Gość: kaczka Re: Malyyyysz drugi !!!!! Puchar swiata !!!!!!1 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.02, 18:39 gratulacje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radziwił Re: Malyyyysz drugi !!!!! Puchar swiata !!!!!!1 IP: 62.233.163.* 15.03.02, 19:29 gratulacje dla adama!!! (a swoją drogą "młodszy z braci hautamaekich" też ma strzał ostatnio. gratulacje takoż!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Ende gut, alles gut. IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.02, 19:37 huuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjaaaaaaaa!!!! Tak wrzeszczy moj maly. Chodzcie sie upic ....samogonem oczywiscie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radziwił Re: Ende gut, alles gut. IP: 62.233.163.* 15.03.02, 19:42 ja już puknąłem parę piwek może ktoś będzie miał samogon?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Ende gut, alles gut. IP: *.dip.t-dialin.net 15.03.02, 19:46 Gos´c´ portalu: radziwi? napisa?(a): > ja juz˙ pukna˛?em pare˛ piwek > moz˙e ktos´ be˛dzie mia? samogon?... Powiem Ci szczerze-nie mam pojecia, czy dzisiaj ktokolwiek jeszcze produkuje....A co piles?Bo ja Ganterka....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radziwił Re: Ende gut, alles gut. IP: 62.233.163.* 15.03.02, 19:50 3 żywce (what?) obejdzie się i bez samogonu. mam w domku tequile na specjalną okazję (meksykanie też mają wąsy :))))))))) cheers!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: Ende gut, alles gut. IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.02, 10:12 Gość portalu: lalka napisał(a): > huuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjaaaaaaaa!!!! > Tak wrzeszczy moj maly. Chodzcie sie upic ....samogonem oczywiscie! A wrzeszczy po polsku czy auf Deutsch? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalka Re: Ende gut, alles gut. IP: *.dip.t-dialin.net 25.03.02, 16:07 Gos´c´ portalu: Cyfra napisa?(a): > Gos´c´ portalu: lalka napisa?(a): > > > huuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjaaaaaaaa!!!! > > Tak wrzeszczy moj maly. Chodzcie sie upic ....samogonem oczywiscie! > > A wrzeszczy po polsku czy auf Deutsch? Przy mnie TYLKO po polsku. Sprobowalby szczeniak inaczej......:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ginny Re: Malyyyysz drugi !!!!! Puchar swiata !!!!!!1 IP: *.net.bialystok.pl 15.03.02, 19:40 No i ślicznie. Cieszę się!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magister Re: Malyyyysz drugi !!!!! Puchar swiata !!!!!!1 IP: 192.168.0.* 16.03.02, 12:20 Małysz wygral puchar swiata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta jedna Re: Malyyyysz drugi !!!!! Puchar swiata !!!!!!1 IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 21:10 PPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHH HHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ADAŚ - kocham cię!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
rewelacyjny A mi wisi ten jego puchar..... czy to zle? 20.03.02, 21:15 A mi wisi ten jego puchar..... czy to zle? Musze isc do spowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jasiu Re: A mi wisi ten jego puchar..... czy to zle? IP: *.toya.net.pl 23.03.02, 09:56 rewelacyjny napisał(a): > > A mi wisi ten jego puchar..... czy to zle? > Musze isc do spowiedzi? Niech Ci dalej zwisa,jak nie masz nic innego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cyfra Re: A mi wisi ten jego puchar..... czy to zle? IP: *.dip.t-dialin.net 23.03.02, 10:18 rewelacyjny napisał(a): > > A mi wisi ten jego puchar..... czy to zle? > Musze isc do spowiedzi? Raczej do dawnego komietu KC czyli,smierdzacej,judaszowskiej,zlodziejskiej SLD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yatzec Re: A mi wisi ten jego puchar..... czy to zle? IP: *.pultusk.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 10:55 Gość portalu: Cyfra napisał(a): > rewelacyjny napisał(a): > > > > > A mi wisi ten jego puchar..... czy to zle? > > Musze isc do spowiedzi? > > Raczej do dawnego komietu KC czyli,smierdzacej,judaszowskiej,zlodziejskiej SLD! > !! Syfra wszystko kojarzy z polityką. I to tą robioną przez Żydo-komucho-masonów i volksdeutchów. Ale spuszczam wodę i ad rem. Pana Tajnera też należałoby spuścić a nieloty zagonić do roboty. Gdzie się podział ten genialny psychoterapeuta, który ponoć "odblokował" Małysza? Na innych nie ma sposobu? Wystarczyło, żeby Pochwała spadł - to przecież ryzyko zawodowe - a reszta już w pory ze strachu narobiła. Uważam, że pan Tajner, jegoświta, a również reszta załoganów z nartami łapią się przy Małyszu na krzywy ryj. On ma talent, więc i tak będzie dobrze skakał, i tak. Czy to z Tajnerem, czy bez niego. Uważam też, że Małysz powinien wrócić do swego poprzedniego trenera, kóry nauczył go skakać. Niech też sie załapie na kasę, póki czas. Jemu się to najbardziej należy. A reszta towarzystwa niech popróbuje na nartach wodnych. Spada się z niższej wysokości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yatzek Re: A mi wisi ten jego puchar..... czy to zle? IP: *.pultusk.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 16:54 Uzupełnienie do poprzedniego: Właśnie przeczytałem, że Koionkoski jest do wzięcia! PZN-u nie stać, więc proponuję zrzutkę dla dobra Małysza i spółki. Kto za? Odpowiedz Link Zgłoś