Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Gościniak: zła atmosfera w zespole

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 15:55
    >Z minuty na minutę, z akcji na akcję grali coraz lepiej, nabierali pewności i
    wiary w siebie - dodał polski szkoleniowiec.

Kurcze jak to jest, że często z Polską reprezentacją wszyscy się tak rozkręcają???
    Obserwuj wątek
      • Gość: kasiah Re: Gościniak: zła atmosfera w zespole IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 16:06
        nie wiem co sie z nimi dzieje zauwazylam ze po dwoch pierwszych przegranych
        meczach zchodzili z boiska z usmiechem zawsze na najwiekszych imprezach dajemy
        plame no coz moze sie zmobilizuja zauwazylam jeszcze ze nie tylko zawodnicy
        popelniaja bledy ale takze trener Gosciniak nie zawsze podejmuje dobre decyzje
        sadze ze gdy podszkolil zawod. w serwach zapomnial o reszcie jak np. bloku
        ktory kiedys mielismy dobry ale nadal na nich licze i nie opuszcze ich w
        trudnych chwilach
      • Gość: Autor Francuzi znakomicie ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.04, 16:07
        Może ja nie widziałem dokładnie, ale gdzie oni grali znakomicie ???? Może na tle polskich małych rycerzyków z drewnianym mieczykiem grali znakomicie, ale nie na tle innych !!!! jak widziałem te "pykniecia" zamiast serwów, które nasi nie potrafili nawet odebrać, a jak już odebrali to nie potrafili skończyć, to mnie aż krew zalewała ! Widać, że to zespól lepszy tylko od Tunezji i teraz też widać, że lepszy od naszych gwiazdeczek w aktualnej formie. W sobote z taką gra to nawet Tunezja może nam dokopać ! Czego zreszta zyczę sobie, bo z taką gra nie zasługuja nawet na grę w cwierćfinale, gdzie natąpi totalna kompromitacja !!!! To jakiś, k... mac klub osiedlowy siatkówki, a nie reprezentacja Polski ! Wagner powiedział by jeszcze gorzej ode mnie.
      • Gość: Maestro Re: Gościniak: zła atmosfera w zespole IP: *.proxy.aol.com 19.08.04, 16:07
        ,,Szlak moze trafic,, jak sie slucha tych bezradnych wypowiedzi.
        Zenada !!!!!
      • Gość: Przemo Re: Gościniak: zła atmosfera w zespole IP: *.zabrze-wolnosci.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 16:11
        Bo nasi się często skręcają. Z Grekami było w ME w pierwszym meczu 3:0, potem z
        Niemcami w Niemczech w eliminacjach olimpijskich 3:2(po dobrych meczach).
        Początek doskonały a potem zawsze kompromitacja. Pamiętacie mecze z Rosją i
        Bułgarią - teraz dzieje się z nimi to samo.Wydaje mi się, że oni są
        przygotowani nie do turnieju ale do jednego meczu.
      • Gość: magoo odchodzę od zmysłów - ja, albo S.G. IP: *.bielsko.msk.pl 19.08.04, 16:14
        "Dzisiaj chciałem dać szansę rezerwowym. Chciałem, by pomogli kolegom
        spróbowali odwrócić losy meczu. Niestety nic z tego wyszło, bo zmiennicy
        zawiedli."

On chyba zmysly postradał / przepraszam za to okreslenie/
        A jak mialo wyjść jak zostawali wpuszczeni na kilka piłek i to jeszcze z tą
        świadomością, że za chwilę i tak będą zdjęci. Aż się nie chce wierzyć, że
        Stasiu kiedyś grał w siatkówkę
      • Gość: jambra do Panów siatkarzy reprez. Polski w likwidacji IP: *.legnica.sdi.tpnet.pl 19.08.04, 20:17
        jest to smutne , ale z premedytacja nie ogladałem ostatniego meczu ( dla
        zachowania równowagi psychicznej) , uznałem że Panowie nie zasłużyli na to abym
        dla ich dopingowania poświęcił swój czas, proszę mi tylko powiedzieć jak mam
        wasze postępowanie wyjaśnić mojemu 9-cio letniemu synowi z którym jeździliśmy
        na większośc meczy LŚ na drugi koniec Polski aby na zywo wspomóc Was jak widać
        bez sensu.... rozjedźcie się do swoich klubów, zbierajcie na emeryturki, bez
        wzniesienia się choc raz na wyżyny, tylko błagam ani słowa więcej o waszych
        problemach mentalnych, jesteście dorosłymi ludźmi, którzy choc raz powinni
        przyjąc odpowiedzialnośc za swoje postępowanie
        • Gość: jo WAGNER POWIEDZIAL.........i mial racje.....a na IP: *.cable.mindspring.com 19.08.04, 23:37
          dodatek ten gosciniak.......czyz on ma oczy w dupie????!!!!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka