Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Małysz: moje skoki były do bani

IP: 213.184.18.* 01.01.05, 17:08
    Adas, Mateja byl chyba 12, nie?
    Obserwuj wątek
      • Gość: ja Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.gdynia.mm.pl 01.01.05, 17:15
        Małysz zabalowal w sylwka i co sie dziwic ze tak slabo skoczyl, kac robi swoje
        • Gość: lind do ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 17:19
          Jesteś durniem pi..cu!!!
          • Gość: fritz Trenerzy idioci do kwadratu podpuszczajacy Adasia IP: *.adsl.solnet.ch 01.01.05, 18:55
            do wypowiedzi rodzaju "Ktos przestaje wygrywac, teraz ja zaczynam". To jest
            chore austryjackie pieprzenie.
      • Gość: antistar Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.crowley.pl 01.01.05, 17:23
        byly do bani..... co ma powiedziec? Nie moze powiedziec ze bylo dobrze bo narod
        rozkochany w skokach by mu tego nie wybaczyl.
      • Gość: cycek Jestem pierwszy! IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 01.01.05, 17:38
        • Gość: zoober Re: Jestem pierwszy! IP: *.sympatico.ca 01.01.05, 18:26
          W kolejce do sracza
      • Gość: gniewek Taki mlody, a juz gentleman :) Lubie Adasia IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 01.01.05, 17:44
        Oby sie nie zmienil.. Nie musi wygrywac. Adam imponuje mi skromnoscia, do
        ktorej powodow mu brak. Naprawde fajny czlowiek.
        • Gość: Konrad Korzeniowsk Re: Taki mlody, a juz gentleman :) Lubie Adasia IP: *.bielsko.dialog.net.pl 01.01.05, 18:06
          Zgadza się, no i jeszcze się nie poskarżył, że znowu ci nasi serwismani nart
          mu nie posmarowali jak potrzeba, bo na progu był najwolniejszy z czołówki.
          Jak się jedzie o 1...2 km/h wolniej od innych, trudno daleko skoczyć - chyba
          żeby jemu akurat powiał korzystny wiatr. No i znowu ten nasz "orzeł" p.
          Szaranowicz tego nie zauważył, tylko mówił ile to ADAŚ musi skoczyć, aby wygrać
          z JAANE! Pytanie za 100 zł: kto jest serwismanem ADAMa?
          • Gość: Miatek W obu seriach miał najmniejsze szybkości IP: *.acn.waw.pl 01.01.05, 18:29
            zaledwie po 88.4, zwykle Morgie ma podobnie a w drugiej miał 89.0
      • Gość: MaMa Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.internet.radom.pl 01.01.05, 18:27
        Małysz ma za małą prędkość na zjeździe, i dlatego mu ciągle brakuje kilka
        metrów w odlefłości skoku.
      • Gość: darek Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.chr13.1000lecie.pl 01.01.05, 18:48
        Małysz ma małą prędkość na progu bo jest po prostu jednym z najlżeszych
        skoczków a to się przecież bezpośrednio przekłada na prędkość - praw fizyki nie
        oszukasz.
      • Gość: martka Mateja jest wielki!!Kuttin czarodziejem!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.01.05, 18:51
        Dla mnie to wielki sportowiec.Po tym jak z niego szydzili sprawozdawcy i gazety
        potrafił się podnieść.Brawo.Mam nadzieje,że na stale zagości w 15PŚ.
        • fle_xx Re: Mateja jest wielki!!Kuttin czarodziejem!! 01.01.05, 19:16
          Taa Szaran już go wzywał do zakończenia kariery (nie jesteś godny być
          reprezentantem tak jak nasz wielki Adaś :|)... Ja zawsze mówiłem że Mateja musi
          w końcu skakać na miare swoich naprawde ogromnych możliwości, gdyby nie
          psychika (Czy przyczyna jednak leżała gdzie indziej może?) to już dawno by był
          najlepszym Polskim skoczkiem, czasu uciekło troche, ale nigdy nie jest za
          późno, pamiętam w ostatnim "przedmałyszowym" sezonie kiedy TCS wygrywał Andreas
          Widhoelzl w konkursie w Ga-Pa po wygraniu kwalifikacji trafił w 1 serii na
          Roberta. Przestraszony Chochołowianin skoczył niewiele ponad 90m i tylko mógł
          podziwiać jak Widhoelzl deklasuje go i pewnie zmierza po ostateczne zwycięstwo.
          Dziś to się zmieniło, Robert nabrał w koncu odpowiedniej pewności, skacze
          dobrze, jest równorzędnym rywalem dla zwycięzcy TCS 2000. Wierze mocno że jego
          skoki dostarczą nam jeszcze wiele satysfakcji, kto wie, może podczas konkursu
          PŚ będziemy się emocjonować walką dwóch Polaków o czołowe lokaty? Robert ma
          pewne "porachunki" w Zakopanem, kiedyś zadziwił wszystkich bodajże w 1999 roku
          na Wielkiej Krokwii w konkursie PŚ prowadząc po pierwszej serii z ponad
          130metrowym skokiem, ale w drugiej nie doleciał nawet do 100m spadając na bodaj
          21 miejsce...
      • Gość: tow. stalin i za tą szczerość adaś, ja cie cenie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 19:17
        bo gdyby to wypowiadał się np, jakiś polski piłkarz, to wypowiedzi brzmiałyby
        następująco:

* cóż mogę dodać, nie pokonamy reprezentacji sudanu, jeśli futbol polski dalej
        będzie tak niedoinwestowany, a zarobki piłkarzy w III lidze okręgowej nie
        przekroczą magicznej kwoty 10 000 pln na łeb. kasa motywuje, a my ciągle mamy
        za mało motywacji, jestesmy więc za słabi psychicznie.

* cóż mogę dodać, wstyd nam i kajamy się, ale zawodnicy albańscy biegali po
        boisku, zamiast spokojnie stać w miejscu, tak jak my. niestety, po raz kolejny
        założenia przed-meczowe okazałay się niewłaściwe...

* przed meczem staraliśmy się dobrze umotywować psychicznie. trener puścił nam
        kasetę, na której święty Deyna zakłada lewego korkotrmpka przed zwycięskim
        remisem z anglią na wembley. dobrze umotywowani psychicznie, przegraliśmy
        niestety z reprezentacja 14 latków z gabonu. moim zdaniem zawiodły nasze
        krokrotrampki, które nie są już jak kiedyś. na całe szczęście, mimo tej
        porażki, dalej jesteśmy w dobrej kondycji psychicznej. podobno trener ma
        jeszcze kasete z wypowiedziami piechniczka sprzed 50 lat.

no, kibice - czekamy na rozpoczęcie sezonu piłkarskiego :)
        • Gość: Schuja Re: i za tą szczerość adaś, ja cie cenie :) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.05, 19:43
          Do Stalina.Drogi i wielce mi szanowny Josifie Wissarionowiczu.We wszystkim co
          tutaj napisaliscie macie calkowita racje.Pozwole sobie jedynie uzupelnic Wasza
          madra wypowiedzo moje jakze skromne i uzupelniajace uwagi.Otorz pisze na tym
          forum sportowym od okolo 10 dni.Ipierwszy raz musze tu dzisiaj stwierdzic , ze
          wypowiedz innych dyskutantow sa w miare obiektywne , wywazone i pozbawione
          akcentow niecheci czy wrecz nienawisci do wszystkiego co osmielalo sie byc
          kibicem Niemalysza.Jest to dla mnie naprawde mila niespodzianka.Pytanie o to
          dlaczego tak jest ? i odpowiadam ,co mysle dlaczego.Malysz przegral kolejny raz
          i wreszcie rozsadei i realiz wzial gore nad pieniactwem i szeroko pokjeta
          malyszomania.Iw tej sytuacji zmieniam i ja moj ton. Niech malysz odnosi
          sukcesy, oczywiscie zaraz za moim idolem i faworytem Janne Ahonnenem.
          • Gość: Schuja Re: i za tą szczerość adaś, ja cie cenie :) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.05, 19:47
            Oczywiscie Malysz a nie malysz.Zrewolucyjnym pozdrowieniem. Wasz Schuja.
            • Gość: Ewunia 28 Re: i za tą szczerość adaś, ja cie cenie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 20:13
              Czlowieku o brzydkim nicku:-) Moje pragnienia sa zupelnie odwrotne- niech Jane odnosi swe sukcesy- oczywiscie za Adasiem:-) Coz - tak juz mam- uwazam, ze jest genialny i juz. A swoja droga Jane dokonal czegos niezwyklego i to tez superrrr. Dolaczyl do grona skoczkow, ktorzy zrobili cos niezyklego. Jak Matti, jak Jens, jak Adas, jak Hanavald.
              • Gość: Schuja Re: i za tą szczerość adaś, ja cie cenie :) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.05, 21:06
                No to mamy pecha , dziewczyno.Mnie twoj nick ,w tym dokladnie brzmieniu tez sie
                nie podoba.Jest dziecinnie - infantylny.To tyle o nickach.Natomiast cala
                reszta , to juz do twojego uznania .Masz prawo sadzic, szeregowac ,klasyfikowac
                i oceniac jak chcesz.Nie widze dalszej podstawy i potrzeby dalszej wymiany
                pogladow miedzy nami.
                • Gość: \'/ Re: i za tą szczerość adaś, ja cie cenie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 21:16
                  idz juz spac kutasku bo ciemno :P
                  • Gość: Schuja Re: i za tą szczerość adaś, ja cie cenie :) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.05, 21:28
                    Do Y: Ciemno ,to ty masz w twojej makowce.Oj jak ciemna.Ciemnosc widze.
                    • Gość: tow. stalin Re: i za tą szczerość adaś, ja cie cenie :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.01.05, 22:56
                      twój nick, towarzyszu schuja, obił mi się kiedyś o uszy...

z szczególnie rewolucyjnym pozdrowieniem :).
                    • Gość: \'/ Re: i za tą szczerość adaś, ja cie cenie :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 01:58
                      smieszny jestes z ta swoja nyktofobia moze wlasna strona(z tym Pablem)wlazenia
                      Jankowi do D...? i zostaw kibicow Malysza
                      nudni i obludni jestescie
                      wieje od was gorszym i bardziej niezdrowym podejsciem do kibicowania niz od
                      tych ktorych tu oczerniacie
                      napiszcie cos po niemiecku to moze sie znow dowartosciujecie doktorzy
                • Gość: Ewunia 28 Re: Pablo i Schuja to przeciez ta sama osoba- t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 03:19
                  I widzisz tego chcialam sie dowiedziec. Ty jestes czlowieku nienormalny- piszesz w dwoch osobach. Chcialam Cie sprowokowac do tego i dales mi niechcacy odpowiedz. To chore podpisywac sie 2 nickami, zeby udowodnic sowje tezy. I ta wredna pamietliwosc, chamstwo i zadziornosc. I ja dziecino nie zamierzam z Toba pogladow wymieniac-chcialam tylko cos sprawdzic i sie udalo!
                  • Gość: Schuja Re: Pablo i Schuja to przeciez ta sama osoba- t IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.01.05, 10:55
                    Do Ewuni.I widzisz dziewczynko o infantylnym imieniu.Dajesz sie podpuszczac
                    jakiemus pajacowi , ze ja i kolega piszacy pod nickiem Pablo to ta sama
                    osoba.Ja uzywam tylko tego jednego; I DOBRZE MI Z TYM :Nie musze sie podpierac
                    tym sposobem , ktorym mnie OBMAWIASZ, mala.Wzwiazku z tym , ze nie umiesz
                    zachowac podstawowych norm grzecznosci miedzy ludzmi, oswiadczam ci, mala ,
                    wiecej nie bede z toba wymienial zadnych uwag. Sprawdzaj sobie nadal ta twoja
                    metoda ,a pozostaniesz z poziomem myslenia i analizowania tam ,skad jeszcze nie
                    wyszlas, mianowicie w przedszkolu.To by bylo tyle z toba , mala. Bez odbioru.
                    • Gość: Ewunia 28 Re: Pablo i Schuja to przeciez ta sama osoba- t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 13:18
                      No coz- sam dajesz sobie swiadectwo poziomu, kultury osobistej, inteligencji i oglady:-) W kazdym chamskim poscie. A tak apropos od kiedy nick to imie??? hahah
      • Gość: r.o Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: 5.6.1D* / *.cg.shawcable.net 01.01.05, 20:36
        szkoda ze zadna stacja nie przeprowadza transmisji do kanady,chetnie bym
        obejrzal adama w akcji.pozdrowienja z thunder bay
        • Gość: wikul Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.01.05, 01:49
          Gość portalu: r.o napisał(a):

> szkoda ze zadna stacja nie przeprowadza transmisji do kanady,chetnie bym
          > obejrzal adama w akcji.pozdrowienja z thunder bay

Kiedyś były transmisje sportowe w TVPolonia. Komu to przeszkadzało ?
      • Gość: klemens Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: 81.15.181.* 01.01.05, 21:04
        A może już czas przeprosić się z doktorami Żołedziem i Blachowskim?
      • Gość: eryk Zgoda - w 2. skoku leciales jak kopnieta w d. zaba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 22:08
      • Gość: seb JUZ MAM DOSYĆ TEGO PIEPRZENIA!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 00:05
        MAŁYSZ BYŁ KIEDYŚ DOBRY, TERAZ JEST ŚREDNI A POTEM BĘDZIE KIEPSKI, TAKA JEST
        KOLEJ RZECZY, PO CO PODGRZEWAĆ NIESWIEŻY KOTLET, PRZECIEŻ WSZYSTKO PRZEMIJA.
        SKONCENTRUJMY SIĘ NA MŁODYCH GOŚCIACH, TOJEST PRZYNAJMNIEJ SZANSA NA PRZYSZŁOŚĆ.
        DZIĘKUJĘ, DOBRANAO, WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU.
        • Gość: Adas Re: JUZ MAM DOSYĆ TEGO PIEPRZENIA!!!!!!! IP: *.sycomp.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 00:35
          Jestes głupszy niz ustawa przewiduje. Przykro mi Twoich rodziców ze cie
          spłodziła
          • Gość: seb Re: JUZ MAM DOSYĆ TEGO PIEPRZENIA!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 00:59
            ADASIU, WEŻ WYTRZEŹWIEJ PIERWEJ.
        • Gość: wikul Już mam dość wielkich liter IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.01.05, 01:53
          Gość portalu: seb napisał(a):

> MAŁYSZ BYŁ KIEDYŚ DOBRY, TERAZ JEST ŚREDNI A POTEM BĘDZIE KIEPSKI, TAKA JEST
          > KOLEJ RZECZY, PO CO PODGRZEWAĆ NIESWIEŻY KOTLET, PRZECIEŻ WSZYSTKO PRZEMIJA.
          > SKONCENTRUJMY SIĘ NA MŁODYCH GOŚCIACH, TOJEST PRZYNAJMNIEJ SZANSA NA
          PRZYSZŁOŚĆ
          > .
          > DZIĘKUJĘ, DOBRANAO, WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU.

Zreperuj sobie klawiaturę bo tekst wali po oczch albo naucz się posługiwać Caps
          Lockiem.
      • Gość: wacha Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.NAT.WRO.Korbank.PL 02.01.05, 00:09
        skacz dla siebie, nie dla narodu...
      • Gość: gosciu555 Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.05, 04:22
        PZDRO dla malysza i trymaj sie.
      • Gość: JKC Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.adsl.wanadoo.nl 02.01.05, 10:43
        Małysz twierdząc, że rok Małpy był dla niego pechowy popełnia błąd! Rok Małpy
        kończy się na początku lutego, a więc pech być może trwa?
      • Gość: Michał Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.p-s-inter.net 02.01.05, 11:43
      • Gość: Michał Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.p-s-inter.net 02.01.05, 11:57
        Wy wszyscy chcielibyście żeby Adam skakał na bardzo wysokim poziomie,a przecież
        jest to fizycznie niemożliwe. Małysz ma za sobą najlepsze lata kariery i trudno
        sobie to wyobrazić aby nasz najlepszy skoczek prezentował tak wybitną formę
        przez dłuższy okres czasu.Małysza takiego jak przed laty już nie będzie,ale
        cały czas twierdzę że stać go na zwycięstwa, problem jest tylko jeden Adam ma
        problemy z psychiką. Nie wytrzymuje napięcia jakie jest wokół niego i przez to
        psuje swoje skoki.Zatem proponuje aby media i społ.nasza dała spokuj naszemu
        mistrzowi i nie oczekiwała od niego ''przenoszenia gór''.
      • Gość: linoskoczek Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.dip.t-dialin.net 02.01.05, 12:30
        Tym sie nie martw.Najwazniejsza jest kasa.I to tylko juz Adasiowi pozostalo.
        Zreszta zrobil juz dosc dla PZN.
      • Gość: uhu Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.01.05, 13:11
        TCS to ogromne pieniadze zaplacone przez RTL.Trzeba je z powrotem zarobic.A nic
        tak nie podbija stawki, jak napiecie widzow, spowodowane pytaniem:
        "Wygra Ahonen wszystkie konkursy?" A tu wa Ga-Pa widac po treningach i skoku
        Malysza w Quali widac, ze jest on w stanie dzis wygrac.Coz trzeba natychmiast
        dzialac.
        Zmiana belki powoduje, ze wszyscy nastepni sa automatycznie wyzej kwalifikowani
        (regulamin) i Adam startuje skacze 10 minut wczesniej niz najlepszy.
        Jaki to ma wplyw na jego stan psychiczny? Efekty widac w konkursie.
        Ot i cala tajemnica.
        Moze mi ktos poda racjonalny powod zmiany rozbiegu w Quali? Ja go nie
        widzialem.
        w Quali
        • Gość: Schuja. Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.01.05, 14:32
          Do uhu. Juz to gdzies o tej spiskowej teorii dziejow w skokach narciarskich
          czytalismy.
      • Gość: uhu Re: Małysz: moje skoki były do bani IP: *.dip0.t-ipconnect.de 02.01.05, 17:35
        Do Schuja.

Poporosze o argumenty zamiast zlosliwych komentarzy.
        Ale wpierw polecam analize dzisiejszych wynikow i przebiegu treningow i
        kwalifikacji.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka