Gość: Tomasz IP: *.pmmc.com 30.05.02, 23:31 Wlasnie przeczytalem wczorajszy ( maj 29 ) USA Today gdzie napisano o polskim zespole iz jego najwyzszym osiagnieciem na Mundialu bylo wyjscie z grupy w 1986 roku. Co za brednie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mmicz Re: USA TODAY bredzi IP: 212.244.108.* 30.05.02, 23:35 Mają komplex, bo oni nawet z grupy nie wyszli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: USA TODAY bredzi IP: *.warynski.net 30.05.02, 23:37 Gość portalu: mmicz napisał(a): > Mają komplex, bo oni nawet z grupy nie wyszli Wyszli. W 1994 u siebie im sie udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: USA TODAY bredzi IP: *.warynski.net 30.05.02, 23:35 Jankesi niech sie lepiej na siebie patrza. W 1998 nawet z Iranem przegrali. Zobaczymy, jak daleko teraz zajada. Tak czy inaczej nie wroze im wielkiego sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: USA TODAY bredzi IP: 213.77.101.* 30.05.02, 23:42 Jezeli chodzi o Mundial 86 to istotnie wyszlismy z grupy a potem 4:0 od brazyli. Potym meczu rzucil przeklenstwo na polska pilke trener piechniczek, ze przez 20 lat nie zakwalifikujemy sie do mistrzostw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mihal04 Re: USA TODAY bredzi JESZCZE BARDZIEJ IP: 195.116.167.* 30.05.02, 23:48 Ciekawy jestem czy to co napisali w Wyborczej to prawda. A napisali, ze dziennikarze z USA Today pytali na konferencji B. Arenę o nastepujace rzeczy: - co to jest mundial - dalczego nie moga tam grac druzny klubowe - czy to wieksza impreza niz Super Bowling - dlaczego w druzynie USA nie graja kobiety - dlaczego zawodnicy nie graja w helmach jak w futbolu amerykanskim - dlaczego usa moze wyslac tylko 1 reprezentacje - dlaczego na MS nie jedzie mistrz swiata New England Patriots (czytaj mistrz MLS) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal USA TODAY IP: *.tiaa-cref.org 31.05.02, 00:04 www.usatoday.com/sports/soccer/cup2002/teams/poland.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: USA TODAY IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 01:31 A myślicie że w Polsce to nie bredzą? właśnie usłyszałem w TVP że polacy nigdy nie odpadli w fazie grupowej na MŚ,a w 1938 to co było? odpadli w I rundzie po przegranej z Brazylią,co prawda nie było podziału na grupy ale można to potraktować jako przedwczesny powrót Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezik Re: USA TODAY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 17:38 no ale to w sumie jak byc takim dokladnym nie byla grupa, wiec tak nie bredza ewidetnie jak tamcie z USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gazza Re: USA TODAY bredzi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 14:03 pewnie teraz piłka w stanach poszła lekko do góry ,ale pamietam jak kilka lat temu mój kumpel pojechał do jednej z tamtejszych szkół(wymiana uczniów)a że w kosza nie był mocny zapisał sie do sekcij piłki kopanej .chłopak w polsce z taką grą nie załapałby sie nawet na ławke w "c"-klasie a tam bóstwo.miał nawet swój fan klub Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Petros Re: USA TODAY bredzi IP: *.wlan.pl 31.05.02, 16:07 Amerykanie nie mają pojęcia o piłce nożnej, ale w niedalekiej przyszłości mogą mieć naprawdę dobrą drużynę. Przyjęto tam specjalny program, który ma na celu kształcenie młodych, zdolnych piłkarzy z terenu całego USA. W Polsce mimo, że mamy wiloletnie tradycje piłkarskie to taki program chyba jeszcze długo nie przejdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: USA TODAY bredzi IP: 213.77.101.* 31.05.02, 17:34 Nie pierwszy i nie ostatni program w USA na ktory sie wydaje pieniadze a tak naprawde to nie czeka sie na rezultaty koncowe a nawet jak czeka to z gory wiadomo iz ich nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: USA TODAY bredzi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 18:54 Gość portalu: gazza napisał(a): > pewnie teraz piłka w stanach poszła lekko do góry ,ale pamietam jak kilka lat > temu mój kumpel pojechał do jednej z tamtejszych szkół(wymiana uczniów)a że w > kosza nie był mocny zapisał sie do sekcij piłki kopanej .chłopak w polsce z > taką grą nie załapałby sie nawet na ławke w "c"-klasie a tam bóstwo.miał nawet > swój fan klub a kiedy on był i gdzie, bo to też ważne? ja byłem rok temu w indianie i muszę powiedzieć, że ich szkolne drużyny są o niebo lepsze niż polskie w mojej, raczej średnio dobrej, drużynie grał koleś, który niewątpliwie załapałby się do polskiej 2. ligi nie łudźmy się więc, że oni nie umieją grać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LEPSI Re: POLSKIE OBOZY KONCENTRACYJNE IP: *.telimeny / 192.168.0.* 31.05.02, 18:00 to też wymysł dziennikarzy z USA Odpowiedz Link Zgłoś