Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Porażka Deichmanna Śląska

IP: *.provider.pl 01.02.05, 21:12
    walczyli spoko ... watson do domu, gra streetballa, to juz chanas dal lepsza
    zmiane ... ech, nowy trener. spokojny byl ...
    Obserwuj wątek
      • Gość: m71 Re: Porażka Deichmanna Śląska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 21:24
        Widziałem mecz na żywo i mogę potwierdzić. Watson grał fatalnie, Chanas za to
        dał niezłą zmianę. Ogólnie jednak kicha:-(
      • Gość: barts Re: Porażka Deichmanna Śląska IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.02.05, 10:17
        odnosze wrazenie ze nowy terner nie wiele wnosił do gry jakos tak mi to
        wygladało że niew zaangazowal się w gre zepołu a może tylko taki spokojny facet
        z niego Mahroic by krzyczł a Urlep to by kogoś zabił. Pierwsza połowa
        rzeczywiście podejżanie dobra - ale potem chyba coś sie coś nagle zepsuło.
        Obawiam się że Jankes czy jak go tam zwą to taki Winnicki , obym sie mylił .
        Zobaczymy co dalej rzeczywiście trzeba by Watsona wysłac do domu bo szykuje nam
        sie powtórka sezonu sprzed dwóch lat czyli bezpłciowy trener i beznadziejny
        rozgrywający . Podkreślam trenera trudno oceniać po jednym meczu jednak Watsona
        oglądamy coraz dłużej i nic dobrego z tego nie wynika wręcz przeciwnie .
        Chodziły pogłoski że Watson nie specjalnie się lubili z Mahoricem - moze dla
        tego że ten go zmuszal do gry zespołowej której w drugiej połowie brakowało .
        Ale nie oszukujmy się to i tak szczęście że tak daleko zaszlismy w Ulebie i nie
        oczekiwał bym teraz zwyciestw ani w lidze ani gdzie indziej . Powstrzymam się
        od komentarzy kilka razy ostatnio poniosła mnie złość na całą tą sytuacje w
        Ślasku .Teraz poczekajmy co będzie dalej . I tak nasze zdanie dla prezesoosła
        nic nie znaczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka