Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Grajcie w HATTRICKA!!!!!

IP: *.chello.pl 21.04.02, 13:26
    Wszystkich kibicow pilki noznej zapraszm w imieniu wszystkich POLSKICH i ni
    tylko graczy na strone www.hattrick.org Jest to manager on-line nie muszi
    kupowac gry ,jest za darmo grasz w necie, dostajesz wlasna druzyne i startujesz
    w lidze na poczatku w 4 a potem kto wie moze zostaniesz selekcjonerem
    repreztntacji Polski i zaakwilfikujesz sie z nia na MS .Moze grales kiedys w CM
    i czego tam najbardziej brakowalo mi osobiscie rywali ludzi dosc mialem grania
    z komputerem ,hattrick rozwiazuje ten problem! graja w niego na calym swiecie
    Polska liga rozwiaj sie rowniez w bardzo dynamicznym tempie wiec dolacz szybko
    i WYGRAJ LIGE!
    na stronie dziala rowniez forum na ktorym mozesz o wszystko zapytac iny graczy
    a takze wymienic poglady i porozmowiac
    ZAPRASZAM
    Obserwuj wątek
      • Gość: PawelP Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! IP: *.chello.pl 21.04.02, 21:26
        czy ktos z tu obecnych gra???
        • Gość: zuqu Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! IP: 62.233.169.* 21.04.02, 23:34
          Gość portalu: PawelP napisał(a):

> czy ktos z tu obecnych gra???

ja gram
          • Gość: PawelP Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! IP: *.chello.pl 21.04.02, 23:50
            witam jak druzyn i ktora liga?
            • Gość: zuqu Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! IP: 62.233.169.* 22.04.02, 14:02

> witam jak druzyn i ktora liga?

witam

4 liga ZUKI 83 Gdansk ale dopiero nadchodzacy sezon bedzie dla mnie pierwszym od
              poczatku narazie rozegralem z 6 meczy. Licze na awans lecz troche sie
              zmartwielemm gdyz w mojje grupie jest spadkowicz z 3 ligi i troche przrwyzsza
              personalnie moja druzyne ale coz nie podaje sie i jestem dobrej mysli ze moi
              zawodnicy poradza sobie.Trzymajcie za mnie kciuki

a ty w ktorej lidze jestes moze kiedy s jakis sparing lub sprezdaz mi jakiegos
              zawodnika po cenach promocyjnych ???
              pozdrawiam :)
        • Gość: Mario29 Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! IP: 157.25.192.* 22.04.02, 09:44

> czy ktos z tu obecnych gra???

na 'Polish conference' w hattricku jest moj post gdzie zamieszczam link na to
          forum z info ze jest tu wielu graczy w HT. Wiekszosc aktywnych uczestnikow forum
          sportowego GW gra i w Ceema i w HT (nb cm jest o niebo lepszy niz HT jezeli
          chodzi o grywalnosc i tez mozna grac z ludzmi, chociaz zgadzam sie ze HT ma
          duuuzo plusow :).

Aktywny uczestnik forum, lhp, jest trenerem Polskiej U-20 :-)))

Pozdro

Mario29

Go Mario boyz!!!, Polska, III.8
      • pc :) czytaj archiwum :))) 22.04.02, 00:05
        Hattrick został tu rozpropagowany dobre dwa miesiące temu (i bardzo dobrze!).
        Rozegraliśmy nawet puchar Forum GW. Może obecnie jest o tym ciszej, ale
        naprawdę tematy o hattricku bardzo często się tu pojawiają. Oczywiście bardzo
        dobrze, że promujes tą grę w internecie.

Pozdr.
      • Gość: Przybyl Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! IP: 213.76.160.* 22.04.02, 14:13
        Swiete slowa. Grajcie, grajcie, grajcie!!!

Pozdrowienia
        Napierdalatory IV.16
        • Gość: Przybyl Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! i nie tylko IP: 213.76.160.* 22.04.02, 14:21
          Jeszcze dodam, ze dla fanow boksu na www.vivi.com istnieje liga (albo cos w tym
          stylu) bokserska. Oczywiscie free, mozesz miec kilku zawodnikow, do tego mozna
          samemu ukladac plan walki (wyglada to jak listing programu) w zaleznosci od jej
          przebiegu. Mnogosc taktyk daje spore pole do popisu.
          Ale oczywiscie hattrick lepszy!

Pozdrowienia
          • dolar37 Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! i nie tylko 05.08.02, 14:51
            :)

uppp
      • Gość: Przybyl Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! IP: 213.76.160.* 22.04.02, 15:07
        A moze by tak zrobic liste graczy hattricka na forum gazety???
        Co sadzicie na ten temat?
        • campo Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! 22.04.02, 15:11
          Czemu nie, na tym forum było już bardzo dużo różnych list, wiec może być i
          kolejna...:-)))

pzdr.
          • Gość: Przybyl Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! IP: 213.76.160.* 22.04.02, 15:17
            No to jedziemy. Bede pierwszy (hi, hi, hi, szkoda ze nie w mojej lidze)

Melduje sie druzyna Napierdalatory (IV.16 zeszly sezon miejsce 2.)

Pozdrawiam wszystkich hattrickowcow!
            • Gość: Mario29 Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! IP: 157.25.192.* 22.04.02, 15:18
              Mario Boyz
              Polska
              III.8

Po trudach sezonu wyszlismy z glebokiego dolka. Wygralem wlasnie baraz o
              pozostaniu w lidze ... (play it cool - 3-0)
              • Gość: PawelP Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! IP: *.chello.pl 22.04.02, 15:27
                Melduje sie druzyna GROCHOW 1916 , w lidze IV.15 -dostalem ja jak byla 6 czy 7
                teraz jest 5 wiec zagram w pucharze Polski(hura!)
                pozdrawiam
                nastpeny sezon bedzie moj!!!!!!!
            • campo Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! 22.04.02, 15:32
              campo_team

Kraj:Polska
              Region: Ślaskie
              Liga: IV.42

Moje gratulacje Mario29!!!
              Ja tym sezonie postanowiłem walczyć o awans do 3 ligi, jestem zdeterminowany,
              bede gryzł trawe, może się uda...:-)))

pzdr.
              • Gość: Mario29 Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! IP: 157.25.192.* 22.04.02, 15:41
                >> Moje gratulacje Mario29!!!
                > Ja tym sezonie postanowiłem walczyć o awans do 3 ligi, jestem zdeterminowany,
                > bede gryzł trawe, może się uda...:-)))
                >

dziekuje campo .. ja tez powalcze ...
              • Gość: Luxc Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! IP: 213.17.164.* 22.04.02, 16:03
                campo napisał(a):
                > Moje gratulacje Mario29!!!
                > Ja tym sezonie postanowiłem walczyć o awans do 3 ligi, jestem zdeterminowany,
                > bede gryzł trawe, może się uda...:-)))

Witam - tu Luxc i FC Rivendell IV liga (2 miejsce w ost. sez.) też może powalczę
                w przyszłym o pierwsze.
                Campo myślałem, że awansowałeś... :(((

Pozdrawiam
      • lhp Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! 22.04.02, 15:36
        Ja tez prowadze zespol /nawet 2/ - ale ostatni bez sukcesow

pzdr
        • Gość: Mario29 Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! IP: 157.25.192.* 22.04.02, 15:49
          lhp napisał(a):

> Ja tez prowadze zespol /nawet 2/ - ale ostatni bez sukcesow

jak to bez sukcesow ??? A wynik z Korea ????

Ja tak nei uwazam ... Daje Ci kredyt jak Engelowi :-)))
        • Gość: Przybyl Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! IP: 213.76.160.* 22.04.02, 15:53

Uwazaj, bo slyszlem, ze lubia wy...walac za prowadzenie dwoch teamow(nawet bez
          sukcesow).

Przybyl

• Gość: PawelP Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! IP: *.chello.pl 22.04.02, 15:59
            bedzie dobrze la la la la nie martw sie masz w skaldzie mojego zawodnika Remka
            Zakwasa wiec sie nie boje o przyszlosc naszej reprezntacji mlodziezowe
            PS: moze ktos wie kiedys naprawai nasze Polskie forum na hattricku bo jak
            narazie widze ze wszyscy przeniesli sie tutaj
          • Gość: macias Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 22.04.02, 16:26
            Gość portalu: Przybyl napisał(a):

> > Ja tez prowadze zespol /nawet 2/ - ale ostatni bez sukcesow
            >
            > Uwazaj, bo slyszlem, ze lubia wy...walac za prowadzenie dwoch teamow(nawet bez
            > sukcesow).

Hehe...

To chyba nastepnym razem zrezygnuje z kandydowania na trenera kadry ;)

PS. Radze sie dobrze wczytac.
            • Gość: Przybyl Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! IP: 213.76.160.* 22.04.02, 17:40
              Aaaaaaaaaaaa... Teraz rozumiem. Sorrki!
        • Gość: kapen Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! IP: *.chello.pl 22.04.02, 22:46
          lhp napisał(a):

>
          > pzdr
          To nielegalne, usmierc jeden, zanim dostaniesz bana.
          A przy okazji - melduje sie Cmentarzanka - II.2. Warszawa. Poprzednio III.16.
          Gram jako Genezyp.

• Gość: Balzer Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! IP: 213.76.59.* 22.04.02, 19:38
        Witam. Balzer squat - IV.14, w zeszłym sezonie 4 miejsce, w przyszłym cel III liga !!!
        • Gość: kostor Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.04.02, 22:28
          taka list aponiekąd juz powstała, przy okazji zapisów do drugiej edycji pucharu
          gw... znajdziesz to pc:)) no i kiedy ruszamy ?

kostor
          kOsToR YellonkY (32667)
          iii.5... 3 miejsce
      • ant. Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! 22.04.02, 22:40
        GKS Tychy #4 IV.24
      • Gość: zooman Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! IP: *.acn.pl / 10.134.131.* 06.08.02, 14:35
        Jest jakaś polska instrukcja ?
        Jak ją ustawić ?
        • kostor1 Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! 06.08.02, 20:57
          ustawić się nie da, ale jest na stronie .... strony.wp.pl/wp/zandrex/
      • ant. Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! 06.08.02, 22:25
        Widzę, że odbywa się nowa-stara promocja najlepszego menagera na świecie, o
        100% lepszego od CM.
      • Gość: Geezoos Re: Grajcie w HATTRICKA!!!!! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 06.08.02, 23:06
        Witam, witam...
        Pozdrawia wszystkich Geezoos z Korniszonow F.C.- tylko o baraz przed 1 liga :)))
        Wahajacych sie jeszcze goraco zachecam do grania, po kilku meczach kazdy staje
        sie fanatykiem tej gierki. A tak a propos mam pytanko. Czy Wy rowniez jak nie
        macie co robic i gapicie sie po prostu w monitor, wchodzicie na Hattricka? Ja w
        ten sposob wchodze tam od lutego po kilka razy dziennie... Chyba jestem
        nienormalny :))))) Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich graczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka