Gość: viva_kks IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.06.02, 14:24 Mozna by zoorganizowac turniej fan-clubów Lecha na miejsce proponowałbym mały stadion Warty.Czas-koniec czerwca.Kto jest zainteresowany tym pomysłem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: guerra Re: Turniej kibicow IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.06.02, 15:08 można nawet na boiskach treningowych na bułgarskiej- wszystko można jak się chce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: okie Re: Turniej kibicow IP: *.pl 06.06.02, 19:32 Tradycyjnie IRC LECH wystawia wlasny sklad piszemy sie na to. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi Re: Turniej kibicow IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.06.02, 20:03 okie pokazemy jak sie gra w noge :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: Turniej kibicow IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.06.02, 16:10 IRC LECH -NARKOTIK GANG :))) MY (FORUM) NA SZCZESCIE TRENOWALISMY W CZWARTKI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi Re: Turniej kibicow IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.06.02, 16:22 pluto skad wiesz ze niektorzy z irca nie graja w pilke? z calym szacunkiem do waszego teamu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: Turniej kibicow IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.06.02, 17:00 a czy ja cos takiego powiedziałlem?? apcio dostal ciekawy kontrakt i pozyskalismy go definitywnie chyba ze sie odwoła do FZPN =FORUMOWY ZWIAZEK......... POZDRO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi Re: Turniej kibicow IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.06.02, 17:18 nieznam apcia na boisku, wiec trudno mi co kolwiek powierdziec aha jestem posiadaczem karty zawodnika :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goldi Re: Turniej kibicow IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.06.02, 17:19 zapomnialem dodac swojej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluto Re: Turniej kibicow IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.06.02, 17:26 rozwazymy to po zobaczeniu cie w akcji ;))) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: plastic dawno nie gralem ale... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.06.02, 18:02 z checia bym pogral ;) wiec jestem za... tylko czy znajde druzyne? hehe ps. gralem od 3 klasy podstawowki do konca liceum... no i przyszedl okres studiow(tu troche pogralem w sekcji)gdzie uprawia sie inne sporty ;) (podnoszenie cizarow tylko kark troche boli a rano ojojoj :p). chetnie przekonalbym sie czy "cos" jeszcze potrafie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apcio Re: dawno nie gralem ale... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.06.02, 19:54 to kiedy gramy ??? i jakie fan cluby beda ??? bo ani forum ani irc to zaden fan club hehe ale oczywiscie druzyny beda z jedenj i z drugiej strony. Zeby tylko sie to nie skonczylo meczem Irc - Forum hehe bo to mialo byc osobno kiedys tam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolumb Re: Turniej kibicow IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 14:29 no jak dla mnie bomba...Zajebisty pomysl z tym turniejem.Jest mi obojetne gdzie i kiedy(zdecydowanie blizej mam na Blugarską ale to nie istotne). Fan-club Ognik pisze sie na to. Odpowiedz Link Zgłoś