Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Zmiany w Astorii

IP: *.man.bydgoszcz.pl 16.07.04, 18:12
    Słabęcki niech ci tylko coś przypomne- mecz Astoria-Unia/Wisła z zeszłego
    sezonu. Tam "grubas" jak go nazywacie Mike Ansley (przez np innych
    nazywany "IRON MIKE")w wieku 37 lat rozbił w duecie z Brandunem Hugsem
    wasz "dream team" zlożny z tak zwanej "opcji białoruskiej" Powiedz prosze co
    by szkodziło Astorii zaangażowac tak doświadczonego i ogranego gracza???
    Podejrzewam ,że nie rząda wielkich pieniędzy a serce do gry to ma ogromne.
    Podobno czlowiek sie uczy na błędach,ale jak widać działaczy i trenerów Asty
    to nie dotyczy. A jak słysze o młodym obiecującym koszykarzu z Białorusi
    (taki Skele 2) to mi sie nóż w kieszeni otwiera. To w Bydgoszczy i w ogóle w
    Polsce nie ma utalentowanych koszykarzy (pomijam takie gwaizdy jak Arabas ;-
    ) )?? A pragne przypomnieć jeszcze jeden mecz "dream teamu" ,a mianowicie
    mecz ze Spójnią -> mam nadzieje ze to takiego wstydu zespół z
    waszą "koncepcją" nie doprowadzi i ze Panom koszykarzom będzie sie chciało
    troszke pobiegać za piłką w tym sezonie.
    Obserwuj wątek
      • Gość: Maciej1975 Re: Zmiany w Astorii IP: 212.122.215.* 16.07.04, 21:22
        Ten caly zarzad powinno sie wypieprzyc na Marsa.Zamiast kontraktowac
        doswiadczonego zawodnika ktory wiadomo jak gra to sie zastanawiaja.Moze i gosc
        ma 37 lat ale pokazal w poprzednim sezonie ze gra super i jest bardzo
        uniwersalnym graczem(zbiorki,srednia punktow).Obysmy sie w tym sezonie srodze
        nie zawiedli bo jak na razie to za rozowo to nie wyglada.Pozdrawiam wszystkich
        fanow koszykowki w Bydzi!:)
        • Gość: jedynynormalny Re: Zmiany w Astorii IP: 81.15.220.* 16.07.04, 22:17
          jak ci sie noz w kieszeni otwiera to uwazaj zeby ci fujary nie ucial!!! nie
          dociera do was ze nie pasuje do koncepcji?!!! sa zawodnicy szybcy i skuteczni
          zwlaszcza w kontrach (Marcus Smallwood), a do tego mlodzi i swiezi i sa
          zawodnicy skuteczni, ale powolni (Ansley), ktorzy swietnie graja w
          kontrolowanej koszykowce Unii/Wisly, a u nas po 2 kwartach byliby wypompowani
          jak staruszki po wyjsciu z burdelu!!! poza tym chyba zle czytacie ten
          artykul...kontrakty kilkusezonowe...jak masz kontrak na 2 lata albo chociaz 1+1
          to grasz bo ten klub cie karmi, a jak masz jednoroczna umowe jak rok temu to
          sie obijasz bo nie robi ci rozicy jak sie skonczy sezon, ty i tasz sie
          wyprowadzasz!!! czaicie ta roznice?!!! nie mowie ze napewno bedzie lepiej, ale
          na razie nie znacie ani jednego nazwiska wiec nie ma co komentowac....a mowi
          sie m-in. o Smallwoodzie, Szybilskim i Respercie....to oczywiscie spekulacje,
          ale jakies tego podstawy musza byc....pozdrawiam!
      • aniusia_happy Re: Zmiany w Astorii 18.07.04, 02:54
        Nie wiem... ale jak slysze ze Dante ma od nas odejsc to mi sie slabo robi...
        kto inny bedzie gral tak jak on... qrcze i to jeszcze do slaska... buuuu...
        dlaczego tam??? bo oferuja mu wiecej kasy??? bo bardziej prestizowy zespul???
        bo lepiej graja??? niech sie odczepia od naszego Swansona!!! maja przeciez
        swojego Greera!!! nie potrzebny im jest Dante... On jest potrzebny Astorii!!!
        Kibicom i druzynie!!! a co do reszty to ciesze sie ze Bajdakow zostaje i
        Arabas... co do Wiekiery mam mieszane uczucia... heh zobaczymy... pozdro... papa
        • Gość: pomorzanin Re: Zmiany w Astorii IP: 81.15.220.* 18.07.04, 09:59
          Lynn Greer jest zawodnikiem Dynama Moskwa...a Dante ma oferty ze Śląska i
          Anwilu i nie ma nic dziwnego że odchodzi tam, gdzie może się rozwijać i więcej
          zarabiać......

DANTE, RESPECT!
          • aniusia_happy Re: Zmiany w Astorii 18.07.04, 11:37
            Greer w Moskwie !!! jejku nie wiedzialam... zbyt dlugo mnie w domku nie bylo :)
            ale mimo tego i tak nie chce zeby Dante odszedl!!! :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka