Gość: barbasia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 19:23 jako pierwsza gratuluję Adamowi Małyszowi - byłeś wielki, jesteś wielki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jackpot Adam Małysz: Miałem sen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 19:24 To Kuttin niech się polskiego uczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joker36 Re: Adam Małysz: Miałem sen IP: *.client.comcast.net 12.12.04, 01:33 Szok !!! ten gosc ma JAJA , a k.....y ktorzy wola sporty wodne , niech p......na sie rogami w MUR , Ludzie !!! LUDZISKA JA SIE Q..... A CIESZE ZE WRESCIE SNIEG SPADL / i mam za kogo kciuki trzymac / bo jak popatrze na JANASA i jego ekipe / to kupuje Polski SPIR i pije z rozpaczy :(:(:( Joker36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarema [...] IP: *.client.comcast.net 11.12.04, 19:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janusz Ze też tym z Elbląga się chciało... IP: *.csk.pl 11.12.04, 19:29 Super polscy kibice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jenzor A ja mialem sen ze Malysz sie zwalil na skoczni... IP: 209.183.19.* 11.12.04, 19:30 i juz wiecej nie bedzie skakal. Ze nie bedzie juz wiecej tego ciaglego, durnego belkotu o "krolu". I juz sie ucieszylem ale potem sie obudzilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Jenzor - ty zrzędo! weź więcej prochów nasennych i IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 19:40 śpij! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: A ja mialem sen ze Malysz sie zwalil na skocz IP: *.interq.pl / *.fwin-one.interq.pl 11.12.04, 19:47 masz coś nierówno pod sufitem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REX Re: A ja mialem sen ze Malysz sie zwalil na skocz IP: *.client.comcast.net 11.12.04, 19:51 Cos mi sie zdaje JENZOR,ze nie bardzo wiesz co tak naprawde chcesz od zycia, na mistrzow plujesz, zainteresowan zadnych, tylko awanturnictwo na Forum, a tak zwyczajnie;, szlachcic na zagrodzie rowny wojewodzie, hajda na Soplice, to cos w twoim stylu, zajmij sie czyms pozytecznym, bo na tworczosc cie po prostu nie stac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Do Rexa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:06 A ty chyba lubisz się onanizować na Małysza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jam Do Ola - Olo! to nie jest forum dla psychopatów, s IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 22:50 -padaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: A ja mialem sen ze Malysz sie zwalil na skocz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 22:31 jestes zakompleksionym żałosnym debilem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo gienek frajer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 22:42 Nie zesraj się z tym Małyszkiem pamperku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo W sumie też jestem niezły frajer! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 22:58 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek a ja mialem sen,ze gw napisal 1 txt bez bledu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:09 ale sie obudzilem i niestety - dupa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: a ja mialem sen,ze gw napisal 1 txt bez bledu IP: *.chello.pl 12.12.04, 13:43 No tak, tym bardziej że jeśli już "GW", to "napisała", nie "napisał" ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czaENY Re: Adam Małysz: Miałem sen IP: *.mok.waw.pl / *.waw.pl 11.12.04, 20:34 Adas, prosty chlopak po zawodowce na konferencji prasowej odpowiadal na pytania po polsku, niemiecku i czesku... A Miss Polski nie potrafila sklecic zdania po angielsku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dam Re: Adam Małysz: Miałem sen IP: *.uz.zgora.pl 11.12.04, 20:54 Brawo Adam! Za znajomośc języków też! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Brawo Adam za wygląd buraka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 20:58 Pozdrowieania dla wszystkich plebejuszy kibiców MOOOOOOŁYYYsza, który nieżle skooookoooooł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mak Re: Brawo Adam za wygląd buraka IP: *.petrus.com.pl 11.12.04, 21:18 nie oceniaj po wygladzie buraku ,bo sie kiedys zdziwisz.i ci bedzie w niesmak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Do Maka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 21:27 O Kolejny obrońca MOłyszka i fascynat polskiego sportu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Olo może jakieś proszki na uspokojenie? pogotowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 22:55 ma numer - 998 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Olo może jakieś proszki na uspokojenie? pogot IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 23:06 Chyba 999 leszczu!!!!, ale może być tobie potrzebne gdybym cię dopadł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uran No to dopadaj, leszczu!!! IP: *.33.221.203.acc13-dryb-mel.comindico.com.au 12.12.04, 13:15 PLUSKWA z ciebie, tylko rozdeptac mozna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychusa Re: Olo może jakieś proszki na uspokojenie? pogot IP: 68.23.103.* 12.12.04, 18:55 Uwaga Olowi sie pogorszylo.Prawdopodobnie nie obedzie sie bez oddzialu zamknietego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwertys21 Re: Adam Małysz: Miałem sen IP: *.chello.pl 11.12.04, 21:42 "miałem sen"?? kurcze Martin Luter King też miał i jak się to skończyło... :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miet Wpisujcie miasta które śmieją sie z Kurzajewskiego IP: *.chello.pl 11.12.04, 21:56 i Miklasa- gwiazd Tvpublicznej. Warszawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Wpisujcie miasta które śmieją sie z Kurzajews IP: *.chello.pl 11.12.04, 22:00 Wawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pablo Re: Wpisujcie miasta które śmieją sie z Kurzajews IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 22:04 Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DIP Re: Wpisujcie miasta które śmieją sie z Kurzajews IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.04, 22:30 ja sie nie smieje bo w tym dnie, ktory oni prezentuja nie ma nic smiesznego.. ostatnio slyszalem jak zydorowicz komentuje dla polsat-sport i teskno sie zrobilo za tym oryginalnym, rozpoznawalanmym komentarzem .. bo tej calej mlodej gwardii z tvp nie da sie rozroznic - dukaja na jedno kopyto,/albo usypiaja jak miklas/. a skoki ogladam w ARD, bo jest taka FAAAAJNAA NIEBIESKA KRESKA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tosiek Re: Adam Małysz: Miałem sen IP: *.244.144.138.ip.tnp.pl 11.12.04, 22:05 Cieszmy się z zwycięstwa, ale pamiętajmy, że w sporcie nie ma wiecznych mistrzów. Oby Asdamowi skakało się jak najlepiej i oby tak skakał jak najdłóżej. Zawsze jednak niezależnie od obecnych wyników będzie dla mnie WIELKI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sentar Re: Adam Małysz: Miałem sen IP: *.chello.pl 11.12.04, 22:19 Adam jest, byl i bedzie wielki a kto uwaza inaczej niech wypier..la!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: Adam Małysz: Miałem sen IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.12.04, 22:37 Adaś jesteśmy z tobą jesteś super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: To all idiots!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.client.comcast.net 11.12.04, 23:39 1. Cut off your internet connection 2. Make an appointment to the best doctor, brain surgeon Mary Christmas and Happy New Year to all Adams supporters. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jarema [...] IP: *.client.comcast.net 12.12.04, 07:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radu Re: To all idiots!/Polak co chce hamerykanem byc IP: *.client.comcast.net 13.12.04, 08:10 TY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: REX Re: To all idiots!/Polak co chce hamerykanem byc IP: *.client.comcast.net 13.12.04, 08:24 Ty Jarema to widze masz kulture, litercki jezyk, subtelnosc, a i po polsku zupelnie niezle. Uwierzyc trudno, ze taki patriota. A teraz do rzeczy idz na operacje, najlepiej jezyka, to moze bedzie z ciebie troche pociechy, pod warunkiem, ze zamilkniesz, kiedy inni bluznia. Nie pozdrawiam,a co do rownan, to takowych w mojej wolce nie uczyli....................???!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PEPE Re: To all idiots!/Polak co chce hamerykanem byc IP: *.client.comcast.net 13.12.04, 09:06 Najlepiej to kupic slownik, bo za duzo KONFUZJI wprowadzasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hindus.ach@gazeta. Re: Adam Małysz: Miałem sen IP: *.dialup.telenergo.pl 12.12.04, 01:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLONUS Re: Adam Małysz: Miałem sen IP: *.client.comcast.net 12.12.04, 01:31 Szok !!! ten gosc ma JAJA , a k.....y ktorzy wola sporty wodne , niech p......na sie rogami w MUR , Ludzie !!! LUDZISKA JA SIE Q..... A CIESZE ZE WRESCIE SNIEG SPADL / i mam za kogo kciuki trzymac / bo jak popatrze na JANASA i jego ekipe / to kupuje Polski SPIR i pije z rozpaczy :(:(:( Joker36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pucynka Re: Adam Małysz: Miałem sen IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 01:58 wyobrazacie sobie Malysza w Playboyu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mull Re: Adam Małysz: Miałem sen IP: 80.48.68.* 12.12.04, 10:33 Brawo Adam. Cieszy wygrana, ale nie mówcie mi, że to powrót króla. Nie spalajcie Adama przed zmaganiami. Uważam, że jak załapie się na pudło w ogólnej klasyfikacji to bedzie bardzo dobrze. Trzymaj sie Adaś i leć ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: Adam Małysz: Miałem sen IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 12.12.04, 10:45 OlO (jak cię tam h. zwą) jesteś głupim prostakiem i aż strach polemizować z takim panem,bo można się zaraźić twoją głupotą ... W dodatku każdy widzi ,że jesteś po prostu idiotą ,nie pozdrawiam. GRATULACJE DLA ADAMA :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: Adam Małysz: Miałem sen IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 14.12.04, 01:12 fatality, cieszy, ze sie przyznajesz do jakiego klubu nalezysz, a co do jezyka to az serce "rosnie", mozesz kandydowac do nastepnego Nobla w literaturze, chyba nikt cie nie jest w stanie przeskoczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pop Re: Adam Małysz: Miałem sen IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 14.12.04, 01:12 fatality, cieszy, ze sie przyznajesz do jakiego klubu nalezysz, a co do jezyka to az serce "rosnie", mozesz kandydowac do nastepnego Nobla w literaturze, chyba nikt cie nie jest w stanie przeskoczyc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Adam Małysz: Miałem sen IP: *.dark.silesianet.pl 12.12.04, 12:02 odbija mu już Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lp1 Re: Adam Małysz: Miałem sen IP: *.rybnet.pl 13.12.04, 14:21 Trzeba chyba to powiedzieć A.Małysz ma dobrą forme i leprzej już w tym sezonie mieć nie będzie. Swoje piędz minut już miał a teras poprostu skacze. Odpowiedz Link Zgłoś