Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"?

26.08.04, 10:31
    Pytam, bo meczu nie oglądałem. Tak się jednak wyraził redaktor Szczepłek w
    pomeczowym komentarzu na antenie TVN. Ja zdecydowałem się we wczorajszy
    wieczór na "konkurencyjny" mecz siatkarzy, którzy też przerżnęli zgodnie z
    planem. Niby nie przynieśli wstydu, a i tak jako jedyni przegrali w
    ćwierćfinałach do zera i praktycznie bez walki. Wypisz, wymaluj, Wisełka w
    potyczkach z Realem. Porażkę miała wypisaną na twarzy, jak wielu naszych
    sportowców-turystów na olimpiadzie w Atenach :-)
    Obserwuj wątek
      • Gość: duch olabogi Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 10:32
        no tak, wszystkie palanty wychodza z dreczonych depresja nor...
        • h.olender Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? 26.08.04, 10:42
          Gość portalu: duch olabogi napisał(a):

> no tak, wszystkie palanty wychodza z dreczonych depresja nor...

A co ty ciągle mi tu wyjeżdżasz z "depresją", PEDALE. Masz jakąś obsesję???
          • Gość: duch olabogi Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:26
            walnij sie tulipankiem to tym zadepresionym lbie...
            • h.olender Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? 26.08.04, 11:31

> walnij sie tulipankiem to tym zadepresionym lbie...

Chrzań się, debilu! Nie zaśmiecaj swoimi wymiocinami moich wątków!
              • Gość: duch olabogi Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:39
                chodzi ci o te idiotyzmy, ktora wypisujesz?

Palantow tepie i tyle
                • h.olender Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? 26.08.04, 11:47
                  Na moim wątku jesteś tylko "gościem". Nie świadczy dobrze o twojej kulturze,
                  jeśli na powitanie wyzywasz gospodarza od "palantów". Tak że spadaj z mojego
                  wątku. Ogłaszam cię tu persona non grata! Nie będę więcej odpowiadał na twoje
                  bluzgi. Bo żadnej dyskusji merytorycznej nie zauważyłem.
                  • Gość: duch olabogi Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 11:55
                    sam jestes tulipanek non grata... z toba, merytorycznie? a o czym? O
                    schorzeniach deprsyjno - maniakalnych? sorki, kozetka zajeta, lezy na niej moj
                    pies...
                    • h.olender Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? 26.08.04, 11:58
                      olaboga, odpowiem ci równie "dowcipnie".
                      Niepotrzebnie samowolnie przerwałeś leczenie psychiatryczne...
                      • Gość: duch olabogi Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 12:16
                        I to ma byc rownie dowcipnie?

Twoj dowcip jest rownie zdepresialy jak tzw. powazne - pozal sie Boze -
                        posty....

depresja narasta...
                        • h.olender Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? 26.08.04, 12:58
                          olaboga, twój "dowcip" jest jeszcze bardziej ciężki niż niemiecki...
                          Wracaj do czubków, wariacie!
                          • olaboga1 Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? 26.08.04, 13:19
                            w porownaniu do twojego sadystycznego maltretowania jezyka polskiego
                            zdepresialym umyslem - moje posty to czysta poezja, tulipanku jeden....
                            • h.olender Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? 26.08.04, 14:45
                              olaboga1 napisał:

> moje posty to czysta poezja, tulipanku jeden....

Gratuluje dobrego samopoczucia. Pisalem juz jednak, ze nie zycze sobie, abys
                              zasmiecal moje watki swoja wyrzygana "poezja".
                              Czy to jest tak trudne do zrozumienia dla takiego jak ty cwiercinteligenta?
                              • Gość: duch olabogi Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 00:51
                                Podstawowy problem z grafomanem jest taki: zabij go celna plenta dziesiec razy
                                a ten i tak tego nie zauwazy... no i co ja mam robic? Na talarki depresja
                                tracanego siekac? Czy sprawic, zeby jego podroby opuscily jego doczesna
                                cielesnosc - co by muchy mialy uzywanie, znaczy: jeszcze wieksze uzywanie niz
                                maja teraz?

Tulipanek, ty juz zginales. Dotarlo wreszcie do tego twojego kwieciem
                                odurzonego acz tepego lba? Spadaj.
                                • h.olender Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? 27.08.04, 07:26
                                  olaboga, już trzeci raz cię proszę, abyś się łaskawie wyniósł z mojego wątku.
                                  Czy to w końcu trafi do twojego zakutego łba?

Spadaj, zidiociały śmieciu-grafomanie!
                                  • Gość: duch olabogi Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 08:59
                                    Tulipanku depresja tracony... no pozal sie Betty, no moze ona jakas blokade
                                    zalozy zeby ten zly Olaboga nie mieszal w twoich pracowicie wydzierganych
                                    watkach...

ja juz spotakalem wiele tulipankow - one byly biale, czerwone, rozowe,
                                    postrzepione oraz wiele innych - ale tulipanka - depresiaka - masochisty
                                    jeszcze nie spotkalem i to jest dla mnie nowe, fascynujace doswiadczenie, no
                                    bij go, no z blotem mieszaj, no udowadniaj mu, tulipankowi, ze jest palantem a
                                    ten nic tylko nadstawia drugi policzek... cholera juz reka boli od zadawania
                                    ciosow, ale nic to, jakos przezyje... masz tulipanek pecha, no bo ja jestem na
                                    wojennej sciezce przeciwko palantom, ktorym sie wydaje, ze jak glupoty wypisuja
                                    na internecie to nic im za to nie grozi... nie wiem jak jest gdzie indziej, ale
                                    tutaj na takich palantow czeka zawsze do uslug olaboga...

ty se tulipanek moze lepiej bloga zaloz, tam se bedziesz wypisywal swoje
                                    pierdoly a juz to takie, ze wisla nie traktuje LM powaznie no bo nie kupila
                                    Owena... i inne pierdoly tez se mozesz w blogu wypisywac, i swoje depresje tam
                                    mozesz pielegnowac.... a co najwazniejsze - nikt ci zadnego wpisu w blogu nie
                                    bedzie mogl zrobic... spadaj wiec tulipanek do bloga...

no chyba ze wolisz pielegnowac swoj masochizm... no to ja jestem zawsze do
                                    uslug :PPPP
                                    • h.olender Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? 27.08.04, 09:43
                                      olaboga, strasznie z ciebie uparte bydlę. Skąd się tacy właściwie biorą?
                                      Po raz czwarty proszę cię, abyś wyniósł się z mojego wątku, palancie.
                                      Widzę, że należysz do tych nędznych kreatur, które wypraszane drzwiami, wracają
                                      za chwilę oknem. Miejże choć trochę honoru, bydlaku!
                                      Jesteś zwykłym durniem i chamem.

---
                                      Mądrej głowie dość dwie słowie
                                      • Gość: duch olabogi Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 09:49
                                        znowu ty, tulipanku? Przeciez juz nie pachniesz tylko smierdzisz nielogicznym
                                        rozkladem...
                                        • h.olender Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? 27.08.04, 12:34
                                          olaboga, o takich plugawych typach jak ty mówi się:
                                          "Napluj KURWIE w twarz, to powie, że deszcz pada!"

Błagam cię po raz piąty: Zjeżdżaj z mojego wątku, CWELU!
                                    • h.olender Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? 27.08.04, 12:44

> no bij go, no z blotem mieszaj, no udowadniaj mu, ze jest palantem a
                                      > ten nic tylko nadstawia drugi policzek... cholera juz reka boli od zadawania
                                      > ciosow, ale nic to, jakos przezyje...

olaboga, dałeś tu bardzo trafną charakterystykę twojej plugawej osobowości.

---
                                      Napluj kurwie w twarz, to powie, że deszcz pada
                                • h.olender Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? 27.08.04, 12:40

> zabij go celna plenta dziesiec razy

Celną "płentą", powiadasz :-)
                                  A może jednak puentą albo pointą. Obie formy są poprawne.
                                  olaboga, zapisz się na korepetycje z języka polskiego na poziomie piątej klasy
                                  szkoły podstawowej.
                                  Nie kalecz języka polskiego błędami ortograficznymi, analfabeto.
                                  • Gość: duch olabogi Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 13:11
                                    tulipanek - gladiatorek co za literowke jak za lodyzke lapie... i jak sie
                                    pryncypialnie odgryza!!!!!!!!!

facet, zapusc sie korzonkami w jakas sterte zjelczalego kompostu, na kilka lat
                                    najlepiej, moze tego, no, intelektu troche ci przybedzie... i nie dotykaj w tym
                                    czasie trzesacymi sie lodyzkami klawiatury komputera... wyswiadch te przysluge
                                    ludzkosci, please... i sobie - przynajmniej nie bedziesz sie kompromitowal...
                                    • Gość: duch olabogi Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 13:17
                                      klinga rapiera ginie w tej tulipankowej depresji jak w cuchnacej bryji, az po
                                      rekojesc... chyba widly wezme... albo plyn do chwastow dozynania...
                                      • h.olender Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? 27.08.04, 13:45
                                        olaboga, jedyne co moge ci poradzic: zapisz sie do jakiegos dobrego specjalisty
                                        z duzym doswiadczeniem w zakresie leczenia obsesji, fobii i manii
                                        przesladowczych. Bo jakis mlody psychiatra po Akademii Medycznej z pewnoscia
                                        nie da sobie rady z twoim, tak trudnym przeciez, przypadkiem.

---
                                        Napluj kurwie w twarz, to powie, ze deszcz pada
                                    • h.olender Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? 27.08.04, 13:50

> tulipanek - gladiatorek co za literowke jak za lodyzke lapie...

Nie za "literowke", lecz za byka ortograficznego, jelopie.

---
                                      • olaboga1 Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? 27.08.04, 14:34
                                        tulipanek - miodek - zdepresialy co sie literowki jak tonacy brzytwy chwyta...
                                        zabijaj go, kop go, maltretuj a ten tylko drugi policzek nadstawia... musze
                                        przyznac, ze ciekawsze dyskusje prowadzi sie np. z krowa...
                                        • h.olender Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? 27.08.04, 14:38
                                          olaboga1 napisał:

> musze przyznac, ze ciekawsze dyskusje prowadzi sie np. z krowa...

Musze ci przyznac racje. Jestes jak stare zaschniete lajno na krowiej dupie,
                                          ktorego nie sposob sie pozbyc.

Prosze cie po raz szosty. Spadaj z mojego watku, smierdzielu.

---
                                          • olaboga1 Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? 27.08.04, 16:56
                                            Droga wegetatywna roslinko ukwiecona! sprawdz na jakim podlozu wegetujesz bo -
                                            mowiac delikatnie - nijakiego splendoru ono ci nie przynosi. A o sobie dajesz
                                            swiadectwo najlepsze uzywajac takich slow jak:

PEDAL
                                            wymiociny
                                            wyrzygany
                                            śmieć
                                            bydle
                                            kurwa
                                            zaschniete lajno itd.

Wnosze wiec, ze wegetujesz na kupie naturalnego obornika, na ktora rzygaja
                                            jakies osoby dziwnego autoramentu, ktore tuz obok ciebie uzywaja z kurwami, od
                                            czasu do czasu odwiedza sie krowa i swoja wydzielinowa substancja brudzi ci
                                            kwitostan, a pozniej toto obsycha i zamienia sie na tobie w zascniete lajno...

doradzam wiec przekroczenie pierwszego progu ewolucji - no ja wiem, to bedzie
                                            dla ciebie bardzo bolesne - wyciagniecie korzonkow
                                            z tej cuchnacej bryji w ktorej przebywasz i zmiane miejsca na czesciej przez
                                            slonko naswietlane, moze ci wtedy ta depresja w koncu minie...

to taka altruistyczna rada, bo generalnie w jakim oborniku sie tarzasz - malo
                                            mnie to obchodzi...
                                            • h.olender Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? 27.08.04, 22:25
                                              olaboga1 napisał:

> PEDAL
                                              > wymiociny
                                              > wyrzygany
                                              > śmieć
                                              > bydle
                                              > kurwa
                                              > zaschniete lajno itd.

To były tylko odpowiedzi na twoje chamskie zaczepki typu:
                                              palant
                                              zdepresiały łeb
                                              idiotyzmy
                                              schorzenia depresyjno-maniakalne
                                              grafoman
                                              pierdoły
                                              masochizm
                                              śmierdzisz rozkładem

Powtarzam ci po raz siódmy, skurwysynie. Zjeżdżaj z mojego wątku!

---
                                              • Gość: Bonhart Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.04, 23:02
                                                Brawo panowie! Coz za powalajacy poziom dyskusji! Prosimy o jeszcze!!!
                                                • Gość: duch olabogi Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 00:38
                                                  a ty co sie czepiasz? Jak chcesz cywilizowac palanta to prosze bardzo - zastap
                                                  mnie...
                                                  • Gość: Bonhart Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 11:47

> a ty co sie czepiasz? Jak chcesz cywilizowac palanta to prosze bardzo -
                                                    zastap
                                                    > mnie...

Acha, znaczy - masz zyciowa misje. No nic, w sumie fajnie, jak ktos znajdzie
                                                    swoj cel w zyciu. Wiec nie przeszkadzam.

PS> Drodzy forumowicze, zamowcie im wizyte u lekarza.
                                                • h.olender Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? 28.08.04, 10:27
                                                  Gość portalu: Bonhart napisał(a):

> Brawo panowie! Coz za powalajacy poziom dyskusji!

Staram się, jak mogę, aby dorównać "poziomem" temu psycholowi. Uczepił się jak
                                                  rzep psiego ogona, chociaż prosiłem go już dwa dni temu, aby nie zaśmiecał
                                                  mojego wątku swoimi fekaliami. Powtarzałem mu to już siedem razy, ale nie
                                                  dociera to jego zakutego łba. Ale ja też jestem "cierpliwy". Powtórzę jeszcze
                                                  sto razy, jeśli będzie taka potrzeba.
                                                  Chamstwu trzeba się przeciwstawiać - siłą i godnością osobistą.

• Gość: duch olabogi Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 11:44
                                                    tulipanek, ty mie masz co dorownywac, ty ponad wszelkie dopuszczalne poziomy
                                                    upadles przeciez...
                                              • Gość: duch olabogi Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 00:54
                                                palant - a jak inaczej nazwac goscia, ktory wmawia Wisle zeby kupowala graczy
                                                za wiele milionow dolarow skoro wie jaki jest budzet klubu? No jestes roslinko
                                                palantem i tyle. Taka prawda.
                                                zdepresialy leb - no tylko zdepresialy leb mogl wymyslic takie pomysly jw.
                                                Prawda? Ergo: jestes zdepresialym lbem.
                                                idiotyzmy - jw.
                                                schorzenie depresyjno - maniaklane - jak wyzej, tylko maniak moze doradzac
                                                klubowi o budzecie wisly zeby kupowala graczy wartycz kilka jej rocznych
                                                budzetow...a wiec cierpisz na schorzenie depresyjno - maniakalne i tyle. Taka
                                                prawda.
                                                grafoman - no bo jestes grafomanem.
                                                pierdoly - no bo piszesz pierdoly.
                                                masochizm - no bo silowanie sie na slowa z olaboga to dowod masochizmu i tyle.
                                                smierdzisz rozkladem - przypominam, ze chodzilo o rozklad logiczny - no bo
                                                facet, ktory pisze pierdoly, jest palantem, grafomanem a na dodatek siluje sie
                                                z olaboga na slowa - musi cierpiec na totalny rozklad logiczny i tyle.

A poza tym powinienes byc mi wdzieczny. zupelnie bezplatnie odwalam robote
                                                twojego shrinka. No bo uswiadamiam ci na jakiego rodzaju cierpisz schorzenie.
                                                Twoj shrink ma ulatwione zadanie no bo ma juz tylko wyprowadzic cie z tego syfu
                                                w miare bezbolesnie...

Ty wiesz ile by cie kosztowala analiza twoje schorzenia gdyby olaboga ci nie
                                                pomogl? Ale piwa z toba napije sie wylacznie korespondencyjnie. Tylko nie
                                                przysylaj tego holenderskiego syfu. Jedz do NIemiec po kontener prawdziwego
                                                piwa...
                                                • h.olender Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? 28.08.04, 10:38
                                                  olaboga, nie wiem, na jakie schorzenia psychiatryczne cierpisz, ale twój stan
                                                  nie rokuje nadziei na szybką poprawę. Tu nie pomoże żaden lekarz. Gdybyś
                                                  mieszkał - jak ja - w Holandii można byłoby wobec ciebie zastosować eutanazję.
                                                  Byłoby to z dużym pożytkiem dla ludzkości, a zwłaszcza forum sportowego, które
                                                  z uporem maniaka zalewasz swoimi fekaliami.
                                                  Twoje mendzenia nikogo tu naprawdę nie interesują. Już nawet kibice Wisły
                                                  wyrażają zniesmaczenie twoim poziomem dyskusji.
                                                  Brniesz maniakalnie dalej ze swoimi postami pełnymi "poezji klozetowej".
                                                  Nie wiem, co chcesz tu jeszcze w ten sposób udowodnić. Bo to, że jesteś upartym
                                                  jak osioł durniem, zadufanym w sobie chamem i kretynem to już ci się przecież
                                                  dawno udało zademonstrować.

Proszę cię po raz ósmy: spadaj z mojego wątku, pojebie.

---
                                                  Naspluj kurwie w twarz, to powie, że deszcz pada
                                                  • Gość: duch olabogi Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 11:50
                                                    ja ci po prostu udowadniam, ze jestes palantem. Jezeli odszczekasz na forumnie
                                                    za wszystkie glupoty, ktore o Wisle wypisywales to - moze - wspanialomyslnie
                                                    dam ci spokoj.

a z ta eutanazja to jest calkiem nieglupi pomysl. skorzystaj z tego, ze
                                                    mieszkasz w Holandii, popros lekarza o przeprowadzenie tego zabiegu na tobie.
                                                    Mozesz to uzasadnic wzgledami medycznymi: no bo przeciez raz i na zawsze
                                                    bedziesz wyleczony z depresji...

w dalszym ciagu, wegetatywna roslinko, uwazam, ze jezykowe podloze na ktorym
                                                    wegetujesz marnym swym rozumkiem - po prostu potwornie cuchnie...

znalazl sie obronca forum sportowego: palant, ktory znajac realia Wisly doradza
                                                    by kupila Ronaldo...

a palantom smierc!!!
                                                    • h.olender Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? 29.08.04, 09:13

> glupoty
                                                      > bedziesz wyleczony z depresji...
                                                      > wegetatywna roslinko
                                                      > marnym swym rozumkiem - po prostu potwornie cuchnie...
                                                      > palant
                                                      > a palantom smierc!!!

• Gość: Gucwa Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? IP: 62.173.207.* 26.08.04, 13:42
                          brawo!!! brawo!!! widze że porażka wyprowadziła cię z równowagi. nie przejmuj
                          się to zapewne nie pierwsza tej jesieni :))))
        • Gość: yeti Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.04, 10:42
          To dopiero początek. Tak wogóle to mam jakieś ambiwalentne odczucia co do
          dzisiejszego meczu Legii. No niby chciałbym żeby wygrali a od czasu do czasu
          bym nie chciał... Wstyd mi(:.pzdr.
          • Gość: mmm Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? IP: *.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl 26.08.04, 10:45
            Dla mnie akurat wygrana Legii bylalby pocieszeniem.

(A Tobie Yetii, skoro juz jestesmy w tych klimatach, powiem, ze wczoraj
            doskonale bylo widac, ze jak druzyna gra slabo to najlepiej wypada bramkarz,
            ale nikomu nie powtarzaj ;) )
          • Gość: Gucwa Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? IP: 62.173.207.* 26.08.04, 10:53
            nie musisz się wstydzić, masz po prostu zdrowy odruch kibolowy :))) dla ciebie
            liczy się tylko wisła, a dla innych tylko legia tudzież inne drużyny...
          • h.olender Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? 26.08.04, 11:35
            No nie, Legia powinna awansować. Ma przecież zaliczkę z meczu wyjazdowego.
            Gorzej może być z Amicą i Lechem, który - z tego co czytam, bo oglądałem tylko
            pierwszą połowę - miał dużo szczęścia, że nie przegrał z Terekiem 3:0
            (niewykorzystany rzut karny i nieuznana przez sędziego prawidłowo strzelona
            bramka przez "Czeczenów"). Dla mnie Lech nie jest wcale faworytem tego meczu.
      • Gość: mati Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? IP: 65.167.45.* 28.08.04, 00:56
        Dokladnie tak jest zgadzam sie z twoim zdaniemto zenujacedla nas!!!!!!!!!
      • Gość: mati Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? IP: 65.167.45.* 28.08.04, 00:56
        Dokladnie tak jest zgadzam sie z twoim zdaniemto zenujacedla nas!!!!!!!!!
        • h.olender Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? 28.08.04, 10:41
          Wreszcie jakaś rozsądna wypowiedź kibica Wisły. Brawo!!!
          • Gość: ciekawy Re: czy Wisła oddała Ligę Mistrzów "walkowerem"? IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 28.08.04, 11:56
            a po czym wnosisz, ze to kibic wisly? znacie sie? czy sam to napisales, zeby nie bylo ze jestes
            takim palantem jak pokazales wyzej??
      • h.olender zamykając wątek 28.08.04, 13:18
        Dość już mam tej kloacznej dyskusji. Nie mam na to czasu ani ochoty. Nie wydaje
        mi się, żeby w moim pierwszym poście było cokolwiek, co by usprawiedliwiało
        obraźliwe i napastliwe posty olabogi pod moim adresem. Liczyłem na ciekawszą
        dyskusję, bo temat nie jest błahy. Dlaczego nasi sportowcy przystępują do gry z
        porażką wypisaną na twarzy? Bez ambicji, bez honoru, bez sportowej złości?
        Takich mieliśmy wielu na kończącej się właśnie olimpiadzie w Atenach,
        stanowiącej pogrzeb polskiego sportu. Tak też zaprezentowała się - niestety -
        Wisełka w meczach z Realem.

olaboga, odniosłeś swoje WIELKIE ZWYCIESTWO!!!!
        Od dziś przestaję kibicować Wiśle w walce o tytuł mistrza Polski. Także w
        Pucharze UEFA. Życzę wam, abyście dostali wpierdol także od Dynama Tbilisi. Do
        tej pory darzyłem Wisłę dużą sympatią. Może dlatego, że jestem wiernym fanem
        Jagiellonii, a - jak wiadomo - te kluby są ze sobą bardzo zaprzyjaźnione. Teraz
        Wisła będzie mi się głównie kojarzyła z twoją pojebaną osobą. A jeśli Wisła ma
        właśnie takich jak ty kibiców - chamów i debili, to zaczyna mnie napawać po
        prostu obrzydzeniem. Zaczynam kibicować Cracovii, tam też będzie grał
        wychowanek Jagi Marek Citko. A w walce o tytuł mistrzowski zacznę chyba
        kibicować Legii, choć z klubów warszawskich większą sympatią darzę akurat
        Polonię :-)

Jebać Wisłę, LEGIA MISTRZ!!!!

---
        Z mędrcem i głupcem nie szukaj zwady, żadnemu nie dasz rady
        (Jan Sztaudynger)
        • Gość: duch olabogi Re: zamykając wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.04, 14:05
          no i palant udowodnil, ze jest palantem

kto mial jakiekolwiek watpliwosci - chyba sie ich juz pozbyl...

zegnaj tulipanku!
          • h.olender Re: zamykając wątek 28.08.04, 14:42
            olaboga,

Żegnaj, chuju złamany.

---
            • Gość: duch olabogi Re: zamykając wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 01:05
              jeeeeeeeeeeeeeeeeez

znaczy: misiu, nie kompromituj sie przynajmniej wtedy kiedy domykasz zalozony
              przez siebie - nieszczesny - watek....

choc generalnie mnie to strzyka i powiewa do jakiego stopnia udowodnisz, ze
              palantem jess...
              • Gość: bazyliszek Re: zamykając wątek IP: *.chello.pl 29.08.04, 01:15
                Zamknij mordę posrany chuju, nawet nie chodzisz na mecze swojego klubu, pewnie
                się boisz że by cię tam w dupala zdymali, spieprzaj stąd w podskokach, ale już!
              • h.olender Re: zamykając wątek 29.08.04, 09:16

> nie kompromituj sie
                > generalnie mnie to strzyka i powiewa do jakiego stopnia udowodnisz, ze
                > palantem jess...

• Gość: duch olabogi Re: zamykając wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 10:32
                  rozumiem, ze jest to wypracowana przez ciebie w pocie czola gleboka
                  filozoficzna refleksja - szczyt szczytow intelektualnych na jaki jestes sie w
                  stanie wspiac - ktora pragniesz sie podzielic z calym swiatem...

well, jak chcesz sie kompromitowac - to twoj problem :PPPPPP
                  • h.olender Re: zamykając wątek 29.08.04, 10:38
                    Z wariatami nie rozmawiam.
                    ---
                    • Gość: duch olabogi Re: zamykając wątek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.04, 11:07
                      aha, dlatego nie uprawiasz monologow tylko wysilkowo usilujesz z kims nawiazac
                      werbalno/pisany kontakt... well, sprobuj jednak sie wyciszyc, wejsc w siebie,
                      moze bedziesz jednak w stanie cos uporzadkowac w tym swoim intelektualnym -
                      hi,hi,hi... - wnetrzu :PPPPP

ps. nie pluj wiecej pod wiatr, juz wystarczy, przeciez i tak plwocinny zalewaj
                      ci oczy :PPPPPPP
                      • h.olender Re: zamykając wątek 29.08.04, 11:37
                        Kompromitujesz nie tylko siebie, ale też swoją ukochaną Wisełkę, pojebie.

---
                        • olaboga1 Re: zamykając wątek 29.08.04, 15:16
                          zaczalem to starcie z zamiarem wykazania, ze jestes zadymiarzem, ktory -
                          przyparty do muru - nawet nie potrafi, obojetnie jak pokretnie, uzasadnic
                          glupot jakie wypisuje.

I to mi sie udalo.

Z kazdym kolejnym wpisem staczasz sie w coraz gorsze, bezmyslne wulgaryzmy...
                          dajac tym samym dowod swojej oglady.

Skoncz sie, wstydu sobie oszczedz... ja wiem, internet jest anonimowy, ale
                          przeciez czlowiek ma cos takiego jak swoj nick, ktory wypada szanowac... jezeli
                          nie przez szacunek dla innych to przez wzglad na swoje poczucie dobrego smaku...

moze bys tak jednak nie kompromitowal sie wiecej...
                          • h.olender Re: zamykając wątek 29.08.04, 16:09
                            Kompromituj się dalej, PEDALE.

Dawno już ci pisałem: "miejże choć trochę honoru, bydlaku"

---
                            • olaboga1 Re: zamykając wątek 29.08.04, 17:44
                              no tak, jak tu mowic o dobrym smaku roslince, ktora wyrasta na jezykowym
                              lajnie...

a "miejże choć trochę honoru, bydlaku" powinno przejsc do forumowej klasyki
                              najbardziej idiotycznych stwierdzen jakie tu sa wypisywane...
                              • h.olender Re: zamykając wątek 29.08.04, 19:22
                                Nie masz za grosz honoru, to trudno...

Prosiłem cię, wręcz błagałem, wielokrotnie, abyś wyniósł się z mojego wątku.

Bezskutecznie...

Myślałem, że wyciągniesz wnioski z tej pyskówki, którą zainicjowałeś, i
                                przestaniesz zanieczyszczać mój wątek swoimi fekaliami...

A jeśli nie, to trudno, będziesz jebany w każdym moim następnym poście. Do
                                końca świata i jeszcze o jeden dzień dłużej. To mogę ci na pewno obiecać.
                                Przygotuj się na to, bucu, skoro tak bardzo lubisz kąpiele w gnojówce...

Jestem "do twoich usług", CWELU!

---
                                Jestem na wojennej ścieżce przeciwko palantom (olaboga)
                                • olaboga1 Re: zamykając wątek 29.08.04, 20:21
                                  tulipanek, nudny jestes...

moze bys jakims nowym slowotokiem wzbogacal swoje kolejne posty... co, konceptu
                                  nie staje?
                                  • mihal_04 Re: zamykając wątek 29.08.04, 20:30

Jak dlugo jeszcze chcecie kontynuowac te zenade? Nie zeby to byla moja sprawa.
                                    • bazyliszek4 Re: zamykając wątek 29.08.04, 20:52
                                      mihal_04 napisał:

>
                                      > Jak dlugo jeszcze chcecie kontynuowac te zenade? Nie zeby to byla moja sprawa.
                                      >

może chcą pobić rekord wpisów?
                                      • olaboga1 Re: zamykając wątek 29.08.04, 21:29
                                        chcialem udowodnic facetowi, ze pisze pierdoly. macie racje, nie warto tego
                                        dluzej ciagnac. niniejszym wszystkich urazonych przepraszam.

duch olabogi
                                    • h.olender Re: zamykając wątek 29.08.04, 21:29
                                      mihal_04 napisał:

>
                                      > Jak dlugo jeszcze chcecie kontynuowac te zenade?

Od wczoraj próbuję zamknąć tę - pożal się Boże - "dyskusję", ale ta pizda (duch
                                      olabogi), mieniąca się kibicem Wisły, mi na to nie pozwala.

Chociaż prosiłem go wielokrotnie, aby wyniósł się z mojego wątku.

Nic nie dociera do jego zakutego łba, ani prośby, ani groźby :-)
                                  • h.olender Re: zamykając wątek 29.08.04, 20:30
                                    Jeszcze tutaj jesteś, psychopato?!!!

Podziwiam, szkoda, że takiego "charakteru" zabrakło Wiśle w meczach z Realem :-)

---

• peteen współczuję... 29.08.04, 21:16
                                      ale nam, pozostałym uczestnikom tego forum...
                                      a miało byc o sporcie...
                                      :c(
                                      • h.olender Re: współczuję... 29.08.04, 21:32
                                        peteen napisał:

> ale nam, pozostałym uczestnikom tego forum...
                                        > a miało byc o sporcie...

Ja też współczuję Wiśle, że ma takich jak olaboga kibiców - psychopatów.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka