Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

USA TODAY bredzi

IP: *.pmmc.com 30.05.02, 23:31
    Wlasnie przeczytalem wczorajszy ( maj 29 ) USA Today gdzie napisano o polskim
    zespole iz jego najwyzszym osiagnieciem na Mundialu bylo wyjscie z grupy w 1986
    roku.
    Co za brednie
    Obserwuj wątek
      • Gość: mmicz Re: USA TODAY bredzi IP: 212.244.108.* 30.05.02, 23:35
        Mają komplex, bo oni nawet z grupy nie wyszli
        • Gość: mm Re: USA TODAY bredzi IP: *.warynski.net 30.05.02, 23:37
          Gość portalu: mmicz napisał(a):

> Mają komplex, bo oni nawet z grupy nie wyszli

Wyszli. W 1994 u siebie im sie udalo.
      • Gość: mm Re: USA TODAY bredzi IP: *.warynski.net 30.05.02, 23:35
        Jankesi niech sie lepiej na siebie patrza. W 1998 nawet z Iranem przegrali.
        Zobaczymy, jak daleko teraz zajada. Tak czy inaczej nie wroze im wielkiego
        sukcesu.
      • Gość: papa Re: USA TODAY bredzi IP: 213.77.101.* 30.05.02, 23:42
        Jezeli chodzi o Mundial 86 to istotnie wyszlismy z grupy a potem 4:0 od
        brazyli. Potym meczu rzucil przeklenstwo na polska pilke trener piechniczek, ze
        przez 20 lat nie zakwalifikujemy sie do mistrzostw.
      • Gość: mihal04 Re: USA TODAY bredzi JESZCZE BARDZIEJ IP: 195.116.167.* 30.05.02, 23:48
        Ciekawy jestem czy to co napisali w Wyborczej to prawda. A napisali, ze
        dziennikarze z USA Today pytali na konferencji B. Arenę o nastepujace rzeczy:

- co to jest mundial

- dalczego nie moga tam grac druzny klubowe

- czy to wieksza impreza niz Super Bowling

- dlaczego w druzynie USA nie graja kobiety

- dlaczego zawodnicy nie graja w helmach jak w futbolu amerykanskim

- dlaczego usa moze wyslac tylko 1 reprezentacje

- dlaczego na MS nie jedzie mistrz swiata New England Patriots (czytaj mistrz
        MLS)

• Gość: --Michal USA TODAY IP: *.tiaa-cref.org 31.05.02, 00:04
        www.usatoday.com/sports/soccer/cup2002/teams/poland.htm
        • Gość: wojtek Re: USA TODAY IP: *.pradnik-czerwony.sdi.tpnet.pl 31.05.02, 01:31
          A myślicie że w Polsce to nie bredzą? właśnie usłyszałem w TVP że polacy nigdy
          nie odpadli w fazie grupowej na MŚ,a w 1938 to co było? odpadli w I rundzie po
          przegranej z Brazylią,co prawda nie było podziału na grupy ale można to
          potraktować jako przedwczesny powrót
          • Gość: Zezik Re: USA TODAY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 17:38
            no ale to w sumie jak byc takim dokladnym nie byla grupa, wiec tak nie bredza
            ewidetnie jak tamcie z USA.
      • Gość: gazza Re: USA TODAY bredzi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 14:03
        pewnie teraz piłka w stanach poszła lekko do góry ,ale pamietam jak kilka lat
        temu mój kumpel pojechał do jednej z tamtejszych szkół(wymiana uczniów)a że w
        kosza nie był mocny zapisał sie do sekcij piłki kopanej .chłopak w polsce z
        taką grą nie załapałby sie nawet na ławke w "c"-klasie a tam bóstwo.miał nawet
        swój fan klub
        • Gość: Petros Re: USA TODAY bredzi IP: *.wlan.pl 31.05.02, 16:07
          Amerykanie nie mają pojęcia o piłce nożnej, ale w niedalekiej przyszłości mogą
          mieć naprawdę dobrą drużynę. Przyjęto tam specjalny program, który ma na celu
          kształcenie młodych, zdolnych piłkarzy z terenu całego USA. W Polsce mimo, że
          mamy wiloletnie tradycje piłkarskie to taki program chyba jeszcze długo nie
          przejdzie.
          • Gość: papa Re: USA TODAY bredzi IP: 213.77.101.* 31.05.02, 17:34
            Nie pierwszy i nie ostatni program w USA na ktory sie wydaje pieniadze a tak
            naprawde to nie czeka sie na rezultaty koncowe a nawet jak czeka to z gory
            wiadomo iz ich nie bedzie.
        • Gość: Mikey Re: USA TODAY bredzi IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.05.02, 18:54
          Gość portalu: gazza napisał(a):

> pewnie teraz piłka w stanach poszła lekko do góry ,ale pamietam jak kilka lat
          > temu mój kumpel pojechał do jednej z tamtejszych szkół(wymiana uczniów)a że w
          > kosza nie był mocny zapisał sie do sekcij piłki kopanej .chłopak w polsce z
          > taką grą nie załapałby sie nawet na ławke w "c"-klasie a tam bóstwo.miał nawet
          > swój fan klub

a kiedy on był i gdzie, bo to też ważne?
          ja byłem rok temu w indianie i muszę powiedzieć, że ich szkolne drużyny są o
          niebo lepsze niż polskie
          w mojej, raczej średnio dobrej, drużynie grał koleś, który niewątpliwie załapałby
          się do polskiej 2. ligi
          nie łudźmy się więc, że oni nie umieją grać
      • Gość: LEPSI Re: POLSKIE OBOZY KONCENTRACYJNE IP: *.telimeny / 192.168.0.* 31.05.02, 18:00
        to też wymysł dziennikarzy z USA

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka