Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Turniej kibicow

IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.06.02, 14:24
    Mozna by zoorganizowac turniej fan-clubów Lecha na miejsce proponowałbym mały
    stadion Warty.Czas-koniec czerwca.Kto jest zainteresowany tym pomysłem?
    Obserwuj wątek
      • Gość: guerra Re: Turniej kibicow IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.06.02, 15:08
        można nawet na boiskach treningowych na bułgarskiej- wszystko można jak się chce
        • Gość: okie Re: Turniej kibicow IP: *.pl 06.06.02, 19:32
          Tradycyjnie IRC LECH wystawia wlasny sklad piszemy sie na to.
          • Gość: Goldi Re: Turniej kibicow IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 06.06.02, 20:03
            okie pokazemy jak sie gra w noge :)
            • Gość: pluto Re: Turniej kibicow IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.06.02, 16:10
              IRC LECH -NARKOTIK GANG :)))

MY (FORUM) NA SZCZESCIE TRENOWALISMY W CZWARTKI
              • Gość: Goldi Re: Turniej kibicow IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.06.02, 16:22
                pluto skad wiesz ze niektorzy z irca nie graja w pilke?
                z calym szacunkiem do waszego teamu :)
                • Gość: pluto Re: Turniej kibicow IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.06.02, 17:00
                  a czy ja cos takiego powiedziałlem??
                  apcio dostal ciekawy kontrakt i pozyskalismy go definitywnie chyba ze sie
                  odwoła do FZPN =FORUMOWY ZWIAZEK.........
                  POZDRO
                  • Gość: Goldi Re: Turniej kibicow IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.06.02, 17:18
                    nieznam apcia na boisku, wiec trudno mi co kolwiek powierdziec
                    aha jestem posiadaczem karty zawodnika :)
                  • Gość: Goldi Re: Turniej kibicow IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.06.02, 17:19
                    zapomnialem dodac swojej
                    • Gość: pluto Re: Turniej kibicow IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.06.02, 17:26
                      rozwazymy to po zobaczeniu cie w akcji ;)))
                      pozdro
                      • Gość: plastic dawno nie gralem ale... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.06.02, 18:02
                        z checia bym pogral ;) wiec jestem za... tylko czy znajde druzyne? hehe
                        ps. gralem od 3 klasy podstawowki do konca liceum... no i przyszedl okres
                        studiow(tu troche pogralem w sekcji)gdzie uprawia sie inne sporty ;)
                        (podnoszenie cizarow tylko kark troche boli a rano ojojoj :p). chetnie
                        przekonalbym sie czy "cos" jeszcze potrafie ;)
                        • Gość: apcio Re: dawno nie gralem ale... IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 07.06.02, 19:54
                          to kiedy gramy ??? i jakie fan cluby beda ??? bo ani forum ani irc to zaden fan
                          club hehe ale oczywiscie druzyny beda z jedenj i z drugiej strony. Zeby tylko
                          sie to nie skonczylo meczem Irc - Forum hehe bo to mialo byc osobno kiedys tam.
      • Gość: kolumb Re: Turniej kibicow IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 08.06.02, 14:29
        no jak dla mnie bomba...Zajebisty pomysl z tym turniejem.Jest mi obojetne
        gdzie i kiedy(zdecydowanie blizej mam na Blugarską ale to nie istotne).
        Fan-club Ognik pisze sie na to.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka