Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

LECH-GÓRNIK P

IP: 172.30.20.* 12.03.02, 13:39
    Witam!
    Kibiców LECHA , mam prośbę o relację obiektywną z meczu jutrzejszego jako że
    jestem kibicem Górnika chciałbym poznać obiektywne oceny z tego meczu.Myślę że
    taki klub jak Lech zasługuje na gre w ekstraklasie i cel ten już
    osiągnął.Ciekawi mnie postawa piłkarzy z Polkowic i Wasza ocena ich
    poczynań.Mam nadzieje ze zachowają status II ligowca.Pozdrawiam
    Obserwuj wątek
      • misza01 Re: LECH-GÓRNIK P 12.03.02, 15:05
        Na mnie możesz liczyć -ale na pewno nie będzie to krótka relacja.
        • Gość: guerra Re: LECH-GÓRNIK P IP: *.icpnet.pl 12.03.02, 15:17
          misza w to nie wątpię:)))
          • Gość: Cromm Re: LECH-GÓRNIK P !! IP: *.cust.poz.supermedia.pl 12.03.02, 15:31
            Chlip,chlip...chłopie ale żeś to powiedział prześlicznościowo.....Dzięki i
            obiecuję oszczędzimy Polkowice jakbyśmy tam kiedyś wpadli na "herbatę".....
            Wybaczcie po prostu sie rozkleiłem tym brakiem nienawiści........
            • Gość: Sergio Re: LECH-GÓRNIK P !! IP: *.echostar.pl 12.03.02, 15:57
              misza zawsze pisał rzetelne relacje, możesz zawierzyć jego opinii; jednak nic
              nie zastąpi obejrzenia meczu na własne oczy.
              • Gość: patryk Re: LECH-GÓRNIK P !! IP: 213.17.225.* 12.03.02, 16:44
                wrecz zapraszamy na bulgarska w celu przyswojenia sobie jak powinno wygladac
                widowisko pilkarskie,nie wiadomo tylko czy zawodnicy nie popsuja wrazenia:-)))
                pzdr
            • Gość: benek Re: LECH-GÓRNIK P !! IP: 172.30.20.* 13.03.02, 06:18
              Kolego CROOM!!!
              Z mojej strony nie ma tu krzty "cedzenia"i pewmie jak myślisz na siłe
              przypodobania się Kibicom Lecha , nie poprostu już taki jestem , po co mam
              wszczynać polemiki słowne .Wynik meczu jest dla mnie oczywisty - interesuje
              mnie postawa piłkarzy z Polkowic, czy zagrają ambitnie bo można przegrać mecz
              ale....styl w jakim się ulega to również jest ważne
              • Gość: Cromm Re: LECH-GÓRNIK P !! IP: *.cust.poz.supermedia.pl 13.03.02, 08:24
                Kolego Benek !!!!!
                Normalnie to też ja o tym myślałem...sorry za cynizm , ale taki to ja
                jestem.....Kpić jest rzeczą ludzką więc to robię z wszystkiego i wszystkich (z
                siebie też gwoli prawdy).......no a teraz skoro tak się rozpisałem, to dodam :
                do Poznania Kolego Benek,do Poznania - mecz obejrzeć !! A jak nie możemy to
                innym razem zapraszamy !! He,he

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka