Dodaj do ulubionych

ALE KOGO ????? .....

03.05.07, 01:58
Gdybym chciał usunąć prezydenta mógłbym go po prostu zastrzelić .
Dlaczego nie napisano , komu danoby to stanowisko po ewentualnej czystce ?
Wcześniejsze wybory ? .... nie jestem pewien , czy to ma sens , PiS do końca
kadencji pogrąży się tak, że kolejne wybory będą bułką z masłem dla moich
faworytów .
Obserwuj wątek
    • malaszaramysz PiS do końca kadencji pogrąży NAS tak,że nie 03.05.07, 08:04
      będzie komu kaczego guana posprzątać.Wszyscy zwieją z tego bagna.
      Z tego co wiem,to w polskim prawie nie ma kary śmierci więc propozycja odpada:-)
      Nawet Miś Uszatek będzie lepszym prezydentem więc problem odpada.
      • taziuta Re: PiS do końca kadencji pogrąży NAS tak,że nie 03.05.07, 08:25
        malaszaramysz napisała:

> Nawet Miś Uszatek będzie lepszym prezydentem więc problem odpada.

Jeszcze lepsza byłaby ekipa Kubusia Puchatka. Tam jest parę fajnych postaci!
        Np. z prosiaczka zrobimy ministra spraw zagranicznych!
        Bez trudu pobije dzisiejszą panią "minister"... :-)
        • wolny_nick Re: PiS do końca kadencji pogrąży NAS tak,że nie 03.05.07, 09:49
          I komu ten kit? Przecież to oczywiste, że chodzi wam o kwacha i całą jego sforę
          esbeckich pomiotów.
          • 3promile Re: PiS do końca kadencji pogrąży NAS tak,że nie 03.05.07, 09:55
            Jeżeli dla ciebie jest oczywiste, że nie ma innej alternatywy niż Kaczor albo
            Kwach, to gratuluję intelektualnego rozmachu...
            • wolny_nick Re: PiS do końca kadencji pogrąży NAS tak,że nie 03.05.07, 09:56
              3promile napisał:

> Jeżeli dla ciebie jest oczywiste, że nie ma innej alternatywy niż Kaczor albo
              > Kwach, to gratuluję intelektualnego rozmachu...

No bo jakoś was nie widziałem, gdy sfora esbecka kwacha, rozkradała Polskę.
              Pasowało wam widać.
              • 3promile Re: PiS do końca kadencji pogrąży NAS tak,że nie 03.05.07, 09:58
                Skoro "nie widziałem", to "wam pasowało" - tym razem olśniewająca implikacja.
                Wysil się trochę, bo uznam cię za trolla.
                • wolny_nick Re: PiS do końca kadencji pogrąży NAS tak,że nie 03.05.07, 10:01
                  3promile napisał:

> Skoro "nie widziałem", to "wam pasowało" - tym razem olśniewająca implikacja.
                  > Wysil się trochę, bo uznam cię za trolla.

Bedę zaszczycony, gdy uznasz mnie za trolla. Skoro widzę wpisy osób, których za
                  trolli nie uznajesz, to ja poproszę.
                  • sclavus Re: PiS do końca kadencji pogrąży NAS tak,że nie 03.05.07, 13:18
                    wolny_nick napisał:

> 3promile napisał:
                    >
                    > > Skoro "nie widziałem", to "wam pasowało" - tym razem olśniewająca implika
                    > cja.
                    > > Wysil się trochę, bo uznam cię za trolla.
                    >
                    > Bedę zaszczycony, gdy uznasz mnie za trolla. Skoro widzę wpisy osób, których
                    za
                    > trolli nie uznajesz, to ja poproszę.

spaś się zatem trollu - już masz papkę zamiast mózgu... a to by znaczyło, że
                    jesteś strracony dla społeczeństwa... (jeśli wiesz, co to jest społeczeństwo)
                    ofkuz!
              • alistair-p Re: PiS do końca kadencji pogrąży NAS tak,że nie 03.05.07, 10:31
                A konkretnie co ukradli?
              • mietowe_loczki Re: PiS do końca kadencji pogrąży NAS tak,że nie 03.05.07, 11:27
                wolny_nick napisał:

> No bo jakoś was nie widziałem, gdy sfora esbecka kwacha, rozkradała Polskę.
                > Pasowało wam widać.

A co TY robiłeś, jak lewacka sitwa rozkradała Polskę? Portal Agory działa już
                od paru dobrych lat, jestem w nim prawie od samego początku. Nie widziałam
                żadnej akcji obywatelskiej, żadnego społecznego sprzeciwu, który byłby wyrażany
                na tych forach, lub innych, w jakiś zorganizowany sposób, i który sprzeciwiałby się machlojom lewicy. Widziałam za to posty na cześć Michnika et consortes pisane przez osoby, które są teraz Wielkimi Lustratorami bezlitośnie grzebiącymi
                w przeszłości innych.

Natomiast jeżeli portal Agory cię brzydził, czemu niewątpliwie dajesz wyraz pisując w nim ..., zawsze można było wykupić sobie domenę gdzie indziej
                i walczyć z "lewackim pomiotem".
      • wolny_nick Re: PiS do końca kadencji pogrąży NAS tak,że nie 03.05.07, 09:52
        malaszaramysz napisała:

PiS do końca kadencji pogrąży NAS tak,że nie będzie komu kaczego guana posprzątać

I tu się wyjatkowo z wami zgadzam, bo tu wychodza wasze obawy. Zostaniecie
        pogrążeni raz na zawsze. Już nigdy żaden esbecki kolaborant nie będzie w
        wyborczej za autorytet robił. Ba, cała wyborcza runie na pysk. Macie rację -
        bójcie się.
        • malaszaramysz Biedaku,spisiałeś do końca 03.05.07, 10:23
          Wyciągnij tych agentów spod łóżka, komuchów z szafy i przestań się moczyć w
          nocu a jak nie to do psychiatry.
          • sclavus Re: Biedaku,spisiałeś do końca 03.05.07, 13:21
            malaszaramysz napisała:

> Wyciągnij tych agentów spod łóżka, komuchów z szafy i przestań się moczyć w
            > nocu a jak nie to do psychiatry.

sPiSiał się... trzebaby mu jakie pampersy założyć... bo cieknie i cuchnie :|
          • pik_nick Re: Biedaku,spisiałeś do końca 03.05.07, 17:06
            malaszaramysz napisała:

> Wyciągnij tych agentów spod łóżka, komuchów z szafy i przestań się moczyć w
            > nocu a jak nie to do psychiatry.

Po co!? Przeciez mi się podoba! To wy macie jakieś problemy.
            • alistair-p Re: Biedaku,spisiałeś do końca 03.05.07, 17:43
              I tu jesteś w błędzie,nasze działanie jest czymś co lubimy robić.Nawet pomożemy
              tobie jak o to poprosisz i to z prawdziwą przyjemnością.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka