Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Szukam partnera/ki Wrocław

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 26.02.07, 10:10
    Chciałabym dopiero zacząć przygodę ze ścianką i poszukuje kogoś kto by mnie
    jakoś wprowadził, poradził, kogoś kto się już troszkę zna i byłby na tyle
    cierpliwy i chętny. Mam 25 lat. Ze swojej strony oferuję dozgonną wdzięczność
    i "partnerowanie".
    Ewa
    Obserwuj wątek
      • cleq Re: Szukam partnera/ki Wrocław 03.03.07, 21:04
        Jeśli miałabyś ochotę możesz dołączyć do naszego dwu osobowego teamu. Obecnie
        chodzimy na ściankę w czwartki, ale może damy radę częściej.Wspinamy się od
        ponad pół roku tak więc wyczynowcami nie jesteśmy (ale ciągle robimy postępy).
        Jakbyś się zdecydowała to daj znać na forum i jakoś się skontaktujemy.
        • Gość: Ewa Re: Szukam partnera/ki Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.07, 11:06
          Ok, chętnie dołączę do was, jak można się z wami skontaktować?
          • cleq Re: Szukam partnera/ki Wrocław 05.03.07, 18:32
            podaj mi swój adres @ to wyślę Ci na niego mój nr tel
            • Gość: Ewa Re: Szukam partnera/ki Wrocław IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.03.07, 08:54
              eve81@gazeta.pl
      • Gość: Tamas Re: Szukam partnera/ki Wrocław IP: *.as.kn.pl 05.03.07, 00:08
        Witaj z miłą checią podejmę się tego zadania:) wiesz gdzie mnie szukać...
        zaczniemy może od ścianek na Robotniczej...

T.
        • Gość: R. Re: Szukam partnera/ki Wrocław IP: *.ikb.de 24.04.07, 09:49
          Hej,
          co prawda nie jestem Ewą, ale bardzo chciałabym nauczyć sie wspinania. Niestety
          nie znam nikogo kto mógłby mnie wprowadzić w ten świat...

pozdrawiam i proszę o kontakt
          gunia27@poczta.fm
      • Gość: Magda Re: Szukam partnera/ki Wrocław IP: *.dhcp-docsis.net.tomkow.pl 23.10.14, 15:43
        Cześć,

czy dalej szukasz kogoś do wspinaczki? Chciałabym zrobić kurs wspinaczkowy we wro, ale nie mam partnera :)
        • 40mario Re: Szukam partnera/ki Wrocław 18.11.14, 22:10
          Szukam partnera/ki do wspinaczki na ściance we Wroc. e mail : kot-2@o2.pl Pozdrawiam:-)
        • Gość: Kamil Re: Szukam partnera/ki Wrocław IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.14, 12:21
          Hej czy juz znalazłaś partnera/partnerkę do kursu wspinaczki? Jezeli nie to odezwij się k.kolesnik@prokonto.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka