać!
      • Gość: LEGIA za Saganem HAHAHAHA BRAWO MAREK BRAWO!!!!!! IP: *.aster.pl 29.09.05, 22:09
        ale sie ciesze skiselka poplynela
      • Gość: gol jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeest!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 29.09.05, 22:09
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka