Gość: sylwestrowy kac IP: 213.184.18.* 01.01.05, 17:08 Adas, Mateja byl chyba 12, nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.gdynia.mm.pl 01.01.05, 17:15 Małysz zabalowal w sylwka i co sie dziwic ze tak slabo skoczyl, kac robi swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lind do ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:19 Jesteś durniem pi..cu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fritz Trenerzy idioci do kwadratu podpuszczajacy Adasia IP: *.adsl.solnet.ch 01.01.05, 18:55 do wypowiedzi rodzaju "Ktos przestaje wygrywac, teraz ja zaczynam". To jest chore austryjackie pieprzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antistar Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.crowley.pl 01.01.05, 17:23 byly do bani..... co ma powiedziec? Nie moze powiedziec ze bylo dobrze bo narod rozkochany w skokach by mu tego nie wybaczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zoober Re: Jestem pierwszy! IP: *.sympatico.ca 01.01.05, 18:26 W kolejce do sracza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gniewek Taki mlody, a juz gentleman :) Lubie Adasia IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 01.01.05, 17:44 Oby sie nie zmienil.. Nie musi wygrywac. Adam imponuje mi skromnoscia, do ktorej powodow mu brak. Naprawde fajny czlowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Konrad Korzeniowsk Re: Taki mlody, a juz gentleman :) Lubie Adasia IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.01.05, 18:06 Zgadza się, no i jeszcze się nie poskarżył, że znowu ci nasi serwismani nart mu nie posmarowali jak potrzeba, bo na progu był najwolniejszy z czołówki. Jak się jedzie o 1...2 km/h wolniej od innych, trudno daleko skoczyć - chyba żeby jemu akurat powiał korzystny wiatr. No i znowu ten nasz "orzeł" p. Szaranowicz tego nie zauważył, tylko mówił ile to ADAŚ musi skoczyć, aby wygrać z JAANE! Pytanie za 100 zł: kto jest serwismanem ADAMa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miatek W obu seriach miał najmniejsze szybkości IP: *.acn.waw.pl 01.01.05, 18:29 zaledwie po 88.4, zwykle Morgie ma podobnie a w drugiej miał 89.0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MaMa Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.internet.radom.pl 01.01.05, 18:27 Małysz ma za małą prędkość na zjeździe, i dlatego mu ciągle brakuje kilka metrów w odlefłości skoku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darek Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.chr13.1000lecie.pl 01.01.05, 18:48 Małysz ma małą prędkość na progu bo jest po prostu jednym z najlżeszych skoczków a to się przecież bezpośrednio przekłada na prędkość - praw fizyki nie oszukasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martka Mateja jest wielki!!Kuttin czarodziejem!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.05, 18:51 Dla mnie to wielki sportowiec.Po tym jak z niego szydzili sprawozdawcy i gazety potrafił się podnieść.Brawo.Mam nadzieje,że na stale zagości w 15PŚ. Odpowiedz Link Zgłoś
fle_xx Re: Mateja jest wielki!!Kuttin czarodziejem!! 01.01.05, 19:16 Taa Szaran już go wzywał do zakończenia kariery (nie jesteś godny być reprezentantem tak jak nasz wielki Adaś :|)... Ja zawsze mówiłem że Mateja musi w końcu skakać na miare swoich naprawde ogromnych możliwości, gdyby nie psychika (Czy przyczyna jednak leżała gdzie indziej może?) to już dawno by był najlepszym Polskim skoczkiem, czasu uciekło troche, ale nigdy nie jest za późno, pamiętam w ostatnim "przedmałyszowym" sezonie kiedy TCS wygrywał Andreas Widhoelzl w konkursie w Ga-Pa po wygraniu kwalifikacji trafił w 1 serii na Roberta. Przestraszony Chochołowianin skoczył niewiele ponad 90m i tylko mógł podziwiać jak Widhoelzl deklasuje go i pewnie zmierza po ostateczne zwycięstwo. Dziś to się zmieniło, Robert nabrał w koncu odpowiedniej pewności, skacze dobrze, jest równorzędnym rywalem dla zwycięzcy TCS 2000. Wierze mocno że jego skoki dostarczą nam jeszcze wiele satysfakcji, kto wie, może podczas konkursu PŚ będziemy się emocjonować walką dwóch Polaków o czołowe lokaty? Robert ma pewne "porachunki" w Zakopanem, kiedyś zadziwił wszystkich bodajże w 1999 roku na Wielkiej Krokwii w konkursie PŚ prowadząc po pierwszej serii z ponad 130metrowym skokiem, ale w drugiej nie doleciał nawet do 100m spadając na bodaj 21 miejsce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. stalin i za tą szczerość adaś, ja cie cenie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 19:17 bo gdyby to wypowiadał się np, jakiś polski piłkarz, to wypowiedzi brzmiałyby następująco: * cóż mogę dodać, nie pokonamy reprezentacji sudanu, jeśli futbol polski dalej będzie tak niedoinwestowany, a zarobki piłkarzy w III lidze okręgowej nie przekroczą magicznej kwoty 10 000 pln na łeb. kasa motywuje, a my ciągle mamy za mało motywacji, jestesmy więc za słabi psychicznie. * cóż mogę dodać, wstyd nam i kajamy się, ale zawodnicy albańscy biegali po boisku, zamiast spokojnie stać w miejscu, tak jak my. niestety, po raz kolejny założenia przed-meczowe okazałay się niewłaściwe... * przed meczem staraliśmy się dobrze umotywować psychicznie. trener puścił nam kasetę, na której święty Deyna zakłada lewego korkotrmpka przed zwycięskim remisem z anglią na wembley. dobrze umotywowani psychicznie, przegraliśmy niestety z reprezentacja 14 latków z gabonu. moim zdaniem zawiodły nasze krokrotrampki, które nie są już jak kiedyś. na całe szczęście, mimo tej porażki, dalej jesteśmy w dobrej kondycji psychicznej. podobno trener ma jeszcze kasete z wypowiedziami piechniczka sprzed 50 lat. no, kibice - czekamy na rozpoczęcie sezonu piłkarskiego :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: i za tą szczerość adaś, ja cie cenie :) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.05, 19:43 Do Stalina.Drogi i wielce mi szanowny Josifie Wissarionowiczu.We wszystkim co tutaj napisaliscie macie calkowita racje.Pozwole sobie jedynie uzupelnic Wasza madra wypowiedzo moje jakze skromne i uzupelniajace uwagi.Otorz pisze na tym forum sportowym od okolo 10 dni.Ipierwszy raz musze tu dzisiaj stwierdzic , ze wypowiedz innych dyskutantow sa w miare obiektywne , wywazone i pozbawione akcentow niecheci czy wrecz nienawisci do wszystkiego co osmielalo sie byc kibicem Niemalysza.Jest to dla mnie naprawde mila niespodzianka.Pytanie o to dlaczego tak jest ? i odpowiadam ,co mysle dlaczego.Malysz przegral kolejny raz i wreszcie rozsadei i realiz wzial gore nad pieniactwem i szeroko pokjeta malyszomania.Iw tej sytuacji zmieniam i ja moj ton. Niech malysz odnosi sukcesy, oczywiscie zaraz za moim idolem i faworytem Janne Ahonnenem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: i za tą szczerość adaś, ja cie cenie :) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.05, 19:47 Oczywiscie Malysz a nie malysz.Zrewolucyjnym pozdrowieniem. Wasz Schuja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: i za tą szczerość adaś, ja cie cenie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 20:13 Czlowieku o brzydkim nicku:-) Moje pragnienia sa zupelnie odwrotne- niech Jane odnosi swe sukcesy- oczywiscie za Adasiem:-) Coz - tak juz mam- uwazam, ze jest genialny i juz. A swoja droga Jane dokonal czegos niezwyklego i to tez superrrr. Dolaczyl do grona skoczkow, ktorzy zrobili cos niezyklego. Jak Matti, jak Jens, jak Adas, jak Hanavald. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: i za tą szczerość adaś, ja cie cenie :) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.05, 21:06 No to mamy pecha , dziewczyno.Mnie twoj nick ,w tym dokladnie brzmieniu tez sie nie podoba.Jest dziecinnie - infantylny.To tyle o nickach.Natomiast cala reszta , to juz do twojego uznania .Masz prawo sadzic, szeregowac ,klasyfikowac i oceniac jak chcesz.Nie widze dalszej podstawy i potrzeby dalszej wymiany pogladow miedzy nami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \'/ Re: i za tą szczerość adaś, ja cie cenie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 21:16 idz juz spac kutasku bo ciemno :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: i za tą szczerość adaś, ja cie cenie :) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.05, 21:28 Do Y: Ciemno ,to ty masz w twojej makowce.Oj jak ciemna.Ciemnosc widze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tow. stalin Re: i za tą szczerość adaś, ja cie cenie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 22:56 twój nick, towarzyszu schuja, obił mi się kiedyś o uszy... z szczególnie rewolucyjnym pozdrowieniem :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: \'/ Re: i za tą szczerość adaś, ja cie cenie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 01:58 smieszny jestes z ta swoja nyktofobia moze wlasna strona(z tym Pablem)wlazenia Jankowi do D...? i zostaw kibicow Malysza nudni i obludni jestescie wieje od was gorszym i bardziej niezdrowym podejsciem do kibicowania niz od tych ktorych tu oczerniacie napiszcie cos po niemiecku to moze sie znow dowartosciujecie doktorzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Pablo i Schuja to przeciez ta sama osoba- t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 03:19 I widzisz tego chcialam sie dowiedziec. Ty jestes czlowieku nienormalny- piszesz w dwoch osobach. Chcialam Cie sprowokowac do tego i dales mi niechcacy odpowiedz. To chore podpisywac sie 2 nickami, zeby udowodnic sowje tezy. I ta wredna pamietliwosc, chamstwo i zadziornosc. I ja dziecino nie zamierzam z Toba pogladow wymieniac-chcialam tylko cos sprawdzic i sie udalo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Pablo i Schuja to przeciez ta sama osoba- t IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.01.05, 10:55 Do Ewuni.I widzisz dziewczynko o infantylnym imieniu.Dajesz sie podpuszczac jakiemus pajacowi , ze ja i kolega piszacy pod nickiem Pablo to ta sama osoba.Ja uzywam tylko tego jednego; I DOBRZE MI Z TYM :Nie musze sie podpierac tym sposobem , ktorym mnie OBMAWIASZ, mala.Wzwiazku z tym , ze nie umiesz zachowac podstawowych norm grzecznosci miedzy ludzmi, oswiadczam ci, mala , wiecej nie bede z toba wymienial zadnych uwag. Sprawdzaj sobie nadal ta twoja metoda ,a pozostaniesz z poziomem myslenia i analizowania tam ,skad jeszcze nie wyszlas, mianowicie w przedszkolu.To by bylo tyle z toba , mala. Bez odbioru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewunia 28 Re: Pablo i Schuja to przeciez ta sama osoba- t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 13:18 No coz- sam dajesz sobie swiadectwo poziomu, kultury osobistej, inteligencji i oglady:-) W kazdym chamskim poscie. A tak apropos od kiedy nick to imie??? hahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r.o Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: 5.6.1D* / *.cg.shawcable.net 01.01.05, 20:36 szkoda ze zadna stacja nie przeprowadza transmisji do kanady,chetnie bym obejrzal adama w akcji.pozdrowienja z thunder bay Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.01.05, 01:49 Gość portalu: r.o napisał(a): > szkoda ze zadna stacja nie przeprowadza transmisji do kanady,chetnie bym > obejrzal adama w akcji.pozdrowienja z thunder bay Kiedyś były transmisje sportowe w TVPolonia. Komu to przeszkadzało ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klemens Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: 81.15.181.* 01.01.05, 21:04 A może już czas przeprosić się z doktorami Żołedziem i Blachowskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eryk Zgoda - w 2. skoku leciales jak kopnieta w d. zaba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 22:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb JUZ MAM DOSYĆ TEGO PIEPRZENIA!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 00:05 MAŁYSZ BYŁ KIEDYŚ DOBRY, TERAZ JEST ŚREDNI A POTEM BĘDZIE KIEPSKI, TAKA JEST KOLEJ RZECZY, PO CO PODGRZEWAĆ NIESWIEŻY KOTLET, PRZECIEŻ WSZYSTKO PRZEMIJA. SKONCENTRUJMY SIĘ NA MŁODYCH GOŚCIACH, TOJEST PRZYNAJMNIEJ SZANSA NA PRZYSZŁOŚĆ. DZIĘKUJĘ, DOBRANAO, WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adas Re: JUZ MAM DOSYĆ TEGO PIEPRZENIA!!!!!!! IP: *.sycomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 00:35 Jestes głupszy niz ustawa przewiduje. Przykro mi Twoich rodziców ze cie spłodziła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seb Re: JUZ MAM DOSYĆ TEGO PIEPRZENIA!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 00:59 ADASIU, WEŻ WYTRZEŹWIEJ PIERWEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Już mam dość wielkich liter IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.01.05, 01:53 Gość portalu: seb napisał(a): > MAŁYSZ BYŁ KIEDYŚ DOBRY, TERAZ JEST ŚREDNI A POTEM BĘDZIE KIEPSKI, TAKA JEST > KOLEJ RZECZY, PO CO PODGRZEWAĆ NIESWIEŻY KOTLET, PRZECIEŻ WSZYSTKO PRZEMIJA. > SKONCENTRUJMY SIĘ NA MŁODYCH GOŚCIACH, TOJEST PRZYNAJMNIEJ SZANSA NA PRZYSZŁOŚĆ > . > DZIĘKUJĘ, DOBRANAO, WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU. Zreperuj sobie klawiaturę bo tekst wali po oczch albo naucz się posługiwać Caps Lockiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wacha Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 02.01.05, 00:09 skacz dla siebie, nie dla narodu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosciu555 Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 04:22 PZDRO dla malysza i trymaj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JKC Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.adsl.wanadoo.nl 02.01.05, 10:43 Małysz twierdząc, że rok Małpy był dla niego pechowy popełnia błąd! Rok Małpy kończy się na początku lutego, a więc pech być może trwa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.p-s-inter.net 02.01.05, 11:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.p-s-inter.net 02.01.05, 11:57 Wy wszyscy chcielibyście żeby Adam skakał na bardzo wysokim poziomie,a przecież jest to fizycznie niemożliwe. Małysz ma za sobą najlepsze lata kariery i trudno sobie to wyobrazić aby nasz najlepszy skoczek prezentował tak wybitną formę przez dłuższy okres czasu.Małysza takiego jak przed laty już nie będzie,ale cały czas twierdzę że stać go na zwycięstwa, problem jest tylko jeden Adam ma problemy z psychiką. Nie wytrzymuje napięcia jakie jest wokół niego i przez to psuje swoje skoki.Zatem proponuje aby media i społ.nasza dała spokuj naszemu mistrzowi i nie oczekiwała od niego ''przenoszenia gór''. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linoskoczek Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.05, 12:30 Tym sie nie martw.Najwazniejsza jest kasa.I to tylko juz Adasiowi pozostalo. Zreszta zrobil juz dosc dla PZN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhu Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.01.05, 13:11 TCS to ogromne pieniadze zaplacone przez RTL.Trzeba je z powrotem zarobic.A nic tak nie podbija stawki, jak napiecie widzow, spowodowane pytaniem: "Wygra Ahonen wszystkie konkursy?" A tu wa Ga-Pa widac po treningach i skoku Malysza w Quali widac, ze jest on w stanie dzis wygrac.Coz trzeba natychmiast dzialac. Zmiana belki powoduje, ze wszyscy nastepni sa automatycznie wyzej kwalifikowani (regulamin) i Adam startuje skacze 10 minut wczesniej niz najlepszy. Jaki to ma wplyw na jego stan psychiczny? Efekty widac w konkursie. Ot i cala tajemnica. Moze mi ktos poda racjonalny powod zmiany rozbiegu w Quali? Ja go nie widzialem. w Quali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja. Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.01.05, 14:32 Do uhu. Juz to gdzies o tej spiskowej teorii dziejow w skokach narciarskich czytalismy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhu Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.01.05, 17:35 Do Schuja. Poporosze o argumenty zamiast zlosliwych komentarzy. Ale wpierw polecam analize dzisiejszych wynikow i przebiegu treningow i kwalifikacji. Odpowiedz Link Zgłoś